De 21 mest trendy modeblogs, som du skal følge i 2023

Når det drejer sig om mode, er det visuelle aspekt afgørende. Så det er ikke underligt, at mange stilelskere vender sig til Instagram og modeblogs for at hygge sig med alt, hvad der har med mode at gøre.

Instagram er fantastisk, når det handler om dagens outfit og hurtig stilinspiration, men blogs er stedet, hvor de seriøse fashionistaer skriver om trends, råd og de seneste modeinnovationer. Føler du dig ikke særlig stilfuld i dag? Modeblogs kan give dig inspiration til at klæde dig godt på, selv på dovne morgener. Har du øje for sæsonens hotteste tendenser? Disse blogs er gode til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke tøjstykker og farver der passer til din figur. De kan også give dig ideer til at kombinere og matche dele for at skabe et dusin perfekte looks, uden at du skal bruge mange penge.

Fremkomsten af fashionable Instagram-influencere og stylister har banet vejen for, at bloggerne på vores liste har fået en betydelig tilstedeværelse online. Mange af disse bloggere startede på de sociale medier, og deres skarpe øje for stil er ikke gået ubemærket hen af deres følgere. Selv om de har deres egne websteder, er de fleste af dem fortsat aktive på Instagram og YouTube.


Atlanterhavet-Stillehavet

atlantic-pacific fashion blog

Blair Eadie, Atlantic-Pacifics designer, har arbejdet i modebranchen i en årrække. Da hun har arbejdet for virksomheder som Tory Burch og Gap, ved hun bedre end nogen anden, hvordan branchen har udviklet sig gennem årene. Hun startede Atlantic-Pacific i 2010 for at skabe opmærksomhed omkring sin egen modeæstetik, som hun beskriver som “østkysten møder vestkysten”. Hun har opbygget en betydelig skare af følgere på de sociale medier, herunder mere end 1,9 millioner Instagram-følgere.

Hun har samarbejdet med mange brands som influencer, herunder Nordstrom, Amazon, Sephora, CoverGirl, Gucci og mange flere. Hun har også samarbejdet om globale kampagner med luksusmærker som Vogue, Elle og Harper’s Bazaar.

Et hurtigt kig på hendes hjemmeside viser iøjnefaldende billeder af de nyeste trends, som hun elsker, og hendes tips om, hvad du skal have på, og hvor du kan købe dem. Det, der også er fantastisk ved Atlantic-Pacific, er de regelmæssige opdateringer af ofte stillede spørgsmål, som Eadie poster, og som svarer på spørgsmål fra fans og følgere.


Daileigh 2.

The Daileigh fashion industry

Ashleigh Hutchinson fra The Daileigh vil have sine læsere til at sammensætte deres perfekte garderobe. Hun ønsker at hjælpe kvinder i alle aldre med at finde eller skabe en stil, som de elsker. Ashleigh ønsker især, at ældre kvinder skal føle sig sikre på deres egen stil. Hun ønsker at bryde den antagelse, at nogle tendenser kun er egnet til en bestemt aldersgruppe. Ashleighs filosofi drejer sig om idéen om, at “alder er bare et tal”.

Ashleighs blog er fuld af råd til hverdagens kvinder om at træffe bedre modevalg, uanset om det er “Klæd dig bedre på med det tøj, du har” eller at starte en kapselgarderobe. Ud over sine blogindlæg har hun også udgivet e-bøger og endda afholdt online webinarer for at hjælpe folk med at forbedre deres modesans.

Ashleigh udsender regelmæssigt “How To”-artikler, ofte skræddersyet til et bestemt segment af hendes publikum. Hun har skrevet artikler, der er rettet mod kvinder i forskellige aldre:

 • Hvordan bærer man shorts i 40’erne?
 • Hvordan går man i shorts i 50’erne?
 • Hvordan går man i shorts i 60’erne?

3. Æg lærred

egg canvas visual journal

Det finurlige navn Egg Canvas er opfundet af Erica Choi, en New York-baseret designdirektør og fotograf.

