23 af de bedste skønhedsblogs, du bør følge

Hvad ville skønhedsverdenen være uden de bedste skønhedsblogs? I weekenden (eller når som helst – hvem laver vi sjov?) elsker vi intet mere end at se, hvad vores yndlingsinfluencere poster, lige fra de produkter, de er så begejstrede for, til de makeup-tutorials, de elsker. Selv om der hele tiden dukker nye makeup- og hudplejeblogs op, vender vi tilbage til visse eksperter, enten fordi de har været en fast bestanddel af skønhedsfællesskabet i lang tid, eller fordi deres ekspertise simpelthen er uovertruffen. Da det er uhøfligt ikke at dele, tænkte vi, at vi ville vise dig Byrdie-redaktionen af verdens bedste skønhedsbloggere.

Anna Edit

Anna, the blogger behind The Anna Edit

Hvorfor følge: Anna fra Brighton er utrolig dygtig til hudpleje (se hendes indlæg om, hvordan man får en strålende hud) og en af de mest velorganiserede kvinder, jeg nogensinde har mødt. Hun elsker at dele alle sine hemmeligheder på sit websted (hendes super praktiske indlæg om morgenproduktivitet må du ikke gå glip af) og på sin YouTube-kanal.

https://dce4b3b351c61ea1dbb3bc0d4db5b5d2.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Hvor kan du følge med: Instagram(@theannaedit), TheAnnaEdit.com.

Katie Jane Hughes

Best beauty blogs: Katie Jane Hughes
@KATIEJANEHUGHES

Hvorfor følge: Der er mange ting, vi elsker ved Katie Jane Hughes’ tilgang til skønhed. Uanset om det er de smukkeste øjenmakeup-tutorials, vi nogensinde har set, eller en detaljeret beskrivelse af, hvordan hun får mikrobladet øjenbryn på sine Insta Stories, er vi afhængige.

Hvor kan du følge: Instagram(@katiejanehughes), KatieJaneHughes.com.

Et stilalbum

Best beauty blogs: A Style Album
@ASTYLEALBUM

Hvorfor følge: Em og Lou fra A Style Album ved præcis, hvad du har brug for i din skønhedsgarderobe. Uanset om det er et lækkert duftende stearinlys eller din perfekte signaturlæbestift, er det disse damer, der hjælper os med at finde de ægte klassikere.

Hvor kan du følge: Instagram(@astylealbum),

Tia Ward

Best beauty blogs: Tia Ward
@MISSTPW

Hvorfor følge: Hvis du vil have gode skønhedstips og lidt gode råd om livet, så besøg Tia Wards blog.

Hvor kan du følge med: Instagram(@misstpw), YouTube(@tiawardTV), TiaWard.com.

Patricia Bright

Best beauty blogs: Patricia Bright
@THEPATRICIABRIGHT

Hvorfor følge: Hvis du er på udkig efter super skinnende skønhedslooks, kan du finde dem på Patricia Bright’s side. Du kan se hendes YouTube-videoer, men vi er også vilde med hendes detaljerede indlæg om, hvordan man lægger makeup, komplet med lister og anmeldelser af de produkter, hun bruger.

Hvor kan du følge: Instagram(@thepatriciabright), PatriciaBright.co.uk

Shirleys garderobe

Best beauty blogs: Shirley's Wardrobe
@SHIRLEYBENIANG

Hvorfor følge: Shirley fra London synes at være helt vild med mode, men hun har også utrolige skønhedstricks og tips. Hun har alt fra skønhedsideer til bryllupper til det ideelle nøgne ansigt.

Hvor du kan følge med: Instagram(@shirleybeniang), ShirleysWardrobe.com.

Zoe London

Best beauty blogs: Zoe Wardrobe
@ZOELONDJ

Hvorfor følge: Vi elsker at tjekke Bleach Londons Insta-feed for at finde idéer til hårfarve, men vi ser også ofte Zoe London, som skifter sine hårfarver med dristige og lyse nuancer. Og hvis du er bekymret for, om mængden af farve påvirker dine lokker, så frygt ikke – hun har endda et godt tip til at løse det.

Hvor kan du følge: Instagram(@zoelondj), ZoeLondon YouTube.

Skønhed er kedelig

Best beauty blogs: Beauty is boring
@BEAUTYISBORING

Hvorfor følge: På trods af navnet på denne blog er dens tilgang til skønhed alt andet end det. Du kan forvente dristige, lyse og betagende billeder fra dette moderne websted. Det er med andre ord det ideelle sted at hente inspiration, hvis du er træt af din gamle makeup-rutine og ønsker at starte en forvandling.

Hvor kan du følge med: Instagram(@beautyisboring), BeautyIsBoring.com.

Sali Hughes skønhed

Best beauty blogs: Sali Hughes
@SALIHUGHES

Hvorfor følge: Man kan ikke tale om skønhed uden at nævne Sali Hughes. Udover at være The Guardians faste skønhedsklummeskribent og have skrevet en af de mest geniale bøger om skønhed, vi nogensinde har læst(Pretty Honest), driver hun også bloggen Sali Hughes Beauty. Du kan forvente tutorials, produktanmeldelser og videoer af samtaler på hendes badeværelse med andre skønhedsfolk. Anmeldelserne er ærlige, oprigtige og altid præcis det, du har brug for.

Hvor kan du følge med: Twitter(@SaliHughes), Instagram(@salihughes), SaliHughesBeauty.com.

Dens skønhed er

Best beauty blogs: The Beauty of It Is
@KATEYDENNO

Hvorfor følge: Er du interesseret i miljøet og ønsker at undgå giftige skønhedsprodukter, men kan du ikke finde nogen ordentlige produkter? Lad Katey Denno fra The Beauty of It Is være din guide. Hun opdaterer ofte sit Insta-feed med gode anmeldelser af “grønne” produkter. Hun er også en fantastisk makeup-artist.

Hvor kan du følge: Instagram(@kateydenno), TheBeautyofItIs.com.

Wendy Rowe

Best beauty blogs: Wendy Rowe
@WENDYROWE

Hvorfor følge: Wendy Rowe er kreativ direktør for Max Factor, så hendes blog handler primært om, hvordan man skaber de fantastiske makeup-looks, som hun laver for folk som Sienna Miller og Victoria Beckham. Selv om disse looks er meget glamourøse, giver vejledningerne på hendes hjemmeside dig mulighed for at lave dem derhjemme og give dig knowhow til at lave dem derhjemme.

Hvor kan du følge med: Instagram(@wendyrowe), Twitter(@wendyrowemakeup), WendyRowe.com.

Jeg er vild med te

Best beauty blogs: I Covet Thee
@ICOVETTHEE

Hvorfor følge: Vi nyder at have en anden makeup-afhængig kollega, og derfor er I Covet Tea med på vores liste over de bedste bloggere. Ud over en række smukke produkter på hendes Instagram-konto (deraf navnet, tror vi), er der også et væld af tutorials på hendes YouTube-konto.

Hvor kan du følge: Instagram(@icovetthee), YouTube(@icovetthee).

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *