Gotisk korset

Viser alle 7 resultater

Opnå et af de gotiske korsetter fra vores kollektion for at fuldende dit look
.Korsetterne er
et eksempel på en trend, der er ved at blive genfødt i den gotiske og alternative modeverden. Den mest bemærkelsesværdige forskel på nutidens korsetter til kvinder er, at de bæres for at blive set. Et sort korset vil hurtigt blive en favoritbeklædning, der passer perfekt til din gothic livsstil og dramatiske garderobe, da det strammer din talje og sublimerer dine kurver. De andre dele i vores gothic-kollektion vil få et smil frem på dine mørkhudede læber. Uanset om du maler byen blodrød eller ser en Buffy the Vampire Slayer-maraton, vil du se lige så skarp ud som din ven Vlad’s hugtænder i vores gothic korsetter.

Sådan bærer du et gotisk korset

Har din bedste veninde sat dig på en date uden at give dig flere oplysninger, så du ønsker at udstråle både selvtillid og femininitet? En håndtaske med kranium kombineret med et gothisk korset med blonder er måske lige det, du har brug for. Fuldend dit look med et par gothic støvler med manchetter eller et par sexede højhælede støvler, så vil han ikke gå glip af regningen.
Selvom det sorte korset er en fantastisk accessory, der kan hjælpe dig med at skabe din egen stil og få dig til at se bedre ud, kan det være svært at skille sig ud fra mængden, når du er iført helt sort tøj. Farver og gothic mode udelukker ikke hinanden, da intet passer bedre til sort end rødt, og vi har alt, hvad du skal bruge til dit næste maskeradebal eller din næste aften i byen. Leder du efter Oscar-værdig elegance? Prøv en ankellang korsetkjole med et par glamourøse stiletter. Vil du have noget fantastisk tøj på til at se The Cure på turné denne sommer? Tag et sort og rødt korset på med en dyb V-udskæring foran. Og hvis dit humør nogensinde ændrer sig, og du ønsker en lysere farve, har vores katalog nogle fantastiske brune korsetter.