Hvordan bærer man et slankende korset?

For at reducere din taljenaturligt og fremhæve kroppens kurver kan du vælge d’en slankende beklædning.

For at tabe sig er mange kvinder blevet betaget af slankekorsettet i betragtning af dets effektivitet på dette område.

Vi vil forklare alt om, hvordan du bærer den, og hvordan du bruger den til at fjerne fedt fra din krop.

 

corset slankende Kim Kardarshian

 

Hvad er et slankende korset?

Når du lider af din overvægt og de overskydende kilo generer dig i en sådan grad, at du har det dårligt, har du intet andet valg end at søge efter en løsning.

Der findes forskellige måder at gøre det på for at nå dette mål, som ved første øjekast kan virke meget kompliceret, men hvis du gør dit hjemmearbejde ordentligt, vil du finde flere metoder til rådighed for dig, som giver dig mulighed for at få meget gode resultater og ret hurtigt.

Den mest effektive metode mod overskydende kilo er fortsat en god kost    ved at reducere dit kalorieindtag.

kaloriefri mad

Denne måde at gøre tingene på er dog stadig vanskelig at gennemføre, da det kræver strenghed, disciplin og et sind af stål for ikke at give efter for fastfood, chokolade og andre kalorieholdige fødevarer, som ligger foran næsen på os hele dagen lang.

For at lette dit vægttab og opnå bedre resultater ret hurtigt kan du vælge beklædning, der er designet til at fjerne kropsfedt, som det berømte Kim Kardashian slankekorset for eksempel. Denne tøjstil vil kunne hjælpe dig i denne kamp mod mavebuler, lår og alle andre områder af kroppen, der let lagrer disse kropsfedtstoffer.

For at forstå det bedre er slankekorsettet et slankekostume udstyret med et stof, som er i stand til at fremme kroppens svedning ( svedning) og forbrænde flere fedtceller.

en svedig kvinde

Det bæres rundt om taljen og omslutter hofterne og brysterne for nogle modeller. Denne mavebøjle giver straks en slankere silhuet på grund af den stramhed, den udøver på din krop, hvilket giver dig mulighed for øjeblikkeligt at tabe flere centimeter i taljen, hvilket resulterer i et stilfuldt look med en flad mave.

Selvfølgelig vender du tilbage til din sædvanlige kropsform i de allerførste dage af brugen, så snart du holder op med at bære den, mens hvis du er lavet til at bære den på daglig basis, giver den dig mulighed for at tabe dig meget hurtigt, indtil en dag din silhuet vil være helt anderledes og det er derfor dette interessante slanketilbehør!

Hvordan tager man denne slankende beklædning på?

Med hensyn til montering og hvordan du skal bære det, er der intet enklere, fordi det gøres i et par små trin, som her er:

  1. Positioner dig foran et stort spejl, så du kan se hele din krop eller i det mindste den del, hvor du skal have slankekorsettet på (barm, mave og hofter).
  2. Svøb den rundt om kroppen, så den valgte models lukkekroge eller lynlås er vendt mod dig.
  3. Attaktag en naturlig kropsholdning ved at være oprejst og uden at trække i maven, og sæt derefter korsettet korrekt på plads, så du sidder så behageligt som muligt i tøjet, og spænd det derefter fast!

Når dit korset er korrekt monteret omkring din talje, skal du nu vide, hvilke typer tøj du skal bære det sammen med til daglig og under hvilke omstændigheder.

Hvad skal du bruge denne taljeforkorter med

For at bære din taljeforkorter på daglig basis har du flere valgmuligheder, men dette vil udelukkende være baseret på din livsstil.

A) Et slankende korset med løst tøj

For alle dem, der ønsker at bære deres korset på arbejde, på gåture med veninderne, til en aften i byen og andre situationer, hvor du ikke ønsker, at nogen skal se, at du bærer dette tilbehør, så er det bedst at skjule det under dit tøj.

Det kan du gøre ved at vælge løst tøj uden at ligne en varmluftballon, f.eks. en t-shirt eller en let, lidt svævende top.

Og hvis vejret og temperaturen tillader det, så tag den på med en lille jakke, blazer eller jakke.

Undgå leggings, toppe, bustiers og andet tætsiddende tøj.

B) En slankende accessory med stramt tøj.

Men nogle steder er det ikke chokerende eller pinligt at have dit slankende korset med stramt tøj, som f.eks. i fitnesscentre. Det er netop på disse steder, at det er tilrådeligt at udnytte dette tilbehør fuldt ud og høste alle fordelene.

For at være komfortabel under dine øvelser kan du sætte dit slankekorset med leggings, over din tank top eller en t-shirt.

Du undgår de irritationer, der sommetider opstår ved kontakt mellem din hud og korsettet. Du vil få de samme resultater på trods af, at det er placeret over dit tøj.

Hvor længe skal du bruge denne beklædningsgenstand for at tabe dig?

Det spørgsmål, der kommer oftest op, er uden tvivl “Hvor længe skal du bruge et slankekorset for at få resultater?” og for at besvare det på en meget enkel måde, så alle kan forstå det, har vi opsummeret det for dig med et par ord: HVER DAG!

ugens kalender

Mens dette måske allerede kan demotivere de mindre modige blandt jer, er det bare virkeligheden af en proces, der fungerer perfekt til at komme af med dit fedt.

Desto mere du bruger det, jo flere positive resultater får du faktisk, men pas på med at forveksle det med at have det på hver dag med at have det på hele dagen, da det er to helt forskellige ting.

Det er faktisk nødvendigt at respekter en brugstid pr. dag, som er i nærheden af 4h til 6h maksimum for ikke at generere sundhedsproblemer, der kommer fra at bære din slanker.

Det er derfor, at du skal bære det hver dag, der går, indtil du når dine resultater og uden at overskride den tilladte tid.

Hvad vil dine resultater være ved at bære denne type korset?

Gennem at have den på dig dagligt, kan du begynde at tabe vægt i løbet af de første par dage, hvilket er virkelig motiverende. Så efter 3 måneders brug vil du have tabt dig i omegnen af 6 til 10 kilo, velvidende at det også vil afhænge af din kost og livsstil:

  • Måltid

  • 400;”>sleep
  • sport

Hvis du kan få disse tre essentielle ting sammen og holde dig til dem, så kan du være sikker på én ting, og det er, at dine kilo ikke vil kunne holde til en sådan kombination længe.

Det eneste problem er, at det er svært for mange mennesker at opretholde en sådan strenghed, og desværre er det også de samme mennesker, der lider, når de ikke formår at tabe sig.

a sad overweight woman

For at hjælpe dig, er her etlille 1 uges program, der vil hjælpe dig med at afgøre, om dette vægttab er noget for dig eller ej!

Test dit slankekorset i 1 uge

I løbet af 7 dage efter du har modtaget dit slankekorset hjemme, vil du kunne finde ud af, om denne måde at tabe dig på er den rigtige for dig, men du må ikke træne for meget i løbet af de 7 dage.
 

slankende bælte

Dag 1 : Tilvænning til slankeklædning

Til at begynde med skal du have slankeklædningen på i 2 timer den første dag. Denne tid kan tilpasses efter individuelle behov. Du kan vælge 2 eller 3 timer i løbet af de første 3 dage.

Dag 2: Tag bæreselen på i 3 timer

Bær lændeselen i 3 timer i dag. Hvis du er nybegynder, skal du være forberedt på at føle dig begrænset. Din krop vænner sig hurtigt til det. Du skal
ikke tvinge dig selv og lytte til din krop, og hvis du føler smerte eller afklemning, skal du fjerne taljeforlængeren.

Mens du har et slankekorset på, skal du prøve at starte et træningsprogram, f.eks. pilates eller grundlæggende strækøvelser for at forberede kroppen på længere øvelser.

Dag 3: slankende korset + cardio

Fortsæt med at strække dig og prøv at indarbejde 12 minutters cardio.

På dette tidspunkt kan du øge den tid, du bærer dette tilbehør, uden at det overstiger 6 timer. Jo længere tid du kan bære bæltet komfortabelt, jo mere dramatiske er resultaterne.

Dag 4: Hold bæltet på i 4 timer

På dette tidspunkt skal du bære dit hælbælte i 4timer om dagen.

Den bedste fordel ved at bære en taljetræner er, hvordan kompressionen påvirker dine spisevaner. Du vil bemærke, at du ikke kan spise store måltider, fordi din mave er skrumpet, når du har dit korset på. Dette er en anden sund fordel ved disse appetitnedsættende produkter.

Dag 5: 20 min cardio + sportskorset

Når taljetræning kombineres med en sund kost og motion, er resultaterne fantastiske. Slankeærmet er et effektivt redskab til at fremme vægttab. Det vil også give dig selvtillid til at indføre en sundere livsstil.

Dit mål i dag bør være 6 timers slid. Skub cardio til 20 minutter, og spis ordentligt.

Dag 6: Prøv at holde dit slankekorset på i 6 timer + afbalanceret kost

Herundere af dage bør du føle dig mere komfortabel i din mavebøjle og bemærke, at den løsnes mere og mere. Spænd fastgørelsesanordningen, hvis bæltet glider. Det er
et godt tegn.

Hvis du kan bære den i 6 timer om dagen, og inkorporere en god kost og motion, vil du elske de fantastiske resultater, du får.

Dag 7: Tilpasning afsluttet

Du har gennemført de 7 dage med succes og bærer nu 6 timer om dagen i mindst 8 uger.

Du spiser også mindre og bedre. Ideelt set vænner du dig til korte træningsbølger og er nu klar til at lave mere intense konditions- og styrketræningsprogrammer.

Hvis ikke, så fortsæt i et mindre intenst tempo med alle disse små øvelser, indtil du når niveauet på dag 7. Husk på, at alle kvinders kroppe er forskellige. Der er
mange faktorer, der afgør, hvor hurtigt din talje vil skrumpe.

Kvinder, der har en større talje, ser ud til at se synlige resultater hurtigere end f.eks. en kvinde, der har lidt fedt eller er meget tonet.

Glem ikke, at du “træner” din krop til at omforme sig selv; det kan kræve konsekvens og tid.

Hyppigt stillede spørgsmål!

image with inscription that site "most-frequently-asked-qution"

1) Kan jeg tabe mig i underlivet?

Hvis du har en længere overkrop eller en nedhængende mave, kan du med en slankende hoftebøjle med 3 rækkers lynlås, krog og øjer tabe vægt i den nederste del af maven. Ikke desto mindre er det en god kost, der vil gøre hele forskellen i det samlede fedttab i dette område af kroppen.

2) Kan jeg sove i mit slankekorset?

Selv om det anbefales ikke at sove i et kompressionsbeklædning, vil nogle mennesker gøre det.
Dette er ikke tilrådeligt på grund af sundhedsmæssige problemer, da kroppen skal frigøre sig fra mavebøjningsreducereren og husk, at du ikke bør overskride mere end 6 timer af brugen.

3) Sådan plejer du dit slankedragter

Dit slankedragterbælte bør kun vaskes i hånden, da enhver anden metode vil beskadige tøjet. Vask varen mindst 3 gange om ugen. Øg dette beløb, hvis du træner i tøjet hver dag.

Resumé

Endeligt foreslår vi, at du finder den bedste slankekorsetter i en kollektion, der har flere forskellige modeller til at hjælpe dig med at tabe dig virkelig, såsom slankegarniture, slankekorsetter, formende trusser og flad mave-korset.

tre forskellige slankekorsetter

Tag dig god tid til at vælge den, du synes er bedst for dig, og vær modig i dit fremtidige vægttab!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *