Hvad skal man bære et stropløst korset med?

Du er ved at gøre dig klar til en lille udflugt, en date eller en fest. Vil du vide, hvad du kan tage på med et bustie-korsetr? Hvordan kan man se anderledes ud end andre kvinder, ud over at være den smukkeste?

Derpå afslører vores stylister nogle hemmeligheder om dette nye outfit, som er en must-have trend, så du kan være den mest elegante, mens du bærer det!

Det stropløse korset

Til at begynde med en lille reminder om, hvad et strapless corset er. Det blev længe betragtet som en feminin underbeklædning og har nu en stor plads i en kvindes garderobe. Det bustelkorseter i virkeligheden en sammensmeltning af to beklædningstyper, der hver især har forskellige egenskaber.

foto kvinde med stropløst korset

Der er flere versioner, der gør det muligt for det kvindelige køn at opnå sexede og elegante tøjstilarter, men det kan også give kvinder et afslappet og attraktivt udseende.

Hvad er en bustier?

Til at begynde med skal vi forstå, at en bustier er en beklædningsgenstand, der er beregnet til at fremhæve en kvindes bryster. Den hjælper med at støtte brysterne  ved at holde dem op. 

Ordet bustierkommer fra ordet “bust”, da designet af dette stykke lingeri er lavet til kvinder, der skal have en behagelig pasform omkring brystet.

Endeligt forveksles denne beklædningsgenstand ofte med korsettet, som giver en stram talje og mere udtalte kurver. Mens bustier løfter brysterne opad for at fremhæve din kavalergang.

Hvad er forskellen på bustier og korset?

Vi ser en forskel mellem disse to beklædningsgenstande, når de placeres ved siden af hinanden.

Som vi har set lige før, har bustier til formål at støtte brysterne, mens Som korset, har det længe været båret af noble kvinder fra det 16. århundrede som taljebånd.

Renæssancekvinde med korset

Dette antikke stykke tøj lavet af hvaler kunne faktisk ændre kvinders silhuet ved at reducere taljen for et mere æstetisk visuelt aspekt og var meget værdsat på den tid.

Siden da harkorsettet gennemgået en utrolig udvikling gennem årene. Nu er det en moderne beklædningsgenstand, som stadig kan bruges i dag til at forfine en kvindes talje, men for det meste bæres det i dag som en modebeklædning.

tre kvinder bærer et stropløst korset

Derfor, når man ser på de kriterier og fordele, som begge beklædningstyper tilbyder, uanset om det er den fremhævede barm og skuldre for bustier’en og et mere raffineret fysisk udseende for korsettet, giver sammensmeltningen af de to et ganske enkelt perfekt resultat, nyligt kendt som bustier-korsettet!

Hvad kan man bruge et bustier-korset til?

For at fremhæve din top kan du kombinere det med andre typer tøj som jakker, jeans, shorts eller nederdele.

Af dem er det højtaljede jeans der er de mest velegnede til at sætte sammen med et stropløst korset. Deres snit giver en effekt af længere og slankere ben. Den hjælper med at fremhæve barmen ved at fremhæve det visuelle på den bustier, du har på.

high-waisted-pants

Du får altså en edgy stil med disse højtaljede bukser med vidde ben, hvis du bærer dem.
Ognene fokuserer naturligt på den øverste del af dit outfit, og derfor er det vigtigt at vælge en smart model.

Med hvad skal man have en læderbustier på?

For at opnå et rockende og forførende look anbefaler vi, at du vælger en sort læderbustier matchet med satinbukser. Du kan også bære hvide jeans for at fremhæve din bustier ved at give dig et meget smart look.

Vælg en lille håndtaske og bær guldfarvede smykker, så bustierens sorte farve fremhæves mere.

sort kunstlæder bustier

Opdag charmen ved denne black-leatherette bustier og udnyt den til at fuldende din garderobe.

Hvad skal man have en blondebustier på?

I sommeren er der intet bedre end en let beklædningsgenstand til at føle sig godt tilpas. Vælg derfor en buster med snørebånd for at opnå et afslappet og alligevel smart look. 

Du kan se godt ud med denne stil af bustier med en blomstret nederdel eller lang kjole, der også er lavet af blonder. Flade sko vil passe til denne enkle og charmerende stil. Lad nakken være fri, så din barm er den mest synlige del.

Og hvis du vil have bukser på til din hvide blondebustier, skal du også have dem med høj talje. Du får mere charme ved at bære den på denne måde.

bustier-white-in-lace

Gå efter denne Bustier-lace-white til sommer og bliv den smarteste!

De bedste måder at bære en bustier på!

1) En bustier, der bæres som undertøj 

Bær den som en bh under en løs bluse eller en flydende kjole. Det er i stand til at opstramme maveområdet for et godt visuelt look.

stropløs korset under en løs skjorte

Ud over at være sexet har denne beklædningsgenstand form og funktion til at holde dig på toppen hele dagen på kontoret.

2) Et stropløst korset under en kjole

Vil du være sikker på, at du har den rette mængde kavalergang i den nye kjole, du har købt til at gå ud om aftenen? Så skal du vide, at nogle bustiers øger bryststørrelsen uden at få dem til at se misformede og vulgære ud.

stropløs korset med en sort kjole

Passer den sammen med din bedste kjole og dine smukke hæle for et sexet look, der vil gøre et statement.

3) Korsetbustier med nederdel

For det første skal du være forsigtig med, hvilken model du vælger at bære med en nederdel. Glem alt om rynkede, alt for gennemsigtige modeller med overdrevne blonder.

Gå efter enkle og elegante bustiers, da de er det bedste overtøj. I dag er de fleste nederdele beregnet til at blive båret med skjorter, der omfavner taljen.

bustier korset og høj nederdel

 

Nyd højtaljede nederdele til en aften i byen ved blot at stikke bunden af din bustier ind i en blyantnederdel eller en flirtende, fin, blomstret nederdel.

Dette giver dig den samme stil som en bodysuit. Toppen indeni nederdelen giver et stilfuldt look.

4) A En stropløs dame med højtaljede bukser

Vidste du, at alt passer godt til jeans? Som vi har set før, er bustiers ingen undtagelse. At
kombinere den med højtaljede bukser er stadig den bedste måde at bære den på.

sort stropløs korset med højtaljede bukser

Sørg for, at du vælger den rigtige størrelse jeans, så de ikke er for korte eller for løse.

Det giver en meget sexet effekt at vise lidt af din lille mave, men hvis for meget af din mave stikker ud af dine jeans, betyder det bare, at de er for stramme.

Bustier er et stykke undertøj, der er svært at mestre, men når du først har det, kan det blive et alsidigt, komfortabelt hverdagslook.

5) Tag din bustier på under en jakke

Vil du se både sexet og professionel ud? Gå ind i bestyrelseslokalet med en stropløs under en kongelig blazer eller en klassisk sweater, og du vil være sikker på at få præcis det look.

Mixing dikotomien mellem konservativt og vavavavoom er en fantastisk måde at lave et fashion statement uden at overdrive det.

stropløst korset med jakke

Få en bred vifte af jakker på toppen, mens du forbliver i et alderssvarende look.

Hvilket stropløst korset skal du have på, når du går i byen?

Med kendskab til eksistensen af alle de tilgængelige modeller, lad os se sammen med hvad du skal bære en på dine daglige udflugter eller aftener

A) Daglig udflugt 

På dine gåture med venner eller shoppingdage vil denimshorts eller en nederdel give dig et afslappet og smart look, hvis du sætter den med denne slags linning.

Hvis vejret ikke tillader det, så sæt den sammen med brede jeans med brede ben eller jeans med høj talje.

hvid stropløs korset med bukser med klokkebund

Som vi har set, er denne kombination stadig den mest velegnede til denne type beklædningsgenstand.

B) Aften i byen

For en romantisk eller trendy aften er det ideelle at tage et dressed stropløst korset på med smalle jeans for at opnå en sexet stil. Du kan også vælge satinbukser, som også giver en meget elegant effekt.

 sort stropløs korset med skinny jeans

Tøv ikke med at bære smykker for at fuldende charmen ved dit outfit, f.eks. en halskæde tæt på halsen, da du ved, at snittet i denne nye generation af tøj lader dine skuldre og bar overkrop være blottet.

Bustier: Hvilken morfologi?

Hvor du starter dette kapitel, skal du vide, at du uanset din morfologi kan bære den model, du ønsker, uanset hvilken morfologi du har.

Dertil kommer, at visse typer af busty korsetter vil passe bedre til din kropstype, fordi deres snit er mere egnet til den. Følgende råd er lavet for at hjælpe dig med dit valg.

1) Ekstra lang eller ekstra kort bustier

For større kvinder vil en model med en lang eller omvendt ekstremt kort snit være den mest tilpassede til din morfologi.

Hvis du har en lang barm, vil du faktisk ikke have problemer med at bære denne slags beklædning. Tværtimod vil den være mere synlig, og din stil vil være mere iøjnefaldende. En denim nederdel med et sort bustier-korset kan være et perfekt outfit til dig.

2) Bustier-kjole

For så vidt angår tynde kvinder, kan du udstråle ægte charme ved at bære en stropløs kjole.

Og selv om det ikke er en stropløs kjole i sig selv, kan vi stadig se, at dette stykke giver en stor fordel til kvinder, der alle er tynde. En måde at være endnu mere elegant på, end hvis du f.eks. bærer en simpel bustier.

3) Vintage bustier-korset

Selv om nogle mennesker ikke føler sig smukke i deres hud på grund af et par overdrevne kilo, skal du vide, at du stadig er meget charmerende.

Dertil kommer, at du kan se endnu mere attraktiv ud ved at bære et vintage stropløst korset. Retro-stilen giver et smart look. Det
gamle look af tøjet vil afsløre dine evner til at vælge tøjmodeller i den trend, som ikke er tilgængelig for alle.

Sæt det på med satinbukser, og du vil med garanti se meget attraktiv ud!

4) Korset med stropløs halsudskæring

For kvinder med små bryster anbefaler vi modeller med halsudskæring. Den
øverste del af tøjet, der er placeret lige over brystet, har en helt speciel hjerteform, der fanger øjet.

En fantastisk måde at gøre din barm meget sexet på. Udnyt
den effekt, som halsudskæringen på bustier giver, for at se bedst ud.

5) Åbent bustier-korset

Kvinder med flatterende former har intet bedre end at bære et åbent bustier-korset. Vær ikke bange for at vise dine feminine former frem og være en utrolig smuk kvinde.

Denne type tøj har den særlige egenskab, at det ikke giver et vulgært image. Et perfekt element, der fremhæver kvinders fysiske aktiver og al den elegance, de besidder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *