Slankekorset

Viser alle 31 resultater

En moderne version af det berømte victorianske korset, der blev båret af kvinder i mange århundreder, er nu i sin storhedstid. Den er beregnet til at give dig en ægte spændetaille, når du tager den på under dit tøj, eller til at give dig mere støtte under dit træningspas, og den er blevet hyldet af mange berømtheder og influencers. Den mest berømte af disse? Kim Kardashian, intet mindre! For dem, der gerne vil vide mere, fortæller frøken Korset mere om slankekorsettet nedenfor.

Slankekorset før efter

I modsætning til hvad mange tror, vil slankekorset aldrig erstatte en slankekur. Ligesom et buksegavant er et korset nemlig nyttigt for at kunne forme din figur med det formål at slette dine små fejl og dermed dine komplekser. Nogle kvinder bruger den også under deres sportssessioner (så længe de ikke komprimerer sig selv for meget) for at få mere støtte. Ved at bære et effektivt slankekorset kan nogle endda visualisere det resultat, de ønsker at opnå efter at have fulgt deres træningsrutine, og dermed finde motivationen til at gå hele vejen.

Vores kollektion af slankekorsetter til kvinder

Hvis du er på udkig efter et slankekorset, kan du finde det, du leder efter, blandt vores udvalg af produkter. Vores sortiment omfatter flere farver fra kødfarvet til sort, modeller designet af latex eller dekoreret med blonder, med eller uden stropper, med eller uden lynlås. Vent ikke længere, og reducer din talje med det samme ved at tage det smalende korset på, som du foretrækker fra vores kollektion.