Hvorfor navnet “Egg Canvas”? Erica er inspireret af sit koreanske barndommens navn, dieeibetekent, mens “lærred” er det medie, der bruges til at skabe kunst. “Egg Canvas” er således hendes liv – at skabe smukke ting på et tomt lærred hver dag.

Som uddannet æstetiker og uddannet grafisk designer har Erica et godt øje for det visuelle. Indlæggene på Egg Canvas indeholder smukke billeder ledsaget af korte tekster.

Bloggen indeholder en sektion om den seneste New York Fashion Week og en guide til NYC.


Mode-guitar

The Fashion Guitar fashion blog

The Fashion Guitar er den hollandskfødte Charlotte Groeneveld-Van Harens onlineblog. Hun bor nu i New York, er mor til to børn og driver sin blog på fuld tid.

Charlotte havde arbejdet med modeblogs i et af sine tidligere job, indtil hun besluttede sig for at starte en selv. The Fashion Guitar er en personlig stilblog og viser Charlottes egen modesans. Da hun blev mor, fokuserede indlæggene naturligt nok på hendes graviditet og barselsstil, og det blev en vigtig del af hjemmesiden. Charlotte nyder at samarbejde med sine yndlingsmærker og -designere.

Fashion Guitar inddeler sine indlæg i ni kategorier:

 • Samarbejde med brands
 • Skønhed
 • Redaktionelle optagelser
 • Modeuge
 • Inspiration
 • Mamma Fashion
 • Udstyr
 • Rejser
 • 5 dage 5 måder

Pige med kurver

Girl With Curves plus-sized fashion

Lad os se det i øjnene: modellernes kropstype er langt fra virkeligheden. Der findes slanke mennesker i det virkelige liv, men der findes kvinder med større størrelser, som kan se lige så godt ud. Der findes mennesker i alle former og størrelser, men mange af os er blevet præget til at tro, at kun én kropstype er ideel til mode.

Det er den tankegang, som Girl With Curves håber at bryde igennem. Tanesha Awasthi skabte Girl With Curves i 2011 for at repræsentere hverdagens mennesker, der ikke har en størrelse 0 eller 2. Bloggen beskriver sig selv som en “prisbelønnet blog, der er skabt af mennesker, der mener, at kvinder fortjener at se smukke ud og føle sig smukke, uanset vægt, form eller størrelse.”

Siden Tanesha startede bloggen, er hun blevet en af branchens foretrukne plussize modebloggere. Hun håber at kunne hjælpe kvinder – især dem med store størrelser – med at opbygge deres selvtillid og selvværd gennem mode.

Bloggen indeholder trends, stiltips, skønhedsråd samt råd om forældre og velvære. Deres hashtag #StyleHasNoSize understreger deres overbevisning om, at mode og stil er for alle, uanset kropstype.

I 2021 lancerede de kollektionen Girl With Curves at QVC, som indeholder modeller i rigtige størrelser.


Harper& Harley

Fashion Blogs Harper & Harley home design

Fans af den minimalistiske æstetik vil elske den australske blogger Sara Cramptons hjemmeside Harper & Harley. Hendes “mindre er mere”-filosofi er umiskendelig i hendes indlæg, lige fra hendes mode til hendes boligindretning. Siden hun startede bloggen i 2008, har Sara skabt sig et navn som det foretrukne brand for den klassiske, tidløse og minimalistiske garderobe.

Sara har været med i det australske realityshow Fashion Bloggers og har også arbejdet med globale modebrands som Gucci, Estée Lauder, Uniqlo og Nike. Saras indflydelse har også bredt sig til andre mærker end modebrands, og hun er også blevet ansat af Jaguar, YSL Beauté, L’Oreal og Dyson.

Hvis du er vild med hvid, sort og grå, kan du besøge Harper & Harley for at se Saras minimalistiske, men super trendy modestil. Nogle af hendes indlæg omfatter:

 • Livet i en blazer
 • En sommerlig basisvare
 • Hvide skjorter og blå jeans går aldrig af mode
 • Min graviditetsstil

Hello Mode

hello fashion blog about fashion and beauty

Hello Fashion af den colombiansk-amerikanske blogger Christine Andrew indeholder indlæg om alt fra mode til skønhed, familie, livsstil og rejser.

Christine skabte sit eget modebrand ILY Couture i 2011. Samme år startede hun Hello Fashion, i første omgang som en online dagbog, hvor hun delte sine yndlingsmodefund og hjalp kunderne med at bære og style deres ILY Couture-køb.

Christine er et sandt stilikon, der har været på Vanity Fair’s liste over de bedst klædte kvinder. Ironisk nok blev hun afvist på en modedesignskole – det var denne afvisning, der fik hende til at gå ind i modebranchen.

Nogle af de seneste indlæg i Hello Fashion omfatter:

 • Hemmeligheden bag at få din fritid til at se mere luksuriøs ud
 • 4 måder at bære en button-down skjorte på
 • Casual Valentine Looks

Min modedagbog

myfashdiary blog

Tala Samman, der er bloggens skaber og redaktør, definerer mode som “det, som andre erklærer er in”, mens stil er mere personligt – “det, som du selv erklærer er in”. My Fash Diary er Dalas personlige stildagbog, hvor hun ofte skriver om de ting, hun elsker, hvad hun går i, de hotteste trends i Dubai og i de byer, hun rejser til, og andre ting.

Tala, der er født i Chicago og har syriske rødder, giver os et indblik i mellemøstlig mode og stilarter. Selv om bloggens navn antyder en stærk tendens til mode, skriver Tala også om skønhed, mad og rejser.

My Fash Diary har fået international anerkendelse og er blevet nomineret til Marie Claire, Twitter, UK Blog og Ahlan! Magazine’s Best at the Dubai Awards. Hun blev udnævnt til en af Dubais Hot 100 i 2011 og er blevet omtalt i prestigefyldte publikationer som Grazia UK, Grazia Middle East, Harper’s Bazaar Arabia og Marie Claire Middle East.


One Dapper Street 9.

One Dapper Street fashion blog

Vi tror ofte, at modeblogs udelukkende er for kvinder, men mode er for alle køn. One Dapper Street er en blog, der henvender sig til mænd og har til formål at ændre den måde, vi tænker på mode på. Denne blog er Marcel Floruss’ online-hjem – “en tysk fyr, der elsker mode og alt, hvad der hører til den”. Mode er Marcels passion, som har ført ham fra Tyskland til New York City.

Marcel er tidligere model og har gået på modeskole i New York. Under sine studier besluttede han sig for at gøre noget ved den måde, mænd klæder sig på, og hvordan de opfatter mode som feminin.

I One Dapper Street har Marcel kombineret sine to andre passioner – fotografering og shopping. Som navnet antyder, byder bloggen på en blanding af smarte og street styles til den moderne mand.

Bloggen indeholder mange visuelle artikler om en række forskellige stil- og livsstilsemner, der henvender sig til mænd.


10. Grasie Mercedes

GRASIE MERCEDES fashion blog

Creative Grasie Mercedes er ikke en almindelig modeblogger. Hun er skuespillerinde, forfatter, filmskaber, instruktør og podcast-vært, og hun har også en fantastisk sans for stil. Hendes hjemmeside, der blot hedder Grasie Mercedes, viser hendes arbejde i underholdningsindustrien. På bloggen skriver hun om mode, rejser, skønhed og livsstil.

Hendes indlæg er fyldt med flotte fotografier. Du kan se Grasie i de nyeste modetrends og i hendes yndlingsoutfits.

Man kan betragte Grasies websted som hendes online portfolio, der viser hendes enorme kreative talent. Hendes indlæg om mode beviser hendes værd som stylist og blogger.

11. Hvad min kæreste havde på

What My Boyfriend Wore lifestyle blog

What My Boyfriend Wore er ikke en blog af en modebevidst kæreste, men den startede med, at Sergio Ines’ nu tidligere kæreste lagde billeder af hans tøj ud på Instagram. Denne “modedagbog med en forskel”, som Sergio beskriver den, handler om mode og styling f

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *