Hvordan bærer man et korset?

I kvinders meget elegante verden er der flere beklædningsgenstande og tilbehør, der giver et smart og sexet look til dem, der bærer dem!

Vi har specialiseret os i en af dem og mere præcist i stilen bustier korset.

Som sandheden er det blevet en reference i modeverdenen, og det takket være dets udseende fra gamle dage, som er tilføjet med den moderne stil i dag.

For at forstå, hvordan man fremhæver den irresistible charme ved en bustier, har vores stylister mødtes med flere modespecialister for at kunne sammenligne deres ekspertiser om dette storslåede stykke tøj!”

photo collection corset-bustier

En meget feminin beklædningsgenstand!

Det var i Spanien, at korsettens historie begyndte, en underbeklædning beregnet til det kvindelige køn, som gav mulighed for en reduceret talje og en lige kropsholdning.

en ædel kvinde med korset

Der var faktisk en tid, hvor renæssancens adelige kvinder skulle afspejle “oprejsthed” i deres opførsel ved at være høflige, men også fysisk ved altid at stå oprejst og vise deres slanke talje frem.

Som et resultat heraf, hvor store bryster dominerer de erotiske konnotationer i dag, var den fysiske tiltrækning i renæssancetiden udelukkende fokuseret på slanke taljer, da denne elegante figur var højt værdsat af datidens mænd.

I dag har tingene ændret sig meget, da det, der grundlæggende var en underbeklædning til at støtte kvinders bryster ud over at give dem et stilet udseende, efter flere års udvikling er blevet en meget trendy beklædning.

udviklingen af korsettet i billeder

Den korset kan bæres med mange forskellige stilarter, det er også kendt som whalebodysuitog udvikler sig over tid, bliver til sexet lingeri, derefter en klædelig top, derefter aftenbeklædning osv….

Endeligt er bustier-korsettet blevet mere og mere vigtigt i kvinders dresscode og kan bæres på mange forskellige måder. Derfor er det vigtigt at vide, hvilket tøj der kan hjælpe dig med at vise dette fremtidige stykke af din garderobe frem!

Hvad skal du bruge din korsetbustier med?

Som vi så tidligere, er bustier-korsettet en afledning af det traditionelle korset, der findes forskellige farver, men også forskellige stilarter.

kvinde med sort stropløst korset

Det er desuden ikke nok at tage det på sammen med andet tøj for at få mest muligt ud af dets charme, som så naturligt vil øge din egen! Så for at forbedre skønheden og elegancen ved en korsetbustier skal du bære den med skinny jeans eller endda jeans med høj talje.

Der kan desuden også bæres med en lille læderjakke, som dækker dine skuldre, hvis du er på udkig efter et mere smart og mindre sexet look.

For at hjælpe dig med at se mere klart, er her en liste over de forskellige tøjstykker, som dette trendy outfit kan bæres med!

1) Højtaljede jeans

Som korsettet er højtaljede jeans ved at gøre en stor entré i modeverdenen igen. Dens design passer perfekt til de kriterier, vi søger for at fremhæve charmen ved bustier.

Højden på jeansene skal være i navleniveau, for at stilen virkelig kan skinne igennem, så kun få centimeter af din hud vil adskille disse to elementer, så din barm og al den elegance, der følger med, kan ses i nærbillede.

Det er dog ikke kun denne beklædningsgenstand, der kan leve op til bustierens karisma, da andre typer jeans også er i stand til at bringe et strejf af originalitet til modeinteresserede kvinder!

2) Slim Jeans

Med en skinny jean er det lidt anderledes, men der er intet til hinder for, at du stadig får et meget moderne look. Snittet på denne type jeans   fremhæver længden af dine ben og gør looket mere smart.

Så det er interessant at parre en dressy bustier med denne type bukser, vel vidende at de andre elementer, der vil supplere din dresscode, såsom en jakke for eksempel, kun vil øge elegancen fra kombinationen af bustier korset og skinny jeans!

3) Læderjakke

Når du har valgt det outfit, der bedst passer til dine forventninger til den jeansstil, du foretrækker, er det nu tid til at tage fat på jakker, da de også kan spille en vigtig rolle i dit samlede look.

Der er faktisk kun nogle få styles, der kan bæres med en bustier, såsom læderjakken med blazer-snit, som er ideel til et afslappet, men alligevel pænt look.

Den, der virkelig giver et meget elegant look, er dog stadig smokingjakken af stof, da dens lige snit virkelig gør en forskel.

4) Jakke

Vi kan ikke gå glip af denne indlysende, da det er en perfekt kombination at dække en bustier med en sublim jakke.

Et outfit, der er meget eftertragtet af stjernerne og med god grund, det giver bæreren en prestige med hensyn til hendes stil, som igen normalt afspejler ejerens personlighed og smag.

Med andre ord kan du drage fordel af charmen ved denne beklædningsgenstand til at ledsage din bustier til en fest. Du vil ankomme med et meget smart look og trodse alle konkurrenterne, som også forsøger at nå dette mål.

5) Kjole

For at gå rundt i løbet af de smukke sommerdage er det en rigtig god idé at sætte et korset over en meget smuk kjole.

Korsettet er blevet et meget eftertragtet modetilbehør, og den serie, som Netflix tilbyder The Bridgerton Chronicle> har fået denne stil tilbage i høj kurs. Desuden kan du med denne beklædningsgenstand endda bære den over en svævende kjole, hvilket giver originalitet i din stil.

6) Nederdel

Nogle kvinder elsker det sexede aspekt af det feminine og ved med sikkerhed, at flere dygtige kvinder er i stand til at hjælpe dem med at udtrykke dette eftertragtede look.

For at gøre dette skal du blot sammensætte en meget flot korsetbustier med en nederdel og straks får du et glamourøst og sexet resultat, uden at du er bange for at gå over grænsen til det vulgære.

7) Shorts

Og selv om det ved første øjekast kan virke beskedent at klæde sig med shorts, er sammensætningen af en byrdig overdel med denne beklædningsgenstand en sammensætning, der fungerer rigtig godt.

Det er dog rigtigt, at dine ben er meget mere prangende, og det kan være et element, som ikke passer til din livsstil eller endda din smag, så tøv ikke med at vælge noget andet.

Hvis ikke, så ved du, at denne stil er perfekt til hverdagsudflugter og giver dig mulighed for at være komfortabel, samtidig med at du forbliver attraktiv.

For at fuldende dit outfit kan du tilføje flere modetilbehør, der er lige så smukke som din bustier. De skal blot matche de farver og det tøj, du har besluttet at bære.

8) Håndtaske

I første omgang er det bedst at have en små håndtaske, så den ikke fylder for meget i det billede, du udstråler.
 

Så skal du være forsigtig med dens form, som også kan være for iøjnefaldende og helt forsømme det, du virkelig ønsker at vise frem, nemlig dit stropløse korset!

9) Hæl

For det sidste touch er hælene et must-haves, da den høje kropsholdning og elegance, som de giver kvinderne, er utrolig.

I din stil vil det være prikken over i’et, så med al denne betydning, skal du vælge meget omhyggeligt, hvilke der vil være de mest egnede til at udfylde denne rolle!

5 idéer til tøj, der bæres med stropløst korset

For at hjælpe dig, er her 5 idéer til tøj, der kan kombineres med et korset!

1) Stropløst korset med en farvet jakke!

stropløs korset med grøn jakke

2) Stropløst korset med stofbukser

Kim Kardashian med et sort stropløst korset

3) Stropløst korset med denimjakke

corset-bustier-with-jean-jacket

4) Stropløs korset med højtaljede jeans og støvle

bustier korset med støvler

5) Stropløs korset med højtaljede jeans og hæl

bustier-corset med jeans-high-waist

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *