30 bedste vintage mode blogs og hjemmesider

De bedste Vintage Fashion-blogs blandt tusindvis af blogs på nettet, rangeret efter trafik, følgere på sociale medier, domæneautoritet og friskhed.

Vintage mode blogs

Her er de 60 bedste vintage modeblogs, som du skal følge i 2023

Glamourdaze 1.

Glamourdaze Irland
Et rigt illustreret arkiv og en blog om vintagemode og skønhed med fantastiske billeder, film, lærerig læsning og smukke ting at købe.
glamourdaze.com

Vintage Fashion Guild

Vintage Fashion GuildDet bedste site for hjælp og støtte til vintage mode med online ressourcer, artikler, fora og medlemskab.Vintage Fashion Guild (VFG) er en international non-profit organisation dedikeret til uddannelse, fremme og bevarelse af vintage mode.
vintagefashionguil

Vintage-inspireret tøj og kostumer

Vintage Inspired Clothing & Costumes
VintageDancer.com linker til det bedste vintage-inspirerede tøj, kostumer, sko og tilbehør fra 1900 til 1960, der findes online. Lær om modehistorie og enkle tips til selvfremstilling af kostumer.
vintagedancer.com

Secret Plus Size Goddess 4.

Secret Plus Size Goddess
Den ramblings af en Award Winning plus størrelse 40 noget dame med en ny fundet lyst til livet!!!!
secretplussizegod

Vintage-danser

Vintage Dancer
Se tusindvis af vintage-inspireret tøj, sko og tilbehør til kvinder og mænd, som du kan købe online. Lær om modehistorie og enkle DIY-idéer til kostumer og tøj.
vintagedancer.com

Vintage liv

Vintage Life
Hej, mit navn er Sammy, og jeg har oprettet denne hjemmeside som et sted for mig selv og andre at dele deres kærlighed til at finde, sælge og style vintage. Jeg tror på, at alle kvinder kan gøre vintage mode til en del af deres garderobe, og jeg håber, at du vil tage med mig på denne rejse, mens vi spreder vintage kærlighed sammen!
sammydvintage.com

OneOff Vintage

OneOff Vintage
Vi deler ud af det, vi har lært som eksperter i vintage-spillet, herunder hvordan du kan se, om dit tøj er vintage, de nyeste og længstvarende tendenser inden for vintagemode, hvordan du genskaber dine yndlingslooks fra ikoniske øjeblikke i popkulturen og film fra de sidste 50 år og meget mere. OneOff Vintage-bloggen er den ultimative sherpa gennem vintagemodens verden. Vi har specialiseret os i vintage sportstøj og designertøj fra 80’erne, 90’erne og 00’erne.
oneoffvintage.co

Blå 17- Vintage tøj

Blue 17- Vintage Clothing
Blue17 vintage tøj omfatter mode, tilbehør og vintage tøj til mænd og kvinder. Blue17 er også kendt for billigt vintage tøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.
blue17.co.uk/vinta

Vintage mode og glamour

Vintage Fashion and GlamForfatteren startede denne blog for alt, hvad der har med vintage mode og glamour at gøre. Jeg er besat af al mode, men der er noget ved vintage mode, som jeg elsker mere end noget andet.
vintage-fashionist

Harlow Darling 10.

Harlow Darling
Hej, jeg er Harlow, en vintage entusiast fra Brisbane. Min blog fokuserer på stilarter fra art deco-perioden og indeholder autentiske vintage stykker fra 1920’erne, 30’erne og 40’erne, samt moderne reproduktioner af tøj fra disse epoker. Min blog udforsker at skabe moderne hverdagslooks med vintageelementer.
harlowdarling.com/

StrangeBlog

StrangeBlog
Strangeblog er dedikeret til Kali Pappas’ mange interesser, herunder mode (historisk, vintage, retro, plus-size og mellemstor størrelse), vintage boligindretning, Jane Austens Emma, musik og Disney-temaparkslyd og meget mere!
strangegirl.com

Madges hatteskrin

Madges Hatbox Atlanta, Georgia, USA
Livin’ La VIda Vintage betyder at fejre vintage stil i mode, design og liv. Vi hjælper dig med at udtrykke din unikke stil med autentisk vintage tøj, vintage hatte, vintage smykker, vintage håndtasker og accessories til mænd. Følg vores blog for at få mere at vide om modens vintage-historie.

Clerkenwell Vintage Fashion Fair 13.

Clerkenwell Vintage Fashion Fair
Clerkenwell blev grundlagt i 2009 og præsenterer 50 af de allerbedste forhandlere af vintage-tøj af høj kvalitet. Visionen bag Clerkenwell var en vintage “oplevelse” med ikke blot 50 af de bedste forhandlere fra hele verden, men også omforandringer på stedet, en vintage salon, personlige shoppere og vintage stil eksperter, lokale kunstnere, en blomsterhandler og levende musik.
clerkenwellvintag

14. Den klædte æstetik

The Dressed AestheticThe Dressed Aesthetic er en blog om vintage mode med fokus på vintage og vintage-inspireret tøj, garderobeforvaltning, outfitplanlægning og syning. Videnskabsmand om dagen og vintagejægerinde om natten. Her beskriver jeg mine daglige outfits, overvejelser og inspirationer.
den klædtedaestheti

Atomic Redhead

Atomic Redhead
Atomic Redhead fokuserer på mine eventyr, som normalt omfatter shopping efter vintage tøj, sjov americana undervejs, museer og forlystelsesparker. Nogle gange deler jeg tips og tricks om vintage tøj og møbler.
atomicredhead.com

Vintage-Retro

Vintage-Retro
Vi er dedikeret til at indsamle og præsentere oplysninger om vintage mode fra den victorianske æra til 1980’erne.
vintage-retro.com

17. Flashback sommer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *