Korset bustier

Viser 1–52 af 95 resultater

Hvad enten det skyldes, at tendenserne er genopstået eller en pludselig trang til at bære et stykke af modehistorien, er der ikke længere nogen tvivl om, hvorfor tage et bustelkorset på. Faktisk kan det give enhver indtryk af en timeglasfigur. Det er derfor ikke overraskende, at korsettet længe har været et af de mest populære stykker lingeri. Der er dog mange fordele ved at bære en bustier, som går ud over at fremhæve dine kurver.

Hvad skal man bære et bustier-korset sammen med?

Du er populær blandt dine yndlingsmodeller og influencers og har sikkert allerede spekuleret på, hvordan man bærer et bustle corset? Faktisk kan bustier virke vanskelig at style i starten. Men med de rigtige dele i din garderobe og de tips, vi giver dig i denne artikel, vil du endelig vide, hvad du kan bære et bustier-korset med uden at lave nogen forkerte noter.

Sådan bærer du et simpelt korset

Ved du, at du er forkælet med valgmuligheder, når det kommer til, hvad du skal have på med et større korset. Du kan f.eks. tilføje volumen og skabe kontrast til dens slanke pasform ved at tage bukser og en løs jakke på.

Med hvad kan du bære en læderkorsetbustier?

Den læderbustier er perfekt til at give dit outfit karakter. Du kan vælge bukser med satinfinish, som vil skabe en god kontrast til dit brystkorset i sort bi-materiale. Fuldend dit look med en guldhalskæde og øreringe, et par solbriller samt en håndtaske.

Hvad skal man bruge et blondekorset med?

Spørger du dig selv, hvordan du skal bære dit hvide blondekorset? Det perfekte stykke tøj til et romantisk look er en bustier i centrum af tendenserne, og det med rette. Find din bedste højtaljede denim frem, og hold det simpelt med tilbehør, da korsetmønstret alene vil være tilstrækkeligt til at fremhæve dit look. En sølvhalskæde suppleret med et tone-i-tone-ur vil gøre tricket perfekt.

Hvad kan man bruge et sort stropløst korset til?

Hvis du spekulerer på, hvad du kan bruge til en sort bustier, er her et par eksempler til at inspirere dig.
Gå efter et sofistikeret outfit med et sort bustier-korset med lange ærmer, skulderpuder og en firkantet halsudskæring kombineret med jeans. Der er ingen grund til at supplere dette outfit, da hovedstykket står alene
.For et
mere sobert look, der passer til hverdagsudflugter, kan du tage et par højtaljede, falmede jeans og din bustier på. Trendy og djævelsk effektiv!

Hvordan bærer man en sexet korset bustier?

Spred stolt dine kurver med en korset bustier sexede, højtaljede faux-læderbukser, øreringe samt et par hæle. Tro os, du vil få hovederne til at vende!

Hvordan bærer man et stropløst korset om sommeren?

Temperaturerne stiger, det er tid til at smide noget stof og stolt vise dine kurver frem. Der er intet bedre end din helt nye bustier! Et par vaskede jeans med høj talje, der bæres løst, kombineret med et udvalg af guldhalskæder vil fremhæve din hudfarve og give dig et bedragerisk glamourøst look.

Hvad skal du have på over en elfenbensfarvet korsetbustier?

Hvis temperaturen tillader det, kan du smide en uldcardigan med volumen over din ivory corset med højtaljede denimbukser samt en håndtaske og toppe det hele med nogle smykker. Dette gennemarbejdede outfit vil skabe kontrast og fremhæve din figur.

Bær din korsetbustier over en skjorte

Dette ultra trendy outfit vil få hovederne til at vende. Tag din yndlingsskjorte på, og læg derefter dit bustelkorset eller dit korsetbælte over det. Sæt dem derefter sammen med jeans eller bukser. Det er en god måde at kombinere forskellige stilarter på, samtidig med at du holder tingene sammen. Fuldend dit outfit med et par ankelstøvler, spartanske sko eller kondisko for et mere afslappet look.

Vores bustier-korsetter til kvinder

Med ovenstående tips har du sikkert fået nok inspiration til at inkorporere et korset i din garderobe. I vores kollektion af bustier corset toppe finder du helt sikkert en, som du vil blive forelsket i, uanset om den er sort, hvid eller skal få dig til at se godt ud til en aften i byen.