Slankekorset: Før – efter

I denne artikel vil du opdage de imponerende resultater af flere kvinder, der valgte at bruge et slankekorset for at tabe sig.

Det er med stor glæde, at vi deler disse testimonials, så de kan motivere og hjælpe kvinder, der lider af deres ekstra kilo.

Lad os opdage det hele sammen!

 

Kim Kardashian slankende korset banner

 

En effektiv effektiv slankekur

I en verden, hvor fysisk udseende betyder noget, fordi det kan få mange af os til at lide, er et stort antal mennesker desperate efter at eliminere deres ekstra kilo.

Sandt nok er buler på hofter og mave ofte et kompleks, der kan føre til ulykkelighed hos en person. En følelse af selvhad, plus trangen til at se sig selv i spejlet og hånen af dine omgivelser, som gør tingene endnu vanskeligere.

en overvægtig kvinde, der er ked af andres hån

Det er derfor, at nogle kvinder for at få det bedre med sig selv beslutter sig med imponerende beslutsomhed for at vælge en løsning, der ikke er så let, nemlig at tabe sig.

Så efter at have truffet denne beslutning, der garanterer dem at genvinde en fitness og slank figur, går de på jagt efter de bedste øvelser, metoder, diæter og tilbehør til at tabe sig så hurtigt som muligt.

De heldige ender med at finde en  meget speciel taljemindskende beklædning. Etmeget effektivt slankekorset, der hjælper dig med at tabe dig hurtigere.

En slankegarniture som har hjulpet et stort antal mennesker med at forbrænde deres kropsfedt.

foto af et slankende korset

Den effektive effekt af dette  slankekorset kommer faktisk fra dets stof, som forårsager en betydelig sveddannelse på kroppen, hvilket er perfekt, når du ønsker at fjerne kalorier. Den bæres rundt om taljen og udøver kompression, hvilket naturligt udløser fedtforbrændingsprocessen.

foto korset slankende

Hvor lang tid tager det at opnå resultater med slankekorsettet?

Nogle kunder kan ikke lade være med at undre sig, før de køber et slankekorset med henblik på at træne.
En god ting, når vi alle ved, hvor komplekst det kan være, hvis man ikke mestrer sit emne.

Men blandt disse mange spørgsmål er et af dem, der ofte dukker op: “Hvor lang tid skal jeg vente, før jeg ser resultater?“.

Det mest oprigtige svar på dette spørgsmål er: “Det afhænger af en række ting!”

Først og fremmest skal du vide, at der er 4 nøglefaktorer, når du bruger et slankekorset. Hvor hurtigt du kan opnå de ønskede kropsresultater afhænger af disse faktorer:
/strong>

 • Din kost
 • Din genetik og dit stofskifte.
 • Brug af et slankekorset gøres dagligt, men du bør ikke bære det i mere end 8 timer for at undgå helbredsproblemer bagefter.

  For at det skal være virkelig effektivt, skal du reducere dit daglige kalorieindtag og implementere en rigtig kost før du får de første resultater. Men uden en ordentlig kost   vil du sænke tempoet i dine fremskridt alene, mens du bærer denne slankende beklædning.

  Det er derfor vigtigt at forstå at det er vigtigt at forstå, at det at bære en slankende hofteholder dagligt, uden at det drastisk sænker dens kalorieindhold, vil have den effekt, at det vil bremse dine resultater med flere uger.

  I det modsatte tilfælde vil du ved at kombinere en afbalanceret kost med en slankende hofteholder være garanteret at tabe dig fra de første dage, så forsøm ikke din livshygiejne.

  A) En sund livsstil

  Mange kvinder vælger “taljetræning” i et forsøg på at foretage en generel ændring af deres livsstil.

  Med andre ord supplerer de deres fitnessprogram og sunde kost med et korset for at slanke sig.

  Sådan får de hurtige resultater takket være denne upåklagelige livsstil. De har glæden af at bemærke, at deres figur slanker sig i løbet af kort tid takket være denne type tøj.

  Fredagens tilfredshed med at vide, at det berømte mavebøjningskorset er effektivt og øger deres svedproduktion betydeligt, mens de træner&.
  nbsp;(derfor deres hurtige vægttab) skubber dem til at fortsætte med at opretholde denne sunde livsstil.
  Hvis du også bruger dit fitnesstøj sammen med et sportsprogram eller endda en diæt i stedet for slet ikke at gøre noget, får du gode resultater ret hurtigt.

  Husk dog, at nogle kvinder, der begynder på denne type metode, allerede er fysisk veltrænede og allerede dyrker motion og spiser godt.

  Deres mål er ikke nødvendigvis at tabe sig, men snarere at remodellere deres talje, mens de bærer tøjet, og dette er en anden stor fordel ved disse taljebevarende beklædningsgenstande.

  Så lad være med at stole blindt på folk, der fortæller dig, at du vil tabe 10 kilo på 2 dage.

  B) Forpligtelse over for dine fremtidige resultater

  Du skal vide præcis, hvilke resultater du ønsker at opnå for at have en meget høj grad af forpligtelse over for dig selv. Dette vil hjælpe dig i vanskelige øjeblikke som at holde det slankende linningbånd i 6 timer eller under dine sportssessioner.

  Engagement gør det muligt for dig at holde fokus på målet om vægttab, for eksempel ved kun at tænke på slutresultatet.

  C) Taber dig hurtigere på grund af din genetik

  På en måde er din krop, hvad den er, uanset hvilken form for træning du laver. Hvis du er temmelig slap omkring maven og generelt holder meget vand tilbage, kan det være godt nyt.

  Faktisk er mange mave-løftemidler designet til at øge sveddannelsen omkring maven og især under træning. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du vil få hurtige resultater. Det
  handler også om genetik.

  Du kan hjælpe med at overvinde disse genetiske problemer ved at holde dig engageret og supplere din træning med en sund kost og regelmæssig træning.

  Håber det giver dig i det mindste en generel idé om, hvad du kan forvente, når du begynder at få kurver.

  Hold dig for øje, at det er en proces, og at hver krop er forskellig. Selv om du kan se en forskel med det samme, når du bærer et slankekorset, kræver det engagement at opnå resultater.

  Her er nogle små inspirationer, før du tager et slankekorset på og efter du har taget den berømte taljetræner på.

  “Før” man gik med korset for at tabe sig

  For at vælge denne tøjstil til vægttab har nogle fortalt os om deres daglige kamp, da de var overvægtige, og en ting, der ofte kommer frem, er tab af selvtillid.

  en kvinde ked af det på grund af sin overvægt

  Da de ikke kunne klæde sig på, som de ønskede, ved at bære baggy tøj hver gang for at skjule deres kilo, mistede de en del af deres kvindelighed og følte sig ikke længere attraktive, tiltrækkende eller bare smukke.

  En følelse, der fortsat er meget svær at leve med, og som har fået mange af dem til at lukke ned for de små glæder i livet, som at tage på stranden eller gå ud med venner.

  De andres blikke er blevet for komplicerede at overvinde, da hun føler sig dømt af disse forskellige mennesker.

  De delte nogle billeder af sig selv, før de tog en beklædningsgenstand for at tabe sig, her er hvilke:

  fire overvægtige kvinder før de brugte et slankekorset

  “Efter” at have båret et slankende korset

  Efter at have gennemgået alle disse vanskeligheder som følge af deres vægtforøgelse, beslutter de sig for at bære dette berømte slankende stykke tøj, som selv stjerner har benyttet sig af som f.eks. Jessica Alba og Jennifer Lopez.
  Resultatet efter at have båret denne slankedragt, mens du spiser sundt, er simpelthen fantastisk!

  Kim Kardarshian, Jessica Alba, Jennifer Lopez med slankende korset

  Den Kim Kardashians slankekorset er det mest berømte af dem alle, da det kunne bevise sin effektivitet over for verden og hjælpe denne reality-tv-stjerne med at tabe alle de graviditetspund.

  Vi deler med dig nogle meget motiverende billeder, der viser flere kvinders fysiske udseende før og efter at de har valgt et slankekorset.

  resultat før og efter brug af et slankekorset

  Elodie, 88 kg før hun brugte slankekorsettet og 56 kg efter hun brugte det

  resultat før og efter brug af en slankende hofteholder

  Jessica, 115 kg før valg af et bælte bælte slankende og 47 kg efter en lang periode af brug.

  resultat før og efter brug af et slankekorset

  Pauline 102 kg før  hun tog et korset på flad mave og 72 kg efter at have haft den på.

  resultat før og efter brug af en slankende hofteholder

  Charlotte, 97 kg før iført et slankende bælte og 52 kg efter at have gjort det.

  Slankende bælte: Anmeldelser

  Vi var i stand til at indsamle anmeldelser og vidnesbyrd fra folk, der har brugt det flade mave korset og altid med det formål at yde hjælp til kvinder, der kan have brug for det, syntes det logisk at dele dem gennem denne artikel.

  Emilie fra Toulouse, 26 år, mor til en lille pige:

  Jeg valgte slankekorsettet, før min datter blev født, fordi en veninde havde fortalt mig om de resultater, hun kunne opnå med det. Jeg begyndte at bære den 4 måneder efter fødslen og var tilbage på min tidligere vægt i løbet af få måneder. Selv om det var hårdt, er jeg meget glad, og korsettet hjalp mig meget

  Seniha fra Bobigny, 42 år, mor til tre børn:

  “Med alderen lagrer min krop mere og mere fedt, og derfor var jeg træt af at være fed, så jeg købte en slankegjordel for at tabe mig. Jeg begyndte at se resultater et par dage senere, og det motiverede mig til at fortsætte hver dag. Nu har jeg tabt 11,40 kg på 4 måneders brug, og jeg fortsætter med at bruge den hver dag.

  Julie fra Lyon, 18 år, jurastuderende:

  Jeg er jurastuderende, og min overvægt var et problem for mig i klassen, da jeg fik alle de hånlige grin, fornærmelser, refleksioner og sårende blikke. Da jeg var træt af denne situation, købte jeg et sportsprogram og en slankegarniture for at tabe mig så meget som muligt, da jeg ved, at jeg vejer 97 kg. Jeg har brugt slankekorsettet i et år nu, og jeg har tabt i alt 40 kilo takket være programmet, diæten og korsettet. Jeg har været i stand til at lukke munden på alle disse bemærkninger om mig selv, og jeg har det meget bedre med mig selv!”

  Maria fra Paris, 24 år, ansat:

  “Jeg købte et korset til flad mave takket være en veninde, som arbejder med mig, der rådede mig til at købe et korset. Jeg havde set, at hun havde formået at tabe sig meget på meget kort tid, så jeg spurgte hende om hendes hemmelighed, og hun fortalte mig, at hun brugte et slankekorset + sund kost. Det motiverede mig, og jeg gjorde præcis som hende ved at købe et slankekorset, og siden da har jeg allerede tabt 7 kilo på 2 måneder, så jeg er meget tilfreds.

  Christine fra Bordeaux, 31 år, husmor:

  “Da jeg er husmor og tilbringer mine dage hjemme, tog jeg på i vægt, og min mand så, at det gjorde ondt på mig, så han købte et slankekorset til mig for at hjælpe mig. I begyndelsen troede jeg ikke på det, indtil jeg fik gode resultater, og jeg ville fortsætte. Jeg tabte 8 kilo på 3 måneder!

  Samira fra Paris, 27 år, ansat:

  Jeg var aldrig opmærksom på, hvad jeg spiste, fordi jeg var den type person, der spiser, men ikke tager på, og en dag tog jeg 10 kilo på på én gang, hvilket gjorde mig virkelig ked af det, fordi jeg ikke kunne klæde mig på, som jeg gerne ville, og min familie gjorde grin med mig. Jeg tog et slankekorset for at hjælpe mig med at tabe de ekstra kilo, og det lykkedes mig efter et par ugers brug. Så for de piger, der lider, tager jeg mig tid til at dele min mening, så det kan hjælpe jer, og måske vil I gøre det samme, når det er lykkedes for jer, for det virker virkelig

  Louise fra Nantes, 36 år, receptionist:

  Jeg er receptionist, og min chef har klart og tydeligt sagt til mig, at hvis jeg ikke taber mig, kan jeg miste mit job, da virksomhedens image er vigtigt. Jeg ved godt, at det er chokerende, men jeg ville ikke miste mit job for et par kilo, så jeg fik et slankekorset for at se slankere ud, og med tiden fik det mig til at tabe mig, selv om jeg ikke havde fulgt et slankekursprogram. I sidste ende er jeg glad, for uden det ville jeg aldrig have tabt mit mavefedt, så alt er godt, som det ender godt, selv om jeg stadig arbejder som receptionist, men for et andet firma.

  Slutning

  Men selvom slankekorsettet måske har et dårligt ry fra salgsguruerne inden for “vægttab” træning, er det stadig det mest effektive slankende tilbehør til fjernelse af kropsfedt, takket være stoffets sammensætning, som får kroppen til at svede meget og dermed fjerne et stort antal kalorier.

  tre typer slankekorsetter

  For at det virkelig kan fungere, skal du kombinere det med en god kost. Du skal være disciplineret og tålmodig, indtil du får interessante resultater, som bogstaveligt talt vil ændre dit liv.

  Slutteligt skal du være parat til at gøre alt for at slippe af med de overskydende kilo, der ender med at give dig dårlig samvittighed i det lange løb.

  Vi ønsker dig mod i din fremtidige kamp mod dine kilo!

  Leave a Reply

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *