Kjole med korset

Korsettet er igen på mode, det er nu til stede i forskellige stilarter. En beklædningsgenstand, der gør comeback, smukkere og mere moderne end før, til glæde for det kvindelige køn.

For vores del har vi specialiseret os på dette område, fordi vi er særligt opmærksomme på denne type beklædning.

Det er derfor, vi tilbyder dig denne artikel, for at forstå, hvad der er de bedste outfits til at bære med et korset!

Hvad skal man bruge et korset med?

I dag er dresscode en original måde at udtrykke sin smag, sine lidenskaber og nogle gange endda sine ønsker på.
Hvad angår korsettet, giver det et meget elegant udseende, som er meget tiltalende for nogle kvinder.

corset collection

Faktisk set, hvaler, kommer denne type beklædningsgenstand til at forme bærerens hofter og talje. Der var engang for længe siden, hvor det blev anset for et tegn på elegance at bære denne form for rigid beklædning at være iført denne form for stiv beklædning.

En kvalitet, der var meget værdsat i det 16. århundrede, for dengang blev adelskvinder bedømt på den måde, de holdt sig selv på, med en lige barm og en slank talje.

Siden da har vores tid ændret sig meget, og udover denne primære funktion, som er at ændre det fysiske udseende, er den Korset er nu et meget interessant modetilbehør, som kan bæres med forskellige stilarter.

Når man først har sat den sammen med jeans, shorts, jakke eller sko, forstår man straks, hvor meget denne beklædningsgenstand har udviklet sig gennem tiden, fra at være en holdningskorrigerende beklædningsgenstand til et smart jakkesæt, der slanker figuren.

Som et resultat heraf er korset-trenden helt oppe i tiden og overtager mere og mere af modescenen, og derfor vil vi vise dig, hvad den det bedste tøj til at bære med et korset for at opnå en forførende stil uanset hvad!

kvinde med korset

Men inden vi starter denne lille serie af kombinationer til at bære med en “hvalbenskrop” som til information er korsettens andet navn,du skal forstå at hvert af de billeder, vi vil præsentere dig for, kun er en billedstøtte, for at du bedre kan orientere dig.

Det er derfor fortsat frit og individuelt for hver enkelt at vælge farve eller snit på det tøj, du vil sætte til den.
 

1) Et afslappet look

A) Et korset over brystet med flænsede jeans

Til at begynde med kan du vælge en afslappet stil, der er perfekt til hverdag. Derfor er der
intet bedre end at kombinere et hvidt korset med ripped jeans og sporty sneakers.

en kvinde iført korset med flænsede jeans

B) Et satinkorset med jeansshorts

For at blive i den samme cool outfit-ånd kan du også bære den samme stil af korset, denne gang med jeanshorts og sneakers

En kvinde med en cool stil bestående af et korset og jeansshorts

C) Et stropløst korset med højtaljede jeans 

Endeligt har du også mulighed for at tage et korset på med højtaljede jeans, for af de tre outfits, som vi lige har præsenteret dig for, er dette ensemble langt det bedste.

en kvinde med et gult korset og højtaljede jeans

Den store korsetter i farver gør hele forskellen!

2) Et trendy look

I denne nye kategori vil vi se de såkaldte “trendy” outfits som f.eks. styles bestående af skjorter, læderstøvler, nederdele og stropløse korsetter.

kvinde bærer et stropløst korset

A) Sort korset over en hvid skjorte

Vov at bære denne nye, hippe måde at bære en&.
nbsp;
sort korset hvid skjorte. Vælg derefter blå jeans og stiletter for at fuldende hele outfittet og gøre det trendy!

en kvinde bærer et korset over en skjorte med denimbukser

B) Et underbrystkorset med bukser og støvler

Og selv om det måske ikke tiltaler alle, har dette outfit en rockende, men alligevel stilfuld appel. Faktisk får du et meget frækt look ved at tilføje et underbuste-korset, som bæres under barmen, til meget løse bukser med høj talje. Lækre læderstøvler vil være den lille prikken over i’et, til dette elskede look!

en kvinde med et læderkorset, højtaljede bukser og støvler

C) Et hvidt stropløst korset med en nederdel

I de varmeste tider af året er det ideelle at føle sig let, og til det formål kan du vælge at bære et stropløst korset med en nederdel. Kombinationen af disse to beklædningsgenstande er perfekt, da du får et sexet look, uden at det er vulgært.

en kvinde med korset og nederdel

3) Et elegant look

For at fortsætte vores lille analyse af de forskellige stilarter, der kan opnås med denne type rigid tøj, vil vi nu bestemme, hvordan man opnår en stilfuld dresscode.

