Hvordan man klæder sig med et korset?

Du har endelig fundet ud af, hvad de aktuelle trends er, ved at finde ud af, at korsetter er blevet en mode, som du ikke må gå glip af, så her er hvordan du bærer et!

Først og fremmest skal du vide en vigtig ting om denne nye trend: Dagens korsetter er ikke det, som kvinderne i en bestemt tid bar, selv om mange af dem har bevaret deres primære egenskab, som er at slanke kvinders figurer ved at give en slank og formet krop.

I dag viser langt de fleste af dem elegance på grund af deres meget anderledes snit!

En gammel moderigtig beklædningsgenstand!

Madonna’s “Blond Ambition”-turné i sommeren 1990 fremskyndede korsettet til at blive en del af modebilledet og ikke på en dårlig måde.

Det faktum, at denne stil af tøj er tilbage i mode skyldes den indflydelse, som disse stjerner har på verden   da de er i stand til at starte enhver form for trend med deres stærke berømmelse.

Sådan som Kardashians og andre megastjerner, der bruger korsettet til aggressiv og unaturlig stramning af taljen.

Det er ikke underligt, at den har et ry som en beklædning, der stærkt modificerer kvinders kroppe, når vi ser de imponerende resultater, den giver på dem, der har haft mulighed for at bære den, hvilket har gjort den så berømt i nogen tid.

Dertil kommer, at de nye taljebåndsdesigns er meget mere elegante og giver en blændende charme til dem, der bærer det, hvilket giver det status som et trendy outfit.

new-generation-corset

Du behøver dog ikke bar hud eller laklæder for at se godt ud i denne slags tøj. For at klæde dig på med et korset skal du kombinere det med andre tøjstyler, der vil hjælpe med at fremhæve det til tider, men du skal stadig være forsigtig ⚠️  at de ikke tiltrækker mere opmærksomhed til sig selv end til dit taljebånd, da det vigtige er at understege korsettets charme og ikke det øvrige tøj, som i bund og grund kun er der for at supplere dets skønhed.

Det gør du ved at klæde dig i jeans, bukser, nederdele, kjoler og shorts med høj talje, som ikke har flotte mønstre, men enkle og enkle farver.

1) Brug din taljebånd som et bælte

Hvis tanken om at bære et fuldt korset giver dig kvalme, så lad være med at tvinge det.
Hvis du er utilpas i et korset, vil du helt sikkert være utilpas i det.

Som et alternativ kan du gå ud af din komfortzone ved at eksperimentere med et  korsetbælte. Det særlige ved dette stykke tøj er, at det bevæger sig ind på korsetområdet uden at være lige så overdrevet som sin navnebror.

Det vil ikke desto mindre hjælpe med at definere din mave og kan skabe en fantastisk definition, hvis du har lidt løsere eller mere omfangsrigt tøj på. Derfor kan du opnå et moderne og smart look ved at bære den sammen med en skjorte og lange støvler!

Kylie Jenner bærer et bælteformet korset

For et look, der er både klassisk og edgy, skal du prøve denne version af korsetbælte båret af Kylie Jenner på et bælte!

2) Sæt dit korset over en kjole

Over en kjole? Ja! Det er en af de mest effektive måder at bære denne fine beklædning på. Nøglen til succes er at vælge den rigtige kjolesilhuet.

Denne vane er naturligt stram velegnet til både tætsiddende og udstående  kjoler. Sidstnævnte er et godt valg, hvis du ønsker at tilføje noget lidt uventet til dit look.

et korset på en kjole

Bær et korset over din kjole for at se stilfuldt ud!

At vælge et korset frem for en bodycon er en strategi, der er forbeholdt modige fashionistaer. Du vil stadig vende hovederne, så det er et fantastisk valg til en fest. Husk, at
du heller ikke er begrænset til et standardkorset.

3) Sæt din taljeindsnævring sammen med en buksedragt.

Du kan også tilføje et meget charmerende touch til en enkel jumpsuit  ved at tilføje et underbrystkorset, der passer under barmen vedover den.

bryllupsdragt med korset

Vi har set denne stil på kvinder ved særlige lejligheder som bryllupper, fordi selv som gæst kræver denne ceremoni et minimum af tilstedeværelse og elegance.

Som følge heraf giver kombinationen af korset og buksedragt  et look, der er perfekt egnet til denne slags begivenheder.

4) Dit korset med en skjorte med knapper

Du behøver ikke at vise dit korset fra alle vinkler. Du kan helt sikkert vælge en mere diskret tilgang ved at prøve den under en skjorte upåklagelig.

Lad et par knapper være åbne, så din barm kan ses, hvilket giver en smart, moderne og let at bære effekt.

et korset over en skjorte med knapper

Akorset over en skjorte gør det charmerende!

For en mere vovet tilgang kan du også  bære korsettet  over din skjorte med knapper. Toppen skal være mere tætsiddende, så den ikke føles for stram under dette stilfulde stykke tøj.

5) Et korset med jeans!

Der sker noget sjovt, når en stil bliver trendy: Designere begynder at inkorporere dette trendy designelement i alt.

Tag en lille tur på dine foretrukne online tøjbutikker, og du vil se funktioner af nye korsettersom er helt forskellige fra de gamle, som giver mulighed for unikke stykker med originale snit!

corset woman fashion

En fashion-woman corset med jeans kan ændre din stil fuldstændigt!

Denne model af korset er ideel med jeans til dine daglige udflugter, til trendy aftener eller endda til dates. Du vil opnå et strålende og originalt look med denne moderne stil.

6) Brug den ikke sammen med leggings

Leggings har deres plads, men den plads er ikke sammen med en kort, stram, bar overdel. Det er kun acceptabelt at kombinere en stram underdel med en top med snørebånd, som du bogstaveligt talt er fyldt med, hvis du skal til en Halloween-fest. Glem det faktisk. Det er endda et dårligt look til Halloween.

korset med sorte jeans

En bedre mulighed? Prøv at bære en lille top med bukser med baggy talje eller brede, flydende bukser med brede ben. Det skaber balance og vil sandsynligvis være meget mere smigrende. Endnu bedre er det, hvis du tager en t-shirt under for at fjerne det overbærende look helt.

Slutning

Som du kan se, skal du for at klæde dig med et korset have tøj, der fremhæver dets charme, da du ellers ikke får et trendy look.

Nogle korsetmodeller er meget moderne, og de kan nemt bæres med shorts, kjoler og jeans, mens andre, specielt dem med  afkoblingsløjper i ryggen, bæres over andre beklædningsgenstande som løse t-shirts eller lange kjoler med flæse, da de ikke er designet til at blive taget på på samme måde som en simpel top.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *