Hvordan får man en bustier til at passe?

Har du nogensinde haft din bustier, der konstant falder ned ved hver eneste bevægelse, du foretager? Ifølge en undersøgelse har mere end 89 % af kvinderne oplevet denne meget irriterende situation.

Der er derfor, vi har undersøgt sagen for at finde ud af, hvad der ville være den bedste løsning på dette bustierproblem.

Efter flere tests og undersøgelser er her resultatet, som helt sikkert vil hjælpe dig i fremtiden.

collection corset bustier

Hvordan får man en bustier til ikke at falde af?

Først og fremmest, hvis du har valgt en strapless bustier, er det fordi du ønsker at drage fordel af den charme, som dette tøjs snit giver.

Det giver faktisk et strejf af elegance til hele dit outfit at have bare skuldre og en fri hals. Mange kvinder har forstået dette meget godt og udtrykker deres kvindelighed gennem denne tøjstil.

bustier corset

Men selv om de giver kvinder et meget attraktivt udseende, kan stropløse bh’er, korsetter og bustiers være begrænsende når de begynder at glide.

Så for at undgå den slags situationer, hvor du skal trække op eller holde din bustier op, hver gang du bevæger dig, får du her nogle tips, der kan hjælpe dig med at holde den sikker.

1) Brug din bh

Og selv om det kan virke som sund fornuft, glemmer mange kvinder simpelthen dette trick med at bruge en bh for at holde på bustier.

bh

For at gøre dette skal du købe en bh, der er større end din sædvanlige størrelse. Sørg for at stramme den omkring din barm, så den ikke bevæger sig. Sæt derefter din bustier over den, så den holdes på plads af undertøjets forside.

De typer af push-up undertøj er ideelle. Den vil få dig til at se mere sexet ud i processen, da den har funktioner, der kan fremhæve det kvindelige køns aktiver.

Som en bonus er der her 23 tips, der vil hjælpe dig med at holde en stropløs bh, vel vidende at du også kan bruge dem til at støtte din bustier.

2) Fastgør den med en elastik

Dette er ikke den mest elegante måde at gøre det på, men det er stadig meget effektivt i tilfælde af uforudsete omstændigheder i sidste øjeblik.

bustier bundet med elastik

Som du ville gøre med dit hår, skal du tage den del af bustier’en, der får den til at falde ud, og binde den med en elastik. Glem selvfølgelig
ikke at skjule denne del inde i tøjet, så du ikke mister nogen charme i din tøjstil.

3) Hold det op med aftagelige stropper

For denne løsning skal du have aftagelige stropper. Du kan normalt finde disse på en af dine bh’er.

aftagelige seler

Når du har dem i hånden, indser du, at denne type seler stadig har et kroge-baseret fastgørelsessystem.

Disse små kroge bruges normalt til at fastgøre undertøjet, men i vores situation vil de hjælpe dig med at støtte din bustier, og her er hvordan:

  • Hæng en af stropperne fast på bagsiden af din bh
  • Før stroppen under dine bryster og hægt den fast på bagsiden af din bustier
  • Gør det samme med den anden strop, indtil den er fastgjort på bagsiden af din bustier

Nu risikerer din bustier ikke at flytte sig, fordi de aftagelige stropper, der er placeret inde i bustieren, kommer til at sikre den.

Denne metode er meget effektiv, fordi det ikke længere er muligt for tøjet at falde, når man i hver ende af stropperne forbinder bustier til bh’en og bh’en til bustier’en.

Optag nye stropløse styles

Moden udvikler sig hvert år ved at skabe originale tøjdesigns. Dette er tilfældet med bustier, som dengang kun var en simpel kvindelig underbeklædning. Denne tøjstil har gennemgået en radikal ændring og er blevet et meget populært modetøj.

new bustier style

Dertil kommer, at den nye version, den såkaldte corset bustier giver kvinderne yderligere fordele.

Kjolen omslutter barmen og slanker taljen, og bustier-snittet lader skuldrene være nøgne. Kombinationen af de to beklædningsgenstande gør dette outfit perfekt, da du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt det falder af eller ej.

Den naturlige form af brystkorsettet giver dig en beklædningsgenstand, der holder sig til kroppen. Med denne type model er der ikke mere bekymring, og du behøver kun at vide med hvad man skal bære en bustier for virkelig at se godt ud, når du tager denne type tøj på.

På denne måde vil tips og de nyeste modetrends ikke længere være en hemmelighed for dig!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *