Hvilke bukser skal man have på med et korset?

Underholder du dig over hvad for nogle bukser kan jeg have på til mit korset? Så er denne artikel specielt designet til dig.

Vi har specialiseret os i korsettet, fordi denne beklædningsgenstand, som vi har gjort moderne, giver kvinder en ekstra charme, og det er det, vi kan lide!

Lad os nu finde ud af, hvilke bedste strømper der vil forbedre det.

kollektion af stropløse korsetter

En moderigtig linning!

Det er med stor glæde, at vi noterer os korsettens tilbagevenden til modeverdenen. En tøjstil, der overlever år efter år og har gjort det i meget lang tid.

Det opstod i Renæssancetiden under det spanske hof ved at give kvinderne i det 16. århundrede en mere raffineret silhuet, som tiltalede det mandlige køn positivt.

Den har faktisk takket være sine metalliske “hvalben”typer evnen til perfekt at ændre og forme kroppen og mere præcist taljen.

udviklingen af korsettet fra vintage til moderne tøj

Korsettet har i dag gennemgået en lynhurtig udvikling fra at være en mavebøjle til at være et meget elsket modetøj, der giver en elegant, charmerende og til tider endda sexet tiltrækningskraft til unge kvinder i vores tid.

Det er blevet et symbol for kvindelighed og mange stjerner som Madonna, Kylie Jenner, Jessica Alba og mange flere, bærer det på daglig basis, men også til events og fester, for at opnå et utroligt niveau af elegance fra denne nye stil af kjole!

Foto af Jessica Alba, Kim Kardarshian og Jennifer Lopez

Det bedste eksempel, vi kan give dig, er Bella Hadid med sine korsetter, fordi hun takket være sin smag og originalitet var i stand til at fremhæve charmen ved visse modeller bedre end nogen anden, hvilket gjorde hende til en af de mest berømte personer for sin meget forførende stil.

Det er derfor, at i betragtning af den popularitet og indflydelse, som disse stjerner har på samfundet, bliver korsetmode mere og mere udbredt og er nu en del af hverdagen for et stort antal mennesker.

Slutteligt er det interessant at analysere hvad for nogle bukser kan vi bære, og det er det, vi vil se i næste kapitel.

De forskellige underdele til et korset

Selv om korsettet alene giver et meget smart look, kan du ved at kombinere det med forskellige slags underdele opnå mere eller mindre forskellige stilarter: Løselig, smart, trendy, elegant, forførende

Lad os se, hvilke bukser der passer bedst til et korset :

1) Slanke jeans

For det første har vi de slanke jeans, som er de mest brugte af kvinder i dag. Med sin tætsiddende pasform fremhæver den kvinders ben og giver en mere sexet effekt.

en kvinde bærer skinny jeans med et korset 

Det giver dig et smart og trendy look at bære et korset med skinny jeans. Korsettet vil slanke din overkrop og give den en flot form, og jeansens snit vil forlænge dine ben og få dig til at se højere og slankere ud.

2) Højtaljede bukser

For det andet er det par, der fungerer sjovt nok og oftest anvendes af det kvindelige køn, korsettet kombineret med højtaljede jeans!

Derved vil du helt sikkert være med på moden takket være det resultat, som denne formel opnår, og som simpelthen er visuelt fantastisk.

en kvinde med højtaljede jeans og et korset

Det er faktisk det høje snit på jeansene, der kommer lige under din navle og nogle gange endda over den, der fremhæver synet på din barm, hvor dit korset er fint monteret.

Vælg derfor en model, der fremhæver din barm med en åben halsudskæring, eller for dem med mindre barm, så vælg en model med blonder eller mønstre, så øjet kun bliver henledt på korsettet.

3) Bukser i laméstof

I denne tredje position har vi en charmerende model, nemlig lamébukser. Mange kvinder tør ikke gå med denne type strømper, men når de får denne taljereducerende beklædningsgenstand på, kan de opnå en utrolig charme.

korset med lamébukser

Det er faktisk ikke almindeligt at bruge et korset med strømper af laméstof, hvilket gør denne kombination mindre kendt. En rigtig uheldig ting ☹️car du vil automatisk få en originalitet i den måde du klæder dig på ved at se rigtig  godt ud.

Buksernes laméstof giver et smart look, hvilket er en afveksling fra andre jeans, der holder sig i en mere afslappet ånd til hverdagen.

4) Rigeligt med jeans

For at fortsætte i samme spor kan du gå med ideen om at bruge et korset med løse jeans for at se attraktiv ud på daglig basis. De vidde jeans, der typisk har elefantben, er inspireret af 70’ernes mode.

et korset med baggy bukser

En vanvittig æra, der gav anledning til en meget speciel buksestil, og som i dag stadig er en del af de fedeste dresscodes. Du vil ikke se elegant og smart ud, men du vil stadig se godt ud takket være den karisma, som dette outfit udstråler.

En mere moderne stil, der passer til kvinder, der ønsker at klæde sig enkelt på, men stadig ser godt ud på en shoppingdag for eksempel!

kollektion af korsetter til kvinder

Tag de rigtige bukser på til den rigtige lejlighed!

For at gøre dit liv lettere, når du skal vælge de bedste bukser til dit korset, er her en lille guide, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke bukser du skal have på til hvilken lejlighed!

1) Til hverdag

Til hverdag anbefaler vi vidbenede jeans eller jeans med høj talje, da der ikke er noget vigtigere end at du føler dig godt tilpas på farten.

Moving People Everyday

Da du sandsynligvis kommer til at gå og sidde meget på offentlige steder, er det bedst at vælge en stil af jeans, der gør det muligt for dig at være komfortabel i sådanne situationer.

2) Til fester

Til dine skøre fester skal du vælge lamébukser eller slim jeans, som du nu har forstået, giver denne type bukser et mere fornemt look til kvinder og vil være i stand til at øge din feminine charme yderligere.

soirée

På disse lejligheder er udseendet alt, så du skal vise dig fra din bedste side og være så stilfuld som muligt. Noget, der ikke er så svært at gøre, når man har et korset på!

3) Date

Hvis du har valgt at tage bukser på til en date, så vælg denne gang smalle jeans, så du ikke overdriver på dagen, da du måske skræmmer ham væk, hvis du straks trækker din mere forførende stil frem.

Daglig aftale

Men for kvinder med karakter skal du vove at tage lamébukser på og påtage dig al din charme og fortælle dig selv, at uanset om han kan lide det eller ej, er du dig selv!

Undgå visse styles med denne taljeindsnuser

Efter at have set alt det, du kan have på med et korset, vil vi nu diskutere, hvad du skal undgå, når du vil tage et på.

kvinde skriger af en fejl, der skal undgås

Nogle tøjstykker passer ikke til stilen af en bodice, hvorfor du ikke bør vælge :

  • Bukser med elastisk talje
  • Tights
  • Joggingdragter 
  • Leggings
  • Sweatshirts

Dette er dog blot et simpelt råd fra flere professionelle stylister, og du kan frit vælge den stil, du ønsker, så længe du føler dig godt tilpas med dig selv, og det er det vigtigste!

Slutning

Korsettet er en beklædningsgenstand, der giver en særlig silhuet, og som giver et strejf af elegance til kvinders tøjstil.

For at vise den frem kan du bære forskellige former for bukser som slanke jeans, baggy jeans, højtaljede jeans og stofbukser

Undgå generelt leggings, træningsbukser, elastikbukser og strømpebukser.

Finalt må du ikke glemme en vigtig ting: Det er ikke nok at se godt ud, vær stilfuld!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *