Hvorfor bære et korset?

Du har sikkert allerede hørt om denne rigide beklædningsgenstand, der giver kvinder en krop skåret som sten og en meget slankere silhuet.

Vi taler faktisk om det berømte korset, som i årenes løb er blevet vores speciale, fordi vi har en helt særlig interesse for det!

I dag er der mange kvinder, der bærer og bruger det af forskellige årsager, og hvis du spekulerer på hvad er meningen med at du skal bære det, så er her et par ting, der kan kaste lidt lys over emnet!

Hvorfor du bør bære denne tøjstil

Vi har været i stand til at udpege 3 hovedpunkter, der kan forklare hvorfor du bør bære denne tøjstil. Vi har kategoriseret dem, så du nemmere kan finde rundt i dem.

Og hvis du har stillet dig selv dette spørgsmål på et tidspunkt, så tror vi på, at denne artikel vil give dig de rigtige svar på alle dine spørgsmål.

Hvor vi går i gang med emnet, skal du dog forstå, at et korset simpelthen er en beklædningsgenstand, der normalt er forsynet med metalstænger kaldet “hvalben”, der kommer til at forme kvinders kroppe for at give dem en wasp waist.

Det er faktisk sådan, at korsettet hjælper med at forme figuren ved at gøre maven fladere. Den er i stand til at fremhæve hofternes kurve ved at reducere taljen med flere centimeter.

corset collection

Det mest kendte af disse er overbrystkorsettet, som dækker hele brystet og afslutter sit snit ved taljen, men der findes forskellige slags, så det kan også bruges i forskellige situationer.

Nu har vi set, hvad et korset er, så lad os uden videre finde ud af, hvad der er de 3 grunde til, at du kan vælge denne slags tøj!

De 3 grunde til at bære et korset

1) Mode

Denne beklædningsgenstand, der går tilbage til renæssancen, har fået et comeback i nutidens mode takket være flere stjerner som Kylie Jenner, der er berømt på Instagram.

kylie Jenner og hendes korsetbælte

Når verden først fik et glimt af den unge kvinde iført et korset af den nye, mere moderne generation, med et sexet og elegant snit, blev det straks den beklædningsgenstand, man skal have for at opnå en trendy og smart stil.

Det er sandt, at nutidens modeller ikke ligner dem, man kunne finde i det 16. århundrede. På
trods af at nogle af dem er inspireret af deres forfædres gamle snit, er korsetter i dag blevet meget sexede, glamourøse og charmerende outfits.

Dertil kommer, at siden udgivelsen af Bridgerton-krøniken, der viser elegancen af adelskvinder fra den tidlige æra, som bar vintage-korsetter, og interessen for denne tøjstil er steget kraftigt.

 foto af karaktererne fra bridgerton chronicle-serien

Det er således en af de bedste grunde til at bære denne berømte taljebælte,få en moderne, attraktiv og trendy stil.

Du kan kombinere dette outfit med andre typer tøj som jeans med høj talje, korte nederdele eller skjorter. Det er op til dig at udtrykke din personlighed i din påklædning ved omhyggeligt at vælge de forskellige tøj du kan bære med et korset for at se godt ud!

2) Vægttab

Am blandt de eksisterende modeller er corset-slimming er specielt designet til vægttab. For alle dem, der ønsker at fjerne deres ekstra kilo, kan du bære et slankekorset.

collection corset minceur

Med denne beklædningsgenstand kan du forbrænde dit fedt hurtigere, da dens stof og materiale fremhæver kroppens svedproduktion, hvilket resulterer i fedtcelleforbrænding.

Den kompression, som den udøver på din krop, forbedrer desuden blodcirkulationen, hvilket gør vægttabsprocessen mere effektiv, men dette er ikke uden risiko, da du for at opnå hurtige resultater uden at bringe dit helbred i fare skal Du skal bruge dette slankekorset korrekt for at minimere de skadelige virkninger, der kan opstå ved forkert brug af denne model.

3) Medicinsk årsag

På det medicinske område er ortopædisk korset er til stor nytte for personer, der lider af rygsmerter ved at begrænse rygsøjlens bevægelse eller for at immobilisere transitoriet af rygsøjlen og samtidig korrigere dens deformitet.

Det vil være det ideelle tilbehør til patienter, hvis konventionelle medicinske behandlinger som f.eks. fysioterapi eller infiltration ikke har nogen effekt, når de har kroniske invaliderende rygsmerter, fordi  denne type tøj reducerer inflammatoriske smerter.

FORDELE VED AT BARE HØRET

1) HØRET forbedrer din kropsholdning

Når du bærer et korset, får du en forbedring af kropsholdningen. Det er vigtigt at vide, at selv om korsetter tvinger din krop ind i en bestemt form, er den ikke permanent. Hvis du holder op med at bære et korset, vil din krop vende tilbage til sin oprindelige tilstand og tilpasse sig sin nye form. Det betyder, at hvis du fortsætter med at bære et korset regelmæssigt, vil du være i bedre form end en person, der slet ikke bærer et korset.

2) KORSETTEN LINDER Rygsmerter

For at lindre dine rygsmerter anbefales det stærkt at bære et korset justerbart for at lindre dine rygsmerter. Ud over at give støtte kan den justeres, så den passer perfekt til din krop. Korsettet skal være fremstillet af stærke materialer for at undgå rygspændinger og ubehag. Du bør også vælge et korset, der er behageligt og nemt at have på.

3) KORSET HJÆLPER TIL AT STØTTE BRYSTER

Korsetter hjælper med at støtte brysterne og bringe brysterne opad. Du kan overveje at bære et korset under tøj eller endda under en bh, hvis du er følsom over for den kontrol, du har over din krop.

4) Et korset giver bedre selvfølelse.

At bære et korset er perfekt til at øge dit selvværd ved at få dig til at føle dig bedre tilpas med dig selv.
Den får dig til at se mere feminin ud og giver dig et meget elegant look. Da den har til formål at reducere taljen, får du en slank timeglasfigur. Din oprejste kropsholdning, din flade mave og dine frække bryster får dig til at se meget attraktiv ud. 

5) KORSETTEN HJÆLPER TIL AT OVERVINDE spiseforstyrrelser

Personer, der lider af spiseforstyrrelser, leder ofte efter en hurtig løsning for at tabe sig. De ønsker at slippe af med deres ekstra pund med det samme og blive slanke. Alligevel er der en enkel løsning, der kan hjælpe dig med at bekæmpe dine spiseforstyrrelser: brug et korset.

6) DET IDEALE KORSET MOD DEPRESSION OG ANGST.

Korsettet hjælper dig ikke kun med at holde din krop i form, men det hjælper også med at reducere en persons stress- og depressionsniveau. Ifølge undersøgelser har at bære et korset de samme fordele som dybtryksbehandling til behandling af depression og panikanfald. Det føles som en hyggelig krammer, der giver en følelse af tryghed.

Sammenfattende

Du har nu forstået, at der er forskellige grunde til at bære et korset, det afhænger af dig og til hvilket formål du ønsker at bruge det, uanset om det er af medicinske, mode- eller vægttabsgrunde.

Gå efter en model, der passer bedst til din situation, for det er unødvendigt at sige, at det ikke giver mening at bære et modekorset for at tabe sig, og det vil heller ikke have nogen effekt.

Føl dig velkommen til at efterlade kommentarer, hvis du kunne lide denne artikel, eller hvis du har spørgsmål. Vi håndterer alle dine forespørgsler i form af en artikel som denne eller ved at kontakte dig direkte.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *