De bedste slankende korsetter 2022

Det smalende korset er ved at dukke op igen i verden af damemode. Dette tilbehør, der længe har været glemt, er ved at få et comeback på de sociale netværk, Instagram, Facebook osv.

Hvis man ser nærmere på årsagerne til dette comeback, er det ideelt til at have en meget sexet kropsform, et fyldigt bryst, udviklede balder og en perfekt markeret talje, hvilket vi ved ikke altid er let at opnå, hvis naturen ikke har givet dig en generøs hvepsehale.

For at opnå dette, tyer kvinder til forskellige midler: kirurgi, overdrevent restriktive diæter, sportsaktiviteter og nu vægttabstøj.

Hvad nu hvis du også prøvede det berømte korset der får dig til at tabe dig ? Hvis du kan lide idéen, er der her nogle nyttige oplysninger, før vi finder ud af hvad der er de bedste slankende korsetter

Stjernernes slankende korset!

Jessica Alba, Bella Hadid<, Kim Kardashian, samt hendes søstre Kourtney, Kylie og <>Khloé skabte stor opmærksomhed ved endnu en gang at rose vidundere ved corset-thin. For disse stjerner har det været det perfekte tilbehør til at opnå en flad mave og fysiske former, der efterlader mænd målløse.

Foto af kim Kardarshian, Jessica Alba og Kylie Jenner

Disse berømtheder har faktisk brugt dette slankeklædningstøj efter deres fødsel. De brugte det under deres træning og nogle gange endda i hverdagen, for at få deres drømmekrop tilbage. Kimberly kardarshian tabte sig enormt meget i vægt med denne type slankende bæltetøj.

Kim Kardashian og hendes slankende korset

Et resultat, der meget hurtigt gik rundt på de sociale netværk og gjorde hendes korset for at tabe sig, hvilket endte med at få tilnavnet “Kim Kardashian slimming corset“. 

De var generelt velovervågede og meget velinformerede og kendte alle de fordele, som et korset kunne give på det fysiske, moralske og medicinske plan!

Hvorfor bruge et slankende korset?

Dette undertøj, der hjælper dig med at tabe dig, er blevet brugt siden oldtiden i forskellige former til at slanke taljen og tabe overskydende kilo.

Denne tendens har ikke ændret sig, og kvinder i dag, der er overvægtige, bruger den stadig, hvilket beviser, hvor effektiv denne beklædning er på dette område.

 et slankende korset båret af en kvinde

Har man problemer med at vise sig frem i en bikini på stranden, bruger nogle mennesker f.eks. dette slankekorset for at få en slankere talje igen. Ud over at være en trendy underbeklædning giver denne type korset til slankning mulighed for at tabe fedt, der er placeret ved taljen.

For de fleste af dem, der bruger det, og selv for diætister, er det at tage et taljebånd på et bedre alternativ til crashdiæter, som de brugte til at tabe sig og få en slank talje.

en kvinde med tynd talje

Det skædende korset, som af nogle anses for at være et tilbehør på grænsen til tortur, er meget moderne i øjeblikket, og alle dem, der ønsker at perfektionere deres figur, bruger det og viser stolt de opnåede resultater frem og tøver ikke med at offentliggøre den fysiske forskel mellem for og efter at have båret et korset-slimming!

corset slimming result before and after

En utrolig appetitnedsættende effekt!

I dette 21. århundrede ønsker ingen kvinde og endnu færre unge piger at have en overvægtig figur, hvilket giver en følelse af ulykkelighed   i dem, nogle gange skubber de dem til at lukke sig sammen, komplekset af deres kropsfedt eller buler dette er generelt placeret på maven, balderne og lårene.

en kvinde med buler

Tværtimod ønsker de alle at have en krop, der er på grænsen til det perfekte, en velformet figur, en fgeometrisk form som et timeglas ⌛️ for at føle sig smukke og kvindelige.

Men mange er endnu ikke klar til at gå på slankekur for at tabe sig, så at bære et tøj, der hjælper med at tabe sig er en af de bedste muligheder for dem, da det fremkalder reduktion af appetitten ved at komprimere maven udefra, hvilket resulterer i, at taljemålet bliver flere centimeter mindre.

Med andre ord reduceres mavens volumen uden at skulle opereres. For at opnå dette resultat er det tilrådeligt at bruge slankekorsettet 2 til 12 timer om dagen, for at tabe sig hurtigt og effektivt.

Dette feminine tilbehør giver bæreren en følelse af mæthed og undgår dermed det overskud af kalorier, der kommer fra at spise flere gange, snacking mellem måltiderne .

Dertil kommer, at denne stil af korset virker på ribbenstagen og ændrer arkitekturen af de knogler, der er placeret i taljen.

Alt dette betyder, at en kvinde, der bærer en sådan beklædning, taber sig ved at reducere lysten til at spise, da det er en utrolig hunger kick i sig selv!

panel coup faim

Men før du vælger, hvilken model der passer til dig, skal du se de forskellige eksisterende modeller sammen!

De forskellige typer af slankekorsetter.

Korsettet med flad mave er først og fremmest en feminin underbeklædning, og derfor findes der flere forskellige former, alt efter din smag. Blandt de forskellige modeller, der er designet til vægttab, er der nogle, der kun kan bæres under tøj og andre over tøj, det er op til dig at vælge i henhold til din tøjstil.

kollektion af slankende korsetter

1) Med lige halsudskæring

Det er ideelt for kvinder, der har en lille barm, at vælge en model, der har en ret halsudskæring, så de vil føle sig godt og behageligt tilpas, når de først har fået en på.

2) Med en nedringet halsudskæring

Men for dem, der har en generøs barm denne gang, er det nok det bedste valg at vælge et korset med en dybt halsudskæring.

3) Med et langt snit

Undgå også at købe et korset, der er for langt til at være behageligt i enhver stilling, selv siddende, for ideelt set skal du have et langt korset, der er for langt til at være behageligt i enhver stilling, selv siddende, for ideelt set skal du skal bruge denne beklædning i flere dage for at nyde godt af dens effektivitet, så du forstår, at den skal være behagelig, uden at den hindrer dig i dine daglige bevægelser.

To typer lukninger findes

Med hensyn til lukningen er der to typer, nemlig krog og lynlås. På dette niveau er det ligegyldigt, hvilken type du vælger, for du ved, at det kun har ringe betydning, hvis det kun er din personlige komfort.

Simpelt sagt skal du blot vælge den type lukning, der virker mest praktisk for dig.

Prisen på en taljebind til vægttab.

Prisen på et slankekorset varierer afhængigt af mærke, æstetik og materiale. Mindsteprisen er 5 euro   og kan nå op på 100 euro for de bedste kvalitetsmodeller.

bundle of euro notes

For at få et billigt stykke, er det ideelle at bruge et sammenligningsskema for slankekorsetter, men du kan være sikker på, at de bedste slankekorsetter er lige ved hånden, bare fortsæt med at læse denne artikel .

Hvilket mærke af slankende jakkesæt du skal vælge

Oprindelsen af dette stykke tøj er knyttet til de angelsaksiske regioner. Det har skabt en stor opmærksomhed i disse regioner, hvilket gør disse Angelsaksiske slanketilbehør mere pålidelige.

Faktisk set er “Ann Michell” og “Ann Chery” de allerførste udbredte mærker inden for dette område. Men de mest kendte og mest effektive er:

  • iLovesia
  • Tdolah
  • Feelingirl
  • Maison du Corset

Sådan bruger du din beklædningsgenstand korrekt for at tabe dig

Brug af et slankekorset kræver nogle få forholdsregler for at undgå de skadelige virkninger, som det forårsager, så vidt muligt. Størrelsesreduktion sker ikke fra den ene dag til den anden.

resultater af vægttab hos tre kvinder

Det er resultatet af en proces, der kan variere i længde fra kvinde til kvinde.
Når du skal købe tilbehør, skal du tage dig tid til at vælge det, der passer til dine mål og til at bruge det godt, pluk en model, der passer til din kropstype.

1) Forskellige kropstyper

Alle kvinder har en forskellig kropstype, nogle har en slank talje og bredere hofter, andre har en høj mavefedtprocent, men slanke lår og balder.

Som følge heraf skal du vælge en model, der vil hjælpe dig med at tabe dig i det område, du ønsker, uden at glemme, at den primære funktion af et korset er at reducere din talje.

A) Den overvægtige underkrop

For kvinder med en pæreformet morfologi ved at have en normal barm, men vægt i kropsdele som balder, hofter og lår, så er det ideelle at vælge et bælte, der dækker dine lår og talje. Trykket på disse forskellige områder vil hjælpe dig med at få bedre resultater.

B) Den større overkrop

For alle dem, der har kilo at tabe fra mellemkrop til barm, er det korset, der passer bedst til din figur, en højtaljet kappe med høj talje. På
denne måde vil du drage fordel af dens stil til at komprimere din overkrop.

C) Mavevægt

For det kvindelige køn med kun mavefedt, skal du tage et grundlæggende slankekorset, der kommer til at omslutte din talje. Den sværeste del vil være at vænne sig til den ubehagelige følelse, der kommer fra kompressionen af din mave, da dette stadig er et kompliceret trin i begyndelsen af programmet!

D) En proportioneret figur

Din fedtindhold er jævnt fordelt på alle dele af din krop, barm, talje og hofter, så du bør helt sikkert vælge en skulpturel bodysuit af typen trusser eller taljebånd.

De vil være de mest velegnede til din situation og vil også være de mest effektive til at opnå resultater.

En stor barm

Det er rigtigt, at det med en stor barm kan være en ulempe at bære et korset, der dækker din barm, mens du forsøger at tabe dig i maveområdet.

For at slippe af med kiloene, mens du er komfortabel, skal du bære en model, der passer under brysterne, såsom et bælte eller et korset under brystet.

2) Brugstid

Når du har erhvervet dig den, skal du gå gradvist, når du bærer en slankende model. Start med 1 eller 2 timer om dagen, og gå derefter over til 3 eller 4 timer og så videre. Ideelt set vil du gerne nå 6 timer om dagen.

et ur til at bestemme tidspunktet for brug af et korset

For at få omfattende resultater og mindre skade på din krop, er det tilrådeligt at kombinere brug af korset med regelmæssige sportsaktiviteter, drikke masser af vand for at holde sig hydreret

Slutteligt bør du læse og følge betingelserne for brug og pleje af korsettet.

Gør dette tøj ondt

Så mener du, at gør dette tøj ondt? Svaret på dette spørgsmål er desværre ja, men der er ingen grund til panik.

Det slankende korset reducerer mavens volumen, forårsager vægttab, især i