Størrelse af hvepse

I dag ser vi flere og flere kvinder med en stanglasfigur. Denne trend, som stammer helt tilbage fra begyndelsen af det 16. århundrede, fortsætter sin udvikling i nutidens mode.

For at se elegant og attraktiv ud i den tid, vi lever i, er der ikke noget bedre end en smuk wattage talje.

Du skal dog stadig vide, hvordan du får det, og hvilke typer tøj der kan hjælpe dig med at opnå det.

Det er derfor, at vi ønsker at afsløre hemmelighederne vedrørende erhvervelse af en så slank talje!

1) Vespetaillen

Hvor du starter denne meget interessante lille analyse, skal du først forstå, hvad dette udtryk egentlig betyder.

A) Definition

I det franske sprog findes der et stort antal idiotisme (metaforiske udtryk) til at betegne en situation, et objekt eller en person.

Det er derfor en af dem, der oftest bruges til at betegne den meget tynde del af kroppen, kendt under den nominelle betegnelse “wasp waist

woman-with-a-waist

En kvinde siges at have en talje, når hun har en talje, der er ude af proportioner i forhold til hendes barm og hofter. Ved at have en bred barm, en meget markeret talje, og så igen de kødfulde hofter, ligner kroppens udseende et timeglas.

Denne silhuet, som karakteriserer kvindelighed, ligner faktisk meget den af insektet med den gule mave, der er stribet med sort!

B) hvepsens segmenterede krop

Der var engang en tid, hvor kvinder skulle have en perfekt formet silhuet. En mode, der opstod i den tidlige renæssance, hvor den geometriske kropsform blev værdsat højt. Den V-formede barm og den slanke talje indikerede kvinders adel, oprejsthed og position i samfundet.

Adelsdame fra det 16. århundrede med talje-korset

Igennem årene er denne mode blevet spredt generation efter generation. Nutidens korsetter er ikke de samme som dem fra Victoriansk æra, men nogle modeller har stadig denne evne til at reducere taljen med flere centimeter.

Denne meget accentuerede forskel i proportionerne mellem taljen og resten af kroppen giver naturligt mindelser om hvepsens segmenterede krop.

en hveps

Der findes flere slags hymenoptere, der let kan genkendes på deres gule og sorte bagkrop, efterfulgt af en normalt giftig brod. Hvepsen hører til denne type insekter og adskiller sig fra bien ved sin gule farve, som er meget lysere.

hvepse talje slankekorset

Og desuden, for ikke at blive forvirret, er det vigtigste kriterium, der virkelig gør forskellen mellem de to incestuøse, deres kropssammensætning. En hveps er tyndere og har en meget synlig og markeret skillelse mellem mave og brystkasse, hvilket inspirerede mændene til det berømte udtryk “at have en hvepsetaille“, når vi ser en kvinde med et meget tyndt udseende!

C) Tøj, der giver en slankere figur

Og selv om naturen har givet os en utrolig fysisk og intellektuel kapacitet i modsætning til andre dyrearter, kan vi ikke ændre vores krop så let.

kvinde med et slankt look

Det er derfor, at når en kvinde ønsker at opnå et meget slankt look, uden at det er naturligt, så skal hun have tøj, der kan hjælpe hende med at nå dette mål.

Det er faktisk sådan, at man ved at bære en meget speciel tøjstil i meget lang tid, som f.eks. korsetter, girdles eller waspierces, kan du faktisk opnå en meget lille talje.

Korsettet

corset-waist-fine

Med et snøresystem bagpå giver korsettet mulighed for en meget stærk kompression ved maven. Jo strammere du strammer snørebåndene, jo mere falder taljen.

Gørdlen 

bæltetøj

Det bruges ofte som slankende tilbehør, men dets design reducerer også taljen for at give kvinder en timeglasfigur.

Vaspen

guêpière til meget markeret talje

Det har de samme karakteristika som korsettet, bortset fra at det betragtes som en feminin underbeklædning med et strømpebånd.

2) Hvordan får man en hvepsetæve?

For nogle kvinder er det ikke muligt at få en sådan form i midten af kroppen.

Det er dog stadig et ønske om en designet talje med naturlige mål.

en kvinde med slank talje

Som følge heraf bør du være opmærksom på, at du også kan have en meget slank talje uden at skulle nå dertil, hvilket kræver meget mere viden.

For at gøre dette skal du blot gennemføre nogle små daglige øvelser, en sundere kost og brug af en korset med hvepsebukser.

Med hensyn til de tips og øvelser, du skal gøre for at få en meget slank talje, anbefaler vi følgende:

Tricks til et slankt look :

 • Opfør dig til fødevarer med lavt kulhydratindhold

 • Før ikke mere sukker efter kl. 16.00

  < /p>

 • Undgå visse fødevarer som peberfrugter og sodavand fyldt med gaze

 • Indtag en oprejst stilling i dagligdagen

 • Drik rigeligt med vand

Øvelser for en markeret talje :

 1. Før planken hver dag (30s planke og 30s hvile i 5 min)

 2. Før planken ved at bringe knæene op til albuerne, mens du holder stillingen (5 min)

 3. Stå højt og lige, og lav derefter knæhævninger (30s op og 30s ned i 5 min)

 4. Afslut med sit-ups (25 reps | 1 min hvile | 25 reps)

hurtigere resultater :

 1. 30 min cykling

 2. Fodtøj hver anden dag i 3 måneder

 3. Split løb på en måtte + slankekorset ( 30s løb | 30s hvile | i 15 min)

Et ekstra tip :

Træner foran atletiske træningsvideoer til en slank talje, som den, vi har lige nedenfor.

  3) Det ideelle korset til en meget slank talje

  Som vi så lige før, er korsettet ideelt til at have en skulpturel talje. Men i den moderne tidsalder, vi befinder os i, findes der mange forskellige korsetter.

  Nogle modeller er kun til mode, såsom bustier-korsetter. Så har vi også slankekorsetter til en kategori af personer, der ønsker at tabe sig. Derefter vintage korsetter til begivenheder, filmfotografer eller fanatikere af den victorianske æra.

  Som følge heraf har vi blandt alle disse modeller sørget for at vælge det bedste korset, der giver dig mulighed for at opnå en designet silhuet.

  Vaske-buksekostume

  korset til kvinder med hvepsetalje

  4) Kvinder kendt for deres hvepsetalje

  Émélie Marie Bouchard

  Émélie Marie Bouchard var en fransk skuespillerinde med en passion for musik. Denne unge kvinde, der blev født i 1874, var i stand til at reducere sin talje ved hjælp af et korset. Også kendt som Polar er hun blandt de mest berømte kvinder for sin størrelse, som målte 41 centimeter.

  Florence Evelyn Nesbit

  Florence Evelyn Nesbit født den 25. december 1884 var danser og model og poserede for berømte fotografer.
   
  Hendes vaskeægte talje tiltrak de bedste i branchen, især Charles Dana Gibson.

  Camille Antoinette Clifford

  Camille Antoinette Clifford var en belgisk skuespillerinde født i 1885. Hendes kærlighed til mode gav anledning til en besættelse af det perfekte outfit og den perfekte krop. Hun anses for at være en af de kvinder med de laveste mål takket være det berømte snørekorset.

  Audrey Hepburn

  Audrey Hepburn født 1929 var en britisk skuespillerinde . Denne kvinde, der kaldte sig Ruston, havde en perfekt timeglaskrop, da hun var på scenen, og hun brugte stadig den berømte taljebøjle.

  Cathie Jung

  Cathie Jung, født i 1937, er en entusiast af victoriansk tøj, såsom korsetter.
  Hun er den kvinde, der har formået at slå rekorden for den mindste talje på en levende person. Mål på 38,1 cm for denne amerikaner  

  Kelly Lee Dekay

  Kelly Lee Dekay er en 27-årig kvinde fra New York.
  Model af profession arbejder hun hver dag på sin krop for at opnå et af de mindste taljemål i verden, som i øjeblikket kun er 38,2 cm!

  Michele Koebke

  Michele Koebke er en ung tysk kvinde, der i øjeblikket har et taljemål på 40 centimeter.
  Hendes største drøm er at tabe yderligere to centimeter i taljen, så hun kan slå Rekorden af Cathie Jung.

  Leave a Reply

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *