Formning af badedragt

Viser alle 3 resultater

Det varme vejr er på vej. Synonymt med stranden, havet og poolen ønsker vi alle at føle os godt tilpas i vores krop. Muligheden for at vise vores berømte sommerbodysuit frem er endelig kommet, og det er en chance for at få os og hele stranden til at drømme. Nogle kvinder frygter dog meget for “valget af badedragt“-stadiet. Små buler, kærlighedshåndtag eller en simpel mangel på fasthed er en del af disse små komplekser til camouflage. Du kan være sikker på, at der i dag findes en løsning, der er specielt designet til at sublimere dine feminine kurver og samtidig skjule dine kurver: skjortebadedragten.

Hvordan fungerer en skjortebadedragt?

Som en body gainer, er skjortebadedragten specielt designet til at harmonisere din figur uden hovedpine. Dette lille mirakel er muligt takket være forskellige teknologier, der gør det muligt at slanke maven og fjerne grimme små buler. For at opnå dette helt naturlige resultat består stoffet i skjortebadedragten af et for i maveområdet. Den kan også være fremstillet af nylon- eller elastannet, som er kendt for deres formende effekt. Du kan være sikker på, at dragten ikke vil kvæle dig, men blot komprimere det, du har brug for, for at give dig den flade mave, du har drømt om.

Vores kollektion af badedragter med kappe

Miss Korset tilbyder flere badedragter i forskellige designs, der passer til dine præferencer. Uanset om du er på udkig efter et skinnende eller trendy badedragt, findes vores modeller i to kategorier: skinnende badedragt i et stykke og skinnende badedragt i to dele. En ting er sikkert, du kan nyde solen uden at bekymre dig om andres blikke takket være en flad mave badedragt fra vores kollektion.