11 lingeriblogs, som du skal kende i 2023

lingerie blogs

Med bunker af trusser, et væld af bh’er og utallige chemises at vælge imellem er det en svær opgave at finde lingeri, som du kan se og føle dig ubesværet lækker i. Heldigvis er internettets blogmødre her for at hjælpe dig med at finde den bedste bh, du kan forestille dig.

Hvem er disse eventyrlige blogmødre? Lingeri bloggere, selvfølgelig!

Lingeribloggere er mennesker, der er besat af lingeri og ønsker at hjælpe andre kvinder med at blive lige så begejstrede for det som dem selv. Deres hjemmesider indeholder et væld af oplysninger, der kan hjælpe dig med at vælge det perfekte lingeri til dig.

Selvfølgelig er ikke alle lingeriblogs lige gode. I denne guide finder du de 11 bedste lingeriblogs, som du helt sikkert bør følge i 2023.

De 11 bedste lingeriblogs at følge i 2021

Undertøjsravn

De ærlige, dybdegående anmeldelser af lingeri fra The Lingerie Raven er yderst nyttige at læse, når du forsøger at træffe en købsbeslutning.

Forfatteren af denne blog viser ikke kun alt på sine billeder af sine modeller af det smukke lingeri, hun anmelder, men også i sine artikler, hvor hun nævner, hvornår et indlæg er sponsoreret, hvornår hun har modtaget gratis produkter, og hvornår hun virkelig ikke kan lide en vare.

Hvis du er på udkig efter dyre trussesæt og luksus lingeri, er dette en fremragende blog at tjekke ud. Hvis du er mere interesseret i billigere lingeri, kan du tjekke vores ugens tilbud.

Lingeri-fanatikeren

https://www.instagram.com/p/CLUvTjGMVIL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=invalid&ig_rid=1375d88f-ceee-4c48-8156-9a0c044b5d71

The Lingerie Addict by Cora Harrington er en af de mest populære lingeriblogs på nettet og har skabt sig et navn ved at præsentere lingeri til mennesker af forskellige størrelser, seksualiteter, aldre, racer, evner og køn.

Bloggen blev grundlagt ud fra princippet om, at lingeri er en måde at udtrykke sin personlige identitet og sit selvværd på gennem mode. Her offentliggøres anmeldelser af lingeri, købsvejledninger og informative artikler om lingeriindustrien.

Hvis du er på udkig efter en lingeriblog med lækkert lingeri, er dette et fantastisk website at tjekke ud. Advarsel: hvis du bruger nok tid på denne side, bliver du afhængig af lingeri!

Place de la Dentelle 3.

Hvordan siger man “Vi kan ikke få nok af denne blog!” på fransk? Denne utrolige tosprogede blog er skrevet på både engelsk og fransk og indeholder anmeldelser af sofistikerede og sexede bh’er med fokus på kvinder med større bryster.

Bloggens forfatter ønsker at fremme kropspositivitet og hjælpe kvinder med større bryster (som ellers ville have svært ved at finde den rigtige størrelse til sig selv) med at finde smukke, komfortable bh’er.

Det er en blog, som du skal holde øje med, da den giver gode tips til lingeri i store størrelser og har sjove modeindslag.

Blonder og slør

Hvis du er på udkig efter brutalt ærlige meninger om absolut yndigt lingeri, vil du elske Lace and Haze. Selv om webstedet reklamerer med, at det er “uformede tanker og meninger om alt, hvad der har med lingeri at gøre”, indeholder det i virkeligheden en utrolig indsigt i intimitet.

Med fokus på vintage-inspirerede modeller, luksuriøst lingeri og farverige sæt er der noget for enhver smag på denne blog. Fotografierne er også fantastiske og udstråler en varme og klasse, som du vil have lyst til at gentage i din egen boudoir-session.

Godmorgen Madonna

Noget ved Morning Madonna lingerie bloggen er så forfriskende. Den har en stemningsfuld, ren æstetik, der er meget visuelt tiltalende, og de gennemgåede dele er absolut smukke.

Denne blog, der omhyggeligt udpeger en samling af højmoderne lingeri, indeholder mange små virksomheder, trendy designere og lingerivirksomheder med kulttilhængere.

Hvis du kan lide kantet, elegant og sort lingeri, vil din smag passe perfekt til denne blog.

Estelle X

https://www.instagram.com/p/CLUvTjGMVIL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=invalid&ig_rid=1375d88f-ceee-4c48-8156-9a0c044b5d71

Det handler om L ord på Estelle X’s blog: Lingeri og LGBTQ+ indhold! Hvis du er bøsse eller kan lide sort undertøj med stropper, bliver dette din nye yndlingsblog.

Estelle X’s blog er skrevet med hendes klare, åbenhjertige stemme og overgås kun af de smukke billeder, der også er med. Med både dyrt og billigt lingeri er der noget for enhver smag på Estelle X.

Søde ting

Der er intet galt med Sweet Nothings! Denne søde og luftige blog drives af den farverige forfatter Sweets, som er FabFit Academy Certified Bra Fitter og en selvudnævnt elsker af “alt silkeagtigt og kræset”.

Hendes artikler er lige så farverige som hun selv er, og de omfatter alt fra tips om bh-montering til anmeldelser af lingeri og artikler om feminisme og pole dancing. Og selvfølgelig er der også lækre opskrifter på desserter. Kage smager bedre, når du har undertøj på!

Stort hoved Lille hoved

Uanset om du er et stolt medlem af Itty Bitty Titty-komitéen eller Big Bosom Buddies, har Big Cup Little Cup indhold til dig!

Bloggen er startet af et par bedste veninder med meget forskellige bryster og fremhæver kvinder i alle former og størrelser.

Med anmeldelser, købsvejledninger, pasningsvejledninger og andre ressourcer til at besvare alle dine spørgsmål om lingeri er dette websted fyldt med nyttige oplysninger og tips til kvinder, der ønsker at købe lingeri.

Den nederste skuffe

The Bottom Drawer bør stå øverst på din liste over blogs om herrelingeri, som du bør tjekke ud. Mænd elsker også lingeri, og det fejrer denne blog med anmeldelser af alt fra g-strengs til bikinier og løbe leggings til mænd.

Bloggens forfatter forklarer, at han følte sig motiveret til at oprette bloggen, fordi der ikke fandtes noget lignende sted, da han som teenager var på udkig efter bikinier og g-strenge. Med bloggen ønskede han at skabe et forum for ligesindede mænd og give købsmuligheder, som ikke fandtes før.

10. Esty Lingerie

Bloggen Esty Lingerie anmelder sofistikeret, blonderet og farverigt lingeri.

Den drives af Estelle Puleston, som ikke kun skriver for den, men også viser undertøj frem på den. Om ikke andet vil du elske at scrolle gennem hendes hjemmeside og se alle de fantastiske looks, hun sammensætter.

11. Lingerie Diva’s lingeriblog

Voor prachtige lijstjes zoals deze, handige how-to gidsen,

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *