Kylie Jenner og hendes bælte-korset

Det var med stor glæde, at vi tog et kig på Kylie Jenners tøjstil under en af hendes daglige udflugter.

Vi deler dette lille casestudie, som vil overraske mange, og som afslører hemmelighederne bag Kylie Jenner flæse-korset!

Lad os nu finde ud af alt om det sammen!

Dronningen af modeinfluencers!

Født den 10. august 1997 i Californien, Kylie Kristen Jenner er blevet Dronning af Instagram-influencere!

instagram

Denne 21-årige kvinde har fanget sine følgere ❤️ ved at samle mere end 2 millioner følgere på sin Insta-konto, hvilket bekræfter hendes status som modedronning.

Hun er faktisk i stand til egenhændigt at lancere en tøjtrend, som bliver et globalt fænomen på få øjeblikke.
For at sige sandheden, så bar hun for nylig en stil fra renæssancen, hvilket efterfølgende gav hende et stort comeback i modeverdenen.

Korsettens tilbagevenden!

Først var det ved i det 16. århundrede, hvor korsettet blev født for at give datidens adelige kvinder en slankere silhuet, der blev betragtet som et tegn på elegance og høj social status.

Så gik årene, og denne forstærkede beklædningsgenstand gennemgik en utrolig udvikling og blev først en taljeindsnævring, derefter en sportsdragt og nu et modeobjekt, som det kvindelige køn inviterede til at bære.

vintage til moderne korset

Hvor du fortsætter, skal du forstå, at fejringen af modeugen i de store industrihovedstæder som New York, Milano, London og Paris bekræftede afslutningen på den overdimensionerede stil for at gøre plads til den mere tætsiddende tøj for at fremhæve kvinders kurver og femininitet.

Efter en revision af 1990’ernes basistøj begyndte firmaerne at satse på  markerede silhuetter  med bælter over blazere og jakker, der definerer taljen, indtil det klassiske korset blev genindført, som dukker op igen i 2019.

Mens mange finder denne populære beklædningsgenstand i historiske filmkostumer, er sandheden, at korsettet har været til stede i de forskellige stadier af moderne modedesign, fra Vivenne Westwoods punk-æra i 1970’erne til Madonnas kontroversielle optræden med en lyserød model designet af Jean Paul Gaultier under hans “Blond Ambition Tour”.

Et korset, der vakte opsigt og senere blev båret af andre berømtheder som Bella Hadid for eksempel.

bella hadid bærer Madonnas bodysuit-korset

Korsettet har løsrevet sig fra sin oprindelse og er blevet et modeobjekt i det 21. århundrede.

Mens kvinder  i 1920’erne oplevede en stilistisk frigørelsesproces gennem den populære “bob”-frisure, sportspraksis og flade silhuetter/strong>, et årti senere blev den tidligere kurvede stil taget til sig igen, indtil den kulminerede i Christian Diors “nye look” i 1950’erne.

Kylie Jenner bærer et revolutionerende hvidt korset

Den franske couturier har revolutioneret modeverdenen med en overdreven ny feminin silhuet, hvor flydende midi-kjoler går i dialog med skarpe silhuetter og naturlige skuldre.

Det er derfor, at når Kylie bliver set med en talje cincher omkring sin mave, vinder denne tøjstil popularitet. En god ting for mode, da dette stykke kan give kvinder en masse elegance!

Kylie Jenner bærer korsetbælter!

Kylie Jenners korsetbælter er en fantastisk stil, der giver et edgy look. Sammen med støvler med lange hæle får hun straks et smart casual look, hvilket gør hendes outfit så originalt.

kylie jenner bærer et korsetbælte

Dertil kommer, at den grønne farve på de to modetilbehør, der er placeret oven på en helt hvid beklædning, tiltrækker øjet til sidstnævntes hudfarve, hvilket giver dem endnu mere værdi og dermed charme!

Det har evnen til at fremhæve genstande, tilbehør og tøj, som vi næsten havde glemt, og takket være den trend, det bringer til modeverdenen, uden at vide det, giver det kvinderne mulighed for at udtrykke deres kvindelighed på en anden måde og på en original og elegant måde.

Som følge heraf er mange af dem inspireret af den unge kvindes dresscode og analyserer hendes stil ned til mindste detalje. Desuden kan intet være nemmere, når de har til deres rådighed showet Den utrolige Kardashian-familie som afslører hele hendes og familiens hverdag.

Når det kommer til det korset, som Kylie bar, er det ret svært at finde præcis den samme model for at tilfredsstille de samme ønsker som hende, ellers skal man bare vide, hvor man skal lede!”

Hvor finder man dette bælte med taljemuskler?

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at nogle af de stykker, som stjernerne bærer, er designertøj, og for en stor del af dem, De stiller ikke deres design til rådighed for markedet, hvilket gør det meget svært at erhverve det.

Corset Belt by Kylie Jenner

Du vil dog finde bæltet bælte af Kylie Kristen Jenner i en af Maison du Corsets rige kollektioner En chance for dem, der ønsker at opnå den samme stil som den berømte Influencer på Instagram !

Konklusion.

Du kan også opnå den samme elegance som Kylie Jenner ved at lade dig inspirere af de originale designs, hun bærer, og nogle gange uden at bruge lige så meget som hende!

Kylie jenner

Denne renommerede influencer har genoplivet korsetmoden ved at bringe den frem i forgrunden. Denne mode, der går tilbage til det 16. århundrede, er ved at gøre comeback i en tid med helt andre tendenser.

Vi ser nu mange andre berømtheder, der har taget denne meget charmerende stil til sig, som f.eks. Gigi Hadid, der elsker at bære korsetter på sine forskellige udflugter, hvilket bekræfter, hvor meget denne stil tiltaler.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *