Hvad skal man have på under en kjole?

Der er flere grunde til, at piger bærer undertøj under deres kjoler. Nogle af dem vælges af kvinder, da de kan give komfort, en mere elegant visuel æstetik og også hjælpe med at fremhæve den perfekte kropsform ved at løfte hængende bryster.

Det er derfor interessant at forstå gennem denne artikel, hvilke typer af undertøj du kan sætte under en kjole  under dine fester, gåture og andre begivenheder.
 

Det bedste undertøj til at bære under en kjole

I langt de fleste tilfælde vælger kvinder at bære
under en
kjole

nbsp;til basisundertøj, når du bærer en tæt kjole eller meget tynd. Desværre kan denne type lingeri være synligt, hvilket giver et mindre glamourøst touch.

Det er derfor bedst at vælge omhyggeligt, hvilke undertøjstyper du vil bære og hvilke typer kjoler du vil bære det sammen med !

Her er de forskellige former for lingeri, du kan tage på under dit smukke outfit:

A) Underbukser og girlander

Begge underbukser og girlander er med til at give et mere sofistikeret look, når du bærer en kjole.

Trusser trusser bår normalt under en gennemsigtig kjole og hjælper med at reducere taljen.

SlipsSheaths kan bæres som trusser, der dækker maven, eller som en heldragt, der suger fedt omkring lår, balder og hofter ud.

Det er desuden interessant at påpege, at en høj procentdel af kvinderne utvivlsomt foretrækker at bære en  hofteholder under en kjole.

Når de er lavet rigtigt, passer de såkaldte “shapewear” til din krop og former din figur inden i kjolen. En effektiv måde at se slank og meget stilfuld ud på.

B) Culottes

Culottes kan fremhæve charmen ved en kjole eller tværtimod forringe dens udseende, hvis den er for synlig.

For at undgå denne slags situation bør du være særlig opmærksom på valget af dine trusser, når du vil bære en< hvid kjole eller en transparent kjole.

Egentlig bør trusser og bh’er være synkroniseret med kjolens farve for at opnå uniformitet i tøjet. Dette forhindrer, at undertøjet er synligt. Vælg slankt lingeri som retro “højtaljede” trusser, der former figuren godt. 

C) BH

For så vidt angår lingerie-toppe. Du skal vælge en model, der passer til din kropstype, men også til den kjole, du ønsker at bære.

Til halterneck-kjoler anbefaler vi en stropløs bh< eller en model med gennemsigtige stropper, men også en selvklæbende bh.

Til stramme kjoler skal du vælge en  usynlig bh med glatte, sømløse, blondefri kopper. Du vil bevare al den elegance, som en stram kjole kan give dig, når den sidder perfekt.

Vi slutter af med kjoler med dybe halsudskæringer, som er meget forførende modeller. Til denne type kjole med V-udskæring er det ideelle at fremhæve brystet med en  push-up bh for at opnå en glamourøs stil!

D) Strømpebukser

Uundgåeligt fra efteråret og fremefter er strømpebukser i stigende grad brugt under damekjoler.

Dette strækbare dameundertøj fås i mange farver og modeller, som f.eks. den mest berømte af dem,  nettights.

Det er desuden også godt at vide, at de skærebånd hjælper en kvinde til at se mere elegant og professionel ud, når hun bærer en kjole.

E) Strømpebåndskorset

For at opnå en glamourøs stil, men uden at gå over grænsen til det vulgære, kan man bruge corset-garter-belt er den nye moderigtige underbeklædning, der udfylder denne rolle fint.

Dette lingeri er generelt lavet af blonder og  skjuler kroppens kurver, hvilket giver den en timeglasform. Så du vil ikke have problemer med at se meget forførende ud i en tætsiddende kjole.

Du kan vælge at bære et korset  til en stropløs kjole, brudekjole, prinsessekjole og mange andre modeller, der har et udstående snit.

Hvad skal man have på under en kjole

Som vi har set, har du en bred vifte af valgmuligheder med hensyn til undertøj, der bæres under kjoler.

Der findes dog forskellige kjolemodeller i dag. De med korte afstikkere og andre, der er meget længere. Forskellen ligger også i materialet og stoffet, hvor kjoler er mere tætsiddende end andre.

Det er derfor, at du skal vælge det undertøj, du vil have på i forhold til den type kjole, du har besluttet dig for.

Spørgsmålet er nu, hvilket undertøj passer til hvilke typer kjoler?

1) Under en kjole med korset

Vi starter denne lange serie af analyser med den nye trend i øjeblikket: korsetkjole!

Med denne type model behøver du ikke at vælge at bære et bindebånd, som du normalt ville gøre med udslåede kjoler.

Faktisk set slanker korsetkjolen i sig selv figuren, uden at du behøver et undertøj for at gøre det. Du kan blot have en g-streng på for at spille med dine balder eller sømløse trusser, hvis kjolen er stram.

De fleste korsetkjoler har en indbygget bustier. Den øverste del af kjolen giver en god støtte til brysterne og former taljen på samme måde som et traditionelt korset. Derfor
behøver du ikke at bære bh med denne nye generation af kjoler.

Hvis du ikke gør det, skal du ikke glemme at tage stropløst lingeri på, hvis den korsetkjole, du har valgt, er uden ryg. Kontroller hver eneste detalje i din kjolestil, og du vil helt sikkert blive den mest elegante.

Stylist tip : Når du tager enkorsetkjole på, bliver dit look helt anderledes. Med dine kropskurver tegnet, anbefaler vi dig at fuldende dit charmerende outfit med hæle for at få en meget forførende finish!

2) Under en stropløs kjole

Hvis du leder efter det bedste undertøj til en stropløs aftenkjole, er der ingen grund til at dele med en god bh, en stropløs bodysuit eller en flot stropløs underkjole for at få en glat silhuet.

Selvom de giver dig den støtte, du ønsker, og muligheden for at slanke din mave og dine lår, tilføjer de et ekstra lag glamour med brugervenlige fordele.

Og under en stropløs kjole kan de klæbende bh’er og og de klar bh er de to mest anvendte muligheder for kvinder, da de er enkle og effektive. 

Stylist Tip : For at sikre, at din kjoletop ikke glider af under din bh eller undertøj, kan du sætte små strimler af dobbeltklæbende tape på forsiden og siderne af din bh.

Tag kjolen på, og klem i bh’en, hvor du har sat tapen på. Kjolen vil i sidste ende blive siddende.

3) Under en stram kjole

For en formelig aftenkjole, vælg en usynlig bh for visuel appel og en skede, så du føler dig både komfortabel og sexet. Kombinationen af disse to undertøjstyper vil få kjolen til at se ud som om den er skræddersyet til dig.

De  lange kapper giver dig et trussefrit look, og du kan få det med en ekstra omgang mavekontrol og udglatning af taljen, hvis du ønsker det.

De  formende strømpebukser lader dig vælge mellem gennemsigtige og uigennemsigtige strømpebukser med muligheder for at glatte dine lår, få din mave til at falde ind eller få mest muligt ud af din numse.

Stylistens tip : Når du vælger gennemsigtige strømpebukser, skal du måle din kjole fra talje til kant for at sikre, at den ikke kan ses.
Endelig skal du være opmærksom på at du også kan bære en sømløse strømpebukser under en stram kjole hvis et bælte ikke passer til dig!

4) Under en bodycon-kjole

Den  bodycon kjoler er tætsiddende modeller, der er designet til at klamre sig kærligt til din figur; det gør de bedst, når du parrer med et hylster uanset hvilken grad af kontrol du ønsker. Begge dele vil få mest muligt ud af dine naturlige linjer og kurver.

Efter som sagt giver de slips i kappe dig let til moderat kontrol, der primært fokuserer på at skabe et glat look, hvilket gør det perfekt.

Dertil kommer, at nogle kjoler af denne type giver et endnu mere charmerende resultat takket være deres indbyggede bh’er, der tilføjer et forførende touch til tøjet.

Tip fra stylisten : Når du bærer en kjole body con undervurder aldrig bagklogskabens magt. Vælg mellem stilen af kjoler der glatter din numse, eller dem der viser din numse frem for at give den lidt ekstra pift. 

5) Under en trapezkjole

Den 

< h3>5) Under en trapezkjole

Den trapezkjoler er de ultimative figurskønheder. Det kan virke som om, at du kan have hvad som helst på under den udspilede nederdel, men stoffet på hoften og låret falder bedre, når det bæres over et par sneaky lårlange støvler .

Dertil kommer, at nogle af disse kjoler har strategisk placerede paneler for at skabe en silhuet af timeglas klassisk. Glem ikke din Bra uden strop for at få en mere krævende stil.

6) Under en maxikjole

De maxikjoler De er en smuk model til enhver figur og fremhæver det, du har på toppen, mens benene ser kilometerlange ud.

Det bedste undertøj til maxikjoler kan gå to veje:

Din første mulighed er den højtaljede trusse som meget nemt kan inddæmme den nederste del af maven.

Dertil kommer, at denne type model giver en sømløs og flatterende taljesilhuet, som din lange kjole  vil flyde ubesværet over.

Din anden mulighed er at forme strømpebukserne med skede strømpebukser som skaber et udseende af faste lår, mave og balder. De findes i mange forskellige modeller, fra capri-bukser til ankellange strømpebukser til fulde strømpebukser eller gennemsigtige strømpebukser. Maxi-chic.

Stylist-tip : Hvis din maxikjole har lårhøje slidser, skal du være opmærksom på, at du bør undgå underbukser stile leggings, da de giver et alt for sporty look, mens strømpebukser og gennemsigtige strømpebukser passer bedre til mere formelle og elegante outfits som en maxikjole med slidser.

7) Under en nedringet, lavt udskåret kjole

For det første, når du bærer en nedringet kjole< eller en lavt udskåret kjole, er det vigtigste at få dit bryst perfekt støttet.

Prøv bodybukser med lav ryg som er glimrende dybe bh’er med dyb neddybning med stropløs og stropløs mulighed. De lingeri stilarter backless giver kvinder et sexy look, og brysterne understøttes korrekt i kjolen.

Stylist tip : Gå helt strømlinet til de formende trusser. De højtaljede modeller giver ekstra kontrol over maven, og du kan vælge mellem en g-streng, en underkjole eller en lårformende cover-up, afhængigt af hvilken form din kjoleskørt har.

8) Under en gennemsigtig kjole

Som vi så tidligere i artiklen, anbefaler vi undertøj i de samme farver som din kjole, især hvis din kjole er gennemsigtig.

Du har flere valgmuligheder for undertøj, såsom højtaljede underbukser, bandeau- eller endda bodysuits. Hver af disse ting vil se godt ud under en gennemsigtig kjole, hvis du respekterer det vigtigste punkt ved dem; farve ensartethed.

Det vil være lettere at se elegant ud i en gennemsigtig beklædning, hvis undertøjet du har på, næsten ikke kan ses.

Tip fra stylisten: Den gennemsigtige kjole kan også bæres med en fin natkjole eller en lige kjole under. Den fungerer som en liner, men med en raffineret effekt. Du kan også sætte den over korte nederdele med en lavt udskåret top. Den gennemsigtige kjole er ultra-trendy i øjeblikket

9) Under en hvid kjole

Når det kommer til at bære en hvid kjole, kan du gå frem på præcis samme måde som med en gennemsigtig kjole. Du vil have forstået, at hvis du står over for de samme kriterier som disse to modeller af kjoler har, skal du blot være opmærksom ⚠️  på dine undertøjssømme og derefter på deres farver, så de ikke er synlige under kjolen.

Tip fra stylisten : når du bærer en hvid kjole er det bedst at vælge bøjler med brede stropper og med balkoner, så du kan vise dit bryst frem.

10) Under en brudekjole

Valg af det bedste lingeri til en brudekjole er meget vigtigt, da det ikke kun handler om at se smukkest ud med fantastisk hår, makeup, kjole og undertøj, men også om at føle sig godt tilpas i din kjole på din smukke dag.

Den korset med strømpebånd hjælper med at gøre din brudekjole og dit modtagelsesoutfit meget elegant og giver dig mulighed for at få den perfekte kropsform.

Så kan du også vælge de glidende girdles som giver et glat og tonet look. Hvis du har forelsket dig i en havfrue-inspireret timeglaskjole, vil de  slip girdles  give dig en elegant benlinje og give dig mulighed for at vise dine dansemoves frem.

Mens du prøver nye looks til dit hår og din makeup, kan du også gøre det med din figur ved at opdage den virkelige charme ved en bryllupskjole med korset i stand til at få en kvinde til at se ekstremt smuk ud!

Stylistens tip : Når du tager lårstrømpebukser på under en kjole, skal du rulle dem langsomt op, lidt ad gangen, som strømpebukser. Spred derefter benene, bøj dig forover og bevæg dig på den måde, der giver dig den mest behagelige pasform. De skal føles som en anden hud og ikke stramme.

Slutning 

Når du har det rigtige undertøj på er ingen kjole forbudt. Gør det som om du har din egen personlige stylist, hvilket gør hele forskellen mellem “denne kjole ser godt ud” og “ du ser godt ud ! “.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *