Bella Hadid’s korsetter

I stjernernes verden er Bella Hadid blevet en af de mest elegante kvinder takket være hendes dresscode!

Vi kunne analysere hendes stil, som normalt består af et korset.

Du vil i denne artikel se, at det, hun bærer, ikke er de gamle modeller fra det IX århundrede, men smukke og meget moderne korsetter, som har fundet deres plads i nutidens mode.

Hvem er Bella Hadid?

Hvor vi begynder, er du nødt til at forstå, hvem denne unge kvinde egentlig er. Du har sikkert hørt om hende før, men uden at vide, hvem hun er, og derfor vil vi gerne præsentere hende for dig fra en anden vinkel.

Bella Hadid blev født den 9. oktober 1996 i Washington DC i USA . Den
unge amerikanske model, der er kendt under kælenavnet Bella, hedder faktisk Isabella Khair Hadid.

foto af Isabella Hadid

Hun er en af døtrene til Mohamed Hadid, der deltog i de olympiske vinterlege i 1992 i disciplinen skiløb, men han er primært ejendomsudvikler.

Bella er lillesøster til Selena nouez Hadid, der er kendt som Gigi Hadid, som også er model. Fra en ung alder har hun haft en kærlighed til fotografering og har studeret på den prestigefyldte Parsons School for Design i New York.

Det var i 2014, at Isabella Khair underskrev sin første kontrakt med det berømte bureau Models IMG, der også er baseret i byen med frihedsgudinden i New York.

Hendes modelkarriere tog hurtigt fart, da hun lavede en række løbeshows med store mærker som Tommy Hilfiger og også på forsiden af flere magasiner, hvilket gjorde hende til en af de bedste modeller i sin generation.

Hun er hurtigt blevet berømt, og hun bliver nu fotograferet på hver eneste af sine daglige udflugter, hvor vi uden problemer kan se hendes kærlighed til new generation corset.

Isabella Khair Hadids korsetter!”

Som model er Bella Hadids kjolekode ganske enkelt fantastisk, da hun formår at kombinere forskellige sæt tøj for at opnå et finurligt og stilfuldt outfit.

Dertil kommer, at hun har fanget charmen ved de nye korsetter, så hun har gjort dem til sin egen stil. Bella bærer dem på forskellige måder, indtil hun opnår et afslappet og til tider forførende look.

Lad os analysere de korsetter, som Isabella har på mere detaljeret:

1) Bella og hendes korset top

I dette første billede kan du beundre al den skønhed, som Bellas korset top kan give, og al den udstråling, hun udstråler, når hun bærer den.

Snittet på denne model minder meget om en bustier, deraf navnet “busty corset“. Den holder fint på barmen og lader barmen og skuldrene være nøgne.

Bella Hadid med en korset top

Opdag den nye kollektion fra bustier corset, som også vil give dig en uimodståelig charme!

2) Isabella og hendes vintagekorset

I et andet trin ser vi den originalitet, som et vintagekorset giver Isabella, da hun beslutter sig for at bære et på denne måde.

Den hvide farve på dette smukke stykke er et symbol på renhed, og med sit meget elegante design giver det straks et forførende og smart look.

Isabella Hadid og hendes vintage-korset

Du kan også tage denne stil til dig kvindernes vintage korset for at se fantastisk ud på dine gåture og shoppingture.

3) Ms Hadids korsetkjole

Meget mindre kendt er den korsetkjole, som Bella bar, et bemærkelsesværdigt strålende outfit. Et engelsk udtryk, der kan oversættes til “Corset Dress” og er den nyeste trend inden for kvindemode.

Bella Hadid bærer en kjole med korset

Vær lige så smuk som hun er, ved at tage din egen korset-kjole for at fuldende din garderobe!

4) Isabella Khair bærer en korset bodysuit

Også båret af Madonna under “Blond Ambition Tour“, var Khair Hadid den anden kvinde, der valgte Jean-Paul Gautiers korset bodysuit. En smuk top med en tilspidset balconette, hvorpå der er en montage af diamantformede tråde, som gør denne satinkappe ikonisk.

Flere billeder af fotograf Emanuele D’Angelomemorere skønheden i de syninger på keglerne på korsettet, der signalerer Bellas smukke talje.

Et stykke, der giver en virkelig sexet effekt og fremhæver det kvindelige køns aktiver takket være den meget tætte pasform.

Isabella Hadid med et korset i bodysuit

Den corset bodysuits kan bæres på mange forskellige måder, alene eller sammen med en anden beklædningsgenstand. Langt de fleste kvinder bruger det som regel sammen med smalle jeans eller højtaljede jeans.

Slutning

Som du kan se, er nutidens korset ikke det samme som i victoriansk tid.
Nu er det en elegant beklædningsgenstand, der giver kvinder en uimodståelig charme, og den unge model Bella Hadid har forstået dette meget godt ved at bruge flere forskellige korsetdesigns til sin egen kjolestil.

Isabella Hadid har været i stand til at fremhæve den virkelige skønhed ved denne nu moderne beklædningsgenstand mere end nogen anden. Hun bærer den til enhver lejlighed, hvilket gør hende til en specialist i korsetstilen!

Til sidst er der intet, der forhindrer dig i at opnå den samme elegance som Bella ved at vælge den model, der også får dig til at se bedst ud.

Vær original, og lad din kærlighed til mode tage overhånd ved at klæde dig smart og trendy på!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *