Lady Gaga i en korsetkjole

I forbindelse med premieren på filmen “House of Gucci” gik Lady Gaga mere elegant end nogensinde før på den røde løber i en smuk rød korsetkjole, der afslørede hendes perfekt formede figur.

Stefani Germanotta

Stefani Joanne Angelina Germanotta, kendt som Lady Gaga, er en ung amerikansk kvinde, født den 28. marts 1986 i New York City.

Det var en fredag aften på en lille klub i New York, at Stefani var villig til at gøre alt for at blive bemærket. Hun valgte en helt anden stil, da hun optrådte, og erstattede sin t-shirt og jeans med et sexet og meget forførende outfit. Hun siger år senere, at det var her, Lady Gaga blev født.

Lady Gaga

Det var i et britisk varietéprogram, klædt i et sublimt rødt jakkesæt, solbriller og en smuk blond paryk, at Stefani Germanotta gjorde sig bemærket ved at fremføre sit første hit om tømmermænd dagen efter en fest; Juste Dance!”

Dette hit, der blev skrevet på bare 30 minutter, blev en verdensomspændende succes og drev hendes karriere til tops. Sangerinden solgte flere millioner albums på verdensplan.

Lady Gagas album The fame

Det blev udgivet den 19. august 2008 under Interscope-selskabet The Fame nåede førstepladsen på den verdensomspændende hitliste og samlede flere lande.

Så begyndte hun på en verdensturné kaldet The Monster Ball Tour; efter udgivelsen af sit andet album med titlen The Fame Monster i 2009, som også blev en utrolig succes.

Lady Gagas album The Fame Monster

Hendes liste over resultater slutter faktisk ikke her, da Lady Gaga topper Forbes 2013-listen foran Beyoncé og Madonna, takket være hendes tredje og fjerde album, Born This Way og Artpop.

Lady Gaga Album

Endeligt begyndte Lady Gaga at spille skuespil og startede i små roller i små serier og film. Derefter fik hun en større rolle i serien American Horror Story i flere sæsoner. Hun opnåede til sidst verdensomspændende succes igen takket være hendes præstation i filmen A Star is Born.

The Star is Born

Filmpremieren på “House of Gucci”

Lady Gaga er ikke længere bare en sangerinde, lørdag den 13. november 2021 i Milano, hvor hun går rundt i en smuk korsetkjole til premieren på filmen House of Gucci hvor hun spiller hovedrollen Patrizia Reggiani.

Lady Gaga som Patrizia Reggiani

I filmen lærer vi om luksusmærket GUCCIs historie og om familien. En spillefilm, der er planlagt til den 24. november på de franske biografer, hvor vi finder et storslået cast med Camille CottinLady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Jared Leto og Al Pacino.

house-of-gucci

Interviewet af flere magasiner afslører Lady Gaga alt det hårde arbejde, hun har måttet lægge i for at være perfekt i sin rolle. Hun siger: “Jeg levede som Patrizia Reggiani i næsten halvandet år. Og jeg talte med accent i ni måneder for at gøre det. Uden for kameraet stoppede jeg ikke. Jeg var stadig hende.”

Sammenholdt med arbejdets omfang finder Stefani den vidunderlige måde at virkelig legemliggøre karakteren på trods af den tid og indsats, der kræves for at gøre det. Endnu en gang overrasker hun os i den måde, hun går til det på, for at være på toppen af sin præstation.

Lady Gaga med en sublim korsetkjole

For at fejre premieren på filmen “House of Gucci” instrueret af Ridley Scott, er mange berømtheder til stede. Så snart hun ankommer på den røde løber, fanger Lady Gaga alles opmærksomhed med sit ultra-sexede outfit.

Lady Gaga i korsetkjole

Den unge kvinde paraderede og poserede foran alle fotograferne, klædt i en sublim korset kjole rødt, der fremhæver hendes smukke blonde hår.

Den udspilede snit på konturkjolen giver Lady en perfekt skulpturel figur. Et stykke fra Versace, hvor der er en stor slids i benene, hvilket giver et meget glamourøst touch.

Lady Gaga i rød korsetkjole

Dertil kommer, at det korset, der er indbygget i kjolen, slanker hendes talje ved at reducere omfanget af hendes hofter og mave. De
krydsede snørebånd, der løber ned langs midten af korsettet, tilføjer elegance til hele outfittet.

Lady Gaga bærer en kjole med korset

Overst på kjolen er hendes skuldre og bar bar overkrop, så hendes feminine aktiver fremhæves.

Slutteligt, Lady Gaga gør endnu en gang et statement i sin kjole i korsetstili og udstråler en meget imponerende charme, når hun går ned ad den røde løber i dette smukke stykke!

En elegant måde at præsentere sig selv på ved denne bemærkelsesværdige forpremiere på den GUCCI familieinspirerede film.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *