Hvordan bærer man strømpebælter?

I forførelsens verden har visse accessories en utrolig charme og giver et elegant look.

I den kategori, hvor disse accessories findes, er strømpebånd uden tvivl de mest effektive, da de giver kvinder en meget forførende side.

Om et øjeblik vil vi se de trin, du skal følge for at klæde dine seler korrekt, så du får et meget charmerende udseende.

kollektion af strømpebånd og korsetter

Et forførende lingeri tilbehør

Dette stykke lingeri, der er kendt som et strømpebælte, er et meget glamourøst moderne tilbehør, der straks giver et mere sensuelt look, når det bæres som et bælte rundt om taljen.

kvinde med sort strømpebælte

En kvindeunderbeklædning med elastiske seler, hvorpå der er små clips. Formålet med disse clips er at forene dine strømper med dette lingeri tilbehør, for når det er gjort, får outfittet al sin charme!

Det strømpebælte er forbundet med forførelse, og når en kvinde bærer det, udstråler hun en karisma, der kan få mange mænd til at bukke under.
Det
er derfor, at dette meget sexede sæt er blevet mænds og kvinders erotiske fantasi i årenes løb. Derfor
bæres den ofte ved meget specielle intime lejligheder.

Det bliver dog mere og mere almindeligt i hverdagen, da den giver det kvindelige køn mulighed for at udtrykke deres elegance i alle detaljer af deres påklædning ved at bære meget smart undertøj.

three-women-wearing-garter-belts

For at sætte det rigtigt op, skal du gøre det på en enkel måde ved at følge de få punkter nedenfor.
 

De forskellige trin til at montere dit strømpebånd.

1) Tag dine trusser på.

Til at begynde med skal du omhyggeligt vælge det undertøj, du vil have på, så det passer perfekt til dit hoftebælte.

trusser med strømpebånd

Der er to måder at bære trusser på med denne accessory.

Den første er at sætte trusserne under strømpebåndet, hvilket giver en meget forførende effekt. Kombinationen af strømpebånd og strømpebukser bliver så fremhævet, og du vil drage fuld fordel af denne forførelsesformel og få et virkelig elegant outfit.

Den anden mulighed er at have den denne gang over strømpebåndet, hvilket er mindre sexet, men meget mere praktisk.
Du mister mindre tid, når du går på toilettet, fordi du ikke behøver at tage selerne af, sætte dem på igen og justere strømpebukserne igen, fordi du bare skal trække trusserne ned, og så er det bare at trække dem ned.

Denne anden mulighed kunne være for kvinder, der ofte skal bruge de offentlige toiletter på arbejdspladsen, f.eks. receptionister eller endda stewardesser. Mange af dem har ikke lyst til at hænge ud på det tidspunkt.

Endeligt er valget af trusser med dette lingerietilbehør individuelt. Det er
omstændighederne, hvor du vil bære det, der afgør dit endelige valg.

2) Tag dit strømpebånd på

Med trusserne på, vikler du strømpebåndet som et bælte om din talje og lægger det forsigtigt på dine hofter.

en kvinde med et strømpebånd om livet

Justér det op og ned og til højre og venstre, indtil du finder en behagelig position.

Så snart du føler dig godt tilpas og uden ubehag, skal du forberede elastikkerne ved at placere dem tæt på dine lår.

3) Træk dine strømpebukser op

Du er snart klar til at opnå et fantastisk look og bekræfter det ultra-sexede ry, som kombinationen af disse to lingeritilbehør har i processen.

Som du har fundet ud af, skal du trække dine strømpebukser helt op ad benene og sørge for, at de sidder rigtigt.

en kvinde trækker sine blondetights op

Når de er rullet ud, skal du sørge for, at de ikke er for spændte til at være behagelige. På den anden side skal du også passe på, at du ikke lader dem flyde. For at opnå dette skal du indtage en naturlig kropsholdning, når du skal binde den.

For en person, der går eller står meget, er det bedre at have strømpebukser, der er strakte, og for den, der ofte skal sidde, er det ideelle at have strømperne mindre stive.

4) Bind de to stykker lingeri sammen

For at samle de to stykker lingeri sammen, griber du fat i clipsene foran på strømpebåndet og sætter dem fast på strømpebåndets ende på dine strømper, så de sidder godt fast.

kvinde fastgør strømpebånd til strømpebukser

Gentag processen for båndene bagpå med et stort spejl. Lav et par tests for at se, hvor komfortabel du er, og juster om nødvendigt.

5) Vælg dit outfit

Valget af outfit er vigtigt for at nyde kombinationen af suspender og strømpebukser. For dette, Vi anbefaler dig at starte på en kjole, hvis du kan lide at bære en! Skal den være stram, lang eller kort? Spørgsmål, som du selv skal svare på, baseret på din personlige smag.

tre kvinder med et strømpebånd og en kjole

For at hjælpe dig, skal du vide, at alle typer af kjoler eller nederdele vil passe perfekt til disse accessories, du skal bare finde ud af, hvilket miljø du vil bære det i, en simpel udflugt, til kontoret, interview, forestilling, fest og mange flere.
 

6) Tag tøj på!

Når du har gennemgået hvert af disse trin, skal du klæde dig på ved at gøre hele outfittet færdigt. Kontroller, om strømpebåndets bånd ikke kan ses, hvis du har en kort kjole eller minirock på.

 en kvinde i kort nederdel med sit strømpebælte

For hudtætte beklædningsgenstande skal strømpebæltets form gøres usynlig, så alle detaljer er perfekte.

Strumpebukser, der skal undgås med et strømpebånd.

Og selv om det er et vigtigt element for at give en særlig charmerende effekt, er der flere typer strømper, der vil udfylde denne rolle vidunderligt.

Men nogle af dem er ikke egnede til strømpebåndet på grund af deres design. Du bør undgå dem med silikonebånd inde i strømpebåndene, som f.eks. selvlukkende klistermærker, da du vil få meget sværere ved at fastgøre dine strømpebånd korrekt.

en kvinde med selvstrammende strømpebukser

Som et resultat af det, kommer de lettere af, hvilket giver dig en del ubehag. For at undgå dette bør du være forsigtig ved køb og vælge slynger med et tyndt silikonebånd. På
den måde undgår du problemer som manglende komfort og at tilbehørets kan rives i stykker.

Et korset med et strømpebånd.

For at opnå et endnu mere glamourøst outfit er strømpebåndskorsettet et perfekt stykke tøj.
Denne beklædningsgenstand, som har et grundlæggende elegant snit, har indbyggede seler, hvilket er en nemmere måde at få et virkelig sexet jakkesæt på.

collection corset porte-jarretelles | Maison du Corset

Dertil kommer, at den koniske form af tøjet forfiner silhuetten og giver en gengivelse, som kvinderne sætter stor pris på. Denne ret specielle bodice kan være mirakelløsningen på problemet med at vide, hvad man skal have på med et strømpebånd eller endda hvordan man gør det usynligt under tøj, da der er mange andre bekymringer omkring emnet.

Det er faktisk meget praktisk at have det hele i ét, da din største opgave vil være at fokusere udelukkende på at vælge det korset, du skal købe.

Endeligt kan denne taljeformende beklædningsgenstand også bæres under forskellige omstændigheder. Du kan bære dit hofteholderkorset som en aftentur eller en aften i byen. For at hjælpe dig med at forstå det, er her tre gode korsetter med seler.

Resumé

For at opnå et elegant outfit fra top til tå skal du bruge seler under dine kjoler, bukser og nederdele.

For at tage strømperne på, som sættes direkte på strømpebåndet, skal du følge ovenstående trin og være meget opmærksom på dit komfortniveau.

Korsettet med bøjler er en ny måde at være meget forførende på, for selv om selve korsettet ligner en undertøjsoverdel, bæres det normalt som et jakkesæt, med bukser eller en nederdel.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *