Stropløs krop

Viser alle 3 resultater

Det er umuligt ikke at have hørt om den, bustle body er en sand nødvendighed i den moderne kvindes garderobe. Du har set den overalt på nettet, hvor den er båret af berømtheder og bloggere, og den giver både stil og komfort. Vent ikke længere og få dig en smuk bustle body ved at udforske vores kollektion.

Hvad er en bustle body?

En bustle body er et stykke tøj, der ligner en gymnastikdragt eller et badetøj. Overdelen er som enhver anden top, du ejer, med utallige muligheder for styling (fra den klassiske t-shirt til den dresscode-kompatible bluse på dit arbejde til den sexede dybe V-udskæring), mens den nederste halvdel er en trusse, der dækker dine hofter. Den er ofte forbundet med kroge og øjer eller små trykknapper i skridtet. Dette giver dig mulighed for at åbne bunden for at gå på toilettet uden at skulle tage din buste body af eller trække den over hovedet og derefter fastgøre den nedenunder.

Historien om den stropløse bodysuit

Historien om stropløs bodysuit har sine rødder i sportens og dansens historie. Det er faktisk en mere moderne og æstetisk udgave af den trikot, der var på mode i anden halvdel af det 19. århundrede. Sidstnævnte blev opfundet af den franske gymnast Jules Léotard til at blive båret under hans trapezoptrædener. Idéen kom fra et grundlæggende behov hos datidens atleter, som ingen anden beklædningsgenstand opfyldte: de skulle kunne bevæge sig let, samtidig med at de bevarede deres beskedenhed. Disse tidlige versioner af tøjet var en smule anderledes end den buste body, som vi bærer i dag: de var kortere, tætsiddende, men ikke tætsiddende, og de var normalt lavet af kamgarnsuld eller silke. Langsomt, men sikkert blev gymnastikdragten til standardtøjet for gymnaster og akrobater.

Hvordan bærer man en stropløs body?

Det kan virke nyt for dig at bære en stropløs body, men det er meget enkelt. Den kombinerer undertøj og top i ét stykke og er lavet til at være praktisk og kan bruges både dag og nat. Nogle af dem er mere velegnede til dagtimerne på grund af deres materiale eller stil, mens andre kan være mere sexede og velegnede til en aften i byen eller bruges som lingeri. Mix og match din buste body som du ønsker det: en gennemsigtig eller blonde body gør underværker for at fuldende et outfit.