A) Et blondekorset med hvid skjorte

Vælg et blonderkorset over en skjorte, da effekten er umiskendelig og giver det forventede resultat med det samme.

Selv om disse modeller kræver en speciel syteknik, er der forskellige farver, former og snit, så du har mulighed for at finde den model, der passer dig bedst.

en kvinde bærer et blondekorset over en hvid skjorte

B) Et sort stropløst korset med en kjole skjorte

Af alle de kombinationer, vi tilbyder, er denne den mest kendte, fordi Kylie Jenner har båret det flere gangesom har bragt denne stil frem i forgrunden, men nok af snakken, det handler om at bære et stærkt korset over en skjortekjole med støvler med lange hæle.

Du kan virkelig blive fan af dette outfit, når du ser den effekt, det har, når andre kigger på dig, så pas på, hvis din kæreste er jaloux af natur.

en kvinde med korset og en kort kjole

Den bedste bustier-korsetter er de enkleste!

C) Et korset med en jakke og habitbukser 

For at opnå et virkelig højt niveau af elegance skal du kombinere dit korset med et jakkesæt. Jakker og bukser i denne stil er trendy og giver et poleret look, som er ideelt for kvinder, der ønsker et smart og fornemt look.  

et korset med jakke og habitbukser

4) Et aftenoutfit

Fester er meget specielle begivenheder, hvor der er stor konkurrence i forhold til fysisk fremtoning og påklædning.

kvinde bærer korset kjole

Som følge heraf klæder alle sig på, for at fremstå som den smukkeste og smukkeste, men det, der virkelig gør forskellen, er det outfit, du bærer.

A) Et læderkorset med latexbukser

Gå efter et total læderoutfit, uanset om det er foroven eller forneden, giver dette materiale naturligvis en forførende charme, samtidig med at det lader forstå, at du ikke er af en genert, let-it-go natur.

en kvinde med et læderkorset og læderbukser

B) En korsetkjole med en jakke

Denne nyhed har taget modeverdenen med storm, og korsetkjolen er blevet det nye must-have stykke i din garderobe. Hvis du
sætter den sammen med en jakke i jakkesæt-stil, vil det desuden
fremhæve det sensuelle i dit outfit.

En kvinde iført en kort korsetkjole med jakke

Du kan også få en sådan sensualitet med en af vores korsetkjoler !

C) Et klædeligt korset med en denimjakke

I samme sammenhæng, men med en anden stil, skal du denne gang vælge at sammensætte en klædt korset med en denimjakke, fordi det, der i første omgang kan give et trendy look, i sidste ende giver et virkelig forførende og perfekt til dine aftener.

En kvinde med et korset med kæresteudskæring og denimjakke

5) Et ensemble til arrangementer

A) En blondekjole med korset

Den nye generation har et åbent sind med hensyn til mode, og på bryllupsdagen er det ikke længere chokerende   at se brude med originale og virkelig smukke kjoler, som denne korsetkjole med sin blomstrede finish simpelthen smuk!

en kvinde med en bryllupskjole med korset

B) Et korset med et bryllupsdragt

Dette bryllupsdragt  får meget opmærksomhed, da den bryder alle den ældre generations koder, hvilket mange ikke bryder sig om.

Men i lyset af dens skønhed ville det være forkert af dig at lade nogle tanker ødelægge dette øjeblik, der kun tilhører dig og ikke er det smukkeste eller det mest originale, netop takket være dette virkelig utrolige outfit.

hvidt bryllupsdragt med korset

C) Et korset brudekjole

For at slutte denne artikel på en god måde, er her en korset brudekjole   af enestående skønhed. En detaljeret blonde, der kan fremhæve enhver kvindes charme.

en blondekjole med korset

Sammenfattende

Der er forskellige måder at klæde sig med et korset på, du skal bare lave nogle tests ved hjælp af de billeder, vi har givet dig.

Denne beklædningsgenstand er tidens trend og giver kvinder en elegance, som ikke længere nødvendigvis findes i andre tøjstilarter.

Del denne artikel og bliv medlem af Maison des Femmes Élégantes!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *