Steampunk-korset

Viser alle 3 resultater

Hvad er steampunkmode

Steampunkmode henviser til en bestemt tøjstil, der findes i science fiction-subgenren steampunk. Hans udseende er en unik blanding af retrofuturistisk æstetik fra den alternative historie og dampteknologi fra det 19. århundrede. Mens kernen i steampunk mode er omkring retro-futuristisk æstetik af dampteknologi, er der også antydninger af punk og gotisk æstetik. Selvom du måske ikke er bekendt med steampunk mode, er der stor sandsynlighed for, at du har set og oplevet steampunk stilarter og æstetik mange gange før, uden at du har opdaget det. I det 21. århundrede kan man desuden finde flere og flere steampunk-elementer i fiktionsbøger, film og videospil.

Oprindelsen af steampunk mode

Og selv om udtrykket “steampunk” har eksisteret før (langt senere end den berømte corset vintage alligevel…), blev konceptet gjort berømt af K.W. Jeter i hans SCI-FI-roman Morlock Night fra 1979. Et af de grundlæggende elementer i steampunk-æstetikken var den unikke tøjstil. I slutningen af 1980’erne blev steampunk mode officielt anerkendt som en selvstændig stil i slutningen af 1980’erne og blev et varmt emne i film- og modebranchen. I dag trives steampunk mode med en eklektisk stil, der blander gammelt og nyt, i Cosplay-verdenen. Mange mennesker bærer dog steampunk outfits som en dagligdags modestil.

Vores kollektion af steampunk-korsetter

Vores steampunk-korsetter til kvinder fås i en række forskellige stilarter og farver fra buste-korsetter (som er et godt udgangspunkt for at skabe et steampunk outfit) til taljebæltetrøjen, som i mellemtiden er perfekt til at stramme taljen og samtidig vise en smuk bluse eller en boheme-top frem under den. Der findes også bælter i korset-stil, som kan skabe en lignende effekt, men de er mere komfortable og er rettet mod dem, der foretrækker en lidt løsere pasform end de hvalbenede bælter, som mange korsetter har. Steampunk korsetter har en tendens til at være hovedsageligt i en farvepalet, der blander brun, sort og creme med brokade eller stribede stoffer. Der er dog et godt krydsfelt med gotiske viktorianske stilarter, som ofte omfatter rød og lilla og andre farver, der virkelig kan få et outfit til at springe i øjnene.
Bær dit bedste retro futuristiske look med et steampunk korset fra vores kollektion.