Gigi Hadid og hendes korsetter

Du elsker Gigi Hadidhendes personlighed og den måde hun klæder sig på, så bringer vi dig denne artikel, hvor du vil opdage hendes tøjstil og de forskellige korsetter, hun kan lide at bære !

Vi har også et par små overraskelser i vente til dig, så du også kan få chancen for at opnå samme elegance som hende med samme tøjstil, men det kræver lidt tålmodighed.

Lad os finde ud af alt, hvad du har brug for at vide om Gigi Hadids dresscode.

Gigi Hadids stil

Jelena nouez Hadid  kendt som Gigi blev født den 23. april 1995 i Los Angeles i USA . Den 26-årige er en amerikansk model, som startede sin modelvirksomhed i en meget ung alder for Guess-mærket, og i 2011 underskrev hun en kontrakt med det berømte IMG models-bureau i New York.

I dag er Gigi Hadid kendt over hele verden for sine modeloptrædener og får mange unge kvinders øjne til at stråle, fordi de ønsker, at de var som hende.

Som et idol bliver hun fulgt af millioner af mennesker på sociale netværk og især på platformen Instagram, hvor hun konstant poster forskellige billeder af sig selv i sit privatliv.

Og selvom vi ved, at modeller ofte bliver klædt på af mærker, har Gigi sin egen stil.
Hun tøver ikke med at fremføre sin måde at klæde sig på, sin personlige smag, sin vision af mode og sin frygtelige forkærlighed for en bestemt tøjstil, nemlig korsetter.

Men når vi taler om Gigis korsetter, taler vi ikke om modellerne fra gamle dage, nej, tværtimod, vi taler om de nye kreationer, der ganske vist er inspireret af disse gamle stykker, men som stadig har en mere moderne stil og er i modetrend.

billeder af de nye 2021-korsetter

Vi kan betragte dem som chic og trendy tøj, der får nutidens kvinder til at se rigtig stilfulde ud.

Det er derfor, at når vi ser denne unge models dresscode, forstår vi straks, at hun elsker at se attraktiv og meget stilfuld ud, for det er præcis, hvad den nye generation af korsetter formår at give, når de bæres.

Gigis korsetter

I det følgende kapitel vil du opdage de forskellige korsetter, som Jelena Hadid bruger i sin hverdag og til events. Denne type beklædning giver hende en utrolig pondus og en betagende feminin skønhed.

GiGi Hadid bærer et blåt korset

I dette første billede ser vi Gigi gå rundt i et smukt blåt korset.

Denne måde at bære et korset med bukser stof og en meget let jakke i samme farve giver hende et smart look.

Gigi Hadid bærer et underbrystkorset

På dette andet billede er hun iført en lang skjortekjole, hvorover der er et sort underkorset, der sidder under barmen og slanker taljen, en kombination, der fungerer perfekt til at se edgy ud.

gigi hadid is her corset top

Sammen med disse satinbukser er Gigis corset top det perfekte stykke tøj til at vise hendes femininitet. Denne nye model lader skuldrene være nøgne og barmen fri, hvilket gør det lettere at vise et smykke rundt om halsen.

Jelena slips Hadid i sort og hvidt korset

Så ser vi hendes elegante og trendy outfit med hendes sort og hvidt korset med en fint udformet pasform. Det stribede mønster giver et stilfuldt look.

Jelena slips Hadid med et denimkorset

I nogle tilfælde kombinerer hun en jakke, bukser og et korset som hendes søster Bella Hadid med sit denimkorset for at opnå en afslappet, men smuk stil. Overdelen fremhæver barmen, og det pilformede nederste snit forlænger figuren for en mere slank og sexet effekt.

Til hvilken pris kan man få denne taljebåndsstil?

Du er sikkert vild med den type taljeciner, hun bruger, og du tror måske, at du aldrig ville have råd til en så smuk, men der tager du fejl, for priserne på Jelena Nouez’ korsetter< varierer afhængigt af mærket og kan ligge i højeste 40’erne og for nogle kan det løbe op i tusindvis af euro.

Hvis du er fornuftig, vil du dog finde modeller, der minder meget om dem, der koster mest, til meget mindre værdi, mens du stadig nyder den samme charme, som Gigi kan have, når hun bærer dem, da mange mærker tilbyder de samme snit, men til forskellige priser.

corset collection image

Sidst, som vi sagde lige før, koster nogle af disse korsetter ikke mere end 50 euro, selv om det kan virke svært at tro, selv om det kan virke svært at tro. Det viser bare, at der stadig er mennesker, der holder hovedet på skødet på trods af deres rigdom

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *