45 mest inspirerende blogs for kvinder

Hvis du er en kvinde, der leder efter nogle blogs for kvinder, som vil støtte dig gennem dine hårde tider og hjælpe dig med at leve dit liv fuldt ud, så er du kommet til det rette sted. I de følgende afsnit har vi listet nogle af de mest indflydelsesrige blogs af succesfulde kvinder, som vil give dig styrke og inspiration til at leve dit drømmeliv.

Disse bloggere fortæller om deres fejltagelser og erfaringer, giver værdifulde råd og lærer, hvordan man bliver en superperformer. Desuden vil bloggene være en stor hjælp, hvis du ønsker at starte dit eget websted for at dele dine erfaringer og opmuntre andre. Så lad os komme i gang.

20 bedste blogs for kvinder, der inspirerer millioner af mennesker verden over

Marie Forleo

Marie Forleo
Marie Forleo

Du har altid brug for motivation for at komme videre i livet. Marie Forleo, grundlæggeren af denne inspirerende kvindelige blog, sørger for, at du får en regelmæssig dosis motivation og i sidste ende bliver den person, du ønsker at være.

Hun er iværksætter, forfatter og filantrop, der giver dig råd om at følge dine drømme, tjene penge og leve et meningsfuldt liv.

Pioneer Woman

The Pioneer Woman
Pioneer Woman

The Pioneer Woman er en af de bedste kvindelige blogs, hvor du kan finde sunde madopskrifter, ekspertrådgivning om madlavning, ubesværet stil og skønhedstips og gode idéer til boligindretning. Hvis du er interesseret i madlavning og ønsker at oprette et informativt websted, bør du tage et kig på denne interessante blog.

Klassisk karrierepige 3.

Classy Career Girl
Stilfuld karrierepige

Er du bange for mandage? Det er almindeligt blandt dem, der ikke elsker deres arbejde. Anna Runyan, en tidligere virksomhedskonsulent, der er blevet iværksætter, vil hjælpe dig med at skabe en effektiv karriereplan, så du kan gøre det, du virkelig elsker.

Hendes blog er en informativ platform, hvor du kan forvente indhold om forretningsidéer, sidegevinster, at følge din passion og ærlige succeshistorier.

Kop af Jo

Cup of Jo
Kop af Jo

Joanna Goddard, en fremragende kvindelig blogger, startede denne livsstilsblog som en hobby i weekenden, men efter et par år begyndte den at tiltrække mange besøgende, og bloggen blev hendes fuldtidsjob.

Cup of Jo dækker forskellige interessante emner som mode, skønhed, bøger, madopskrifter, relationer, karriere, rejser osv., hvilket gør det til en one-stop platform for alle kvinder, der ønsker at få det bedste ud af deres liv.

Greatist

Greatist
Greatist

Hvis du vil have autentiske oplysninger om en sund livsstil, er Greatist den blog, du skal følge.

Webstedet tilbyder værdifuldt indhold om forhold og fysisk, mental og seksuel sundhed, som er gennemgået af læger. Hjemmesiden indeholder også mange ernæringsopskrifter, træningsvideoer, daglige nyhedsbreve, produktanmeldelser og meget mere.

Simona Rich

Simona Rich
Simona Rich

Fra spiritualitet, astrologi, rejser til ægteskab deler Simona Rich sine livserfaringer og sin viden, som hjælper mange verden over. Hun er født i Litauen og oplevede mange følelsesmæssige op- og nedture i teenageårene. Hun siger, at meditation hjalp hende med at få kontrol over sine følelser og sit liv.

Xo Necole

Xo Necole
Xo Necole

Xo Necole er en af de bedste blogs om styrkelse af kvinders indflydelse, der fokuserer på at fremme positive billeder af kvinder. Fra skønhed, forhold, mode, rejser til karriere – hjemmesiden vil uddanne, inspirere og styrke dig. Desuden kan du også dele dine inspirerende historier og holdninger med andre på platformen.

StyleCraze

StyleCraze
StyleCraze

StyleCraze er en one-stop platform for kvinder, der leder efter idéer til mode, skønhed og stil. Du kan finde værdifuldt indhold på siden om wellness, relationer og gør-det-selv-projekter, der kan gøre dit liv farverigt.

Der er tale om en global platform med i alt 25 millioner følgere på de sociale medier.

Personlig ekspertise 9.

Personal Excellence
Personlig ekspertise

Celestine Chua mener, at der er mere i livet end blot at arbejde i en god virksomhed eller tjene en masse penge. I 2008 grundlagde hun Personal Excellence, hvor hun tilbyder informative artikler, videoer, podcasts, e-bøger osv. om emner som selvforbedring, følelsesmæssig beherskelse og succes.

Camille Styles

Camille Styles
Camille Styles

Dette er en livsstilsblog, der har til formål at hjælpe kvinder med at føre et interessant og tilfredsstillende liv. Du kan forvente sunde opskrifter på lækre retter, smukke skønheds- og designtips samt artikler om wellness og underholdning.

Denne kvindeblog lærer dig, hvordan du kan leve godt og forenkle dit liv uden at gå på store kompromiser.

Christine Arylo

Christine Arylo
Christine Arylo

Christine Arylos blogs styrker og inspirerer dig til at gøre det, du elsker, og leve det liv, du ønsker at leve. Indholdet dækker emner som empowerment af kvinder, lederskab, selvkærlighed og motivation, der hjælper dig med at komme videre i spiritualitet og livet.

Den finansielle diæt

The Financial Diet
Den finansielle diæt

Chelsea Fagan startede The Financial Diet i 2014 som en personlig blog for at hol

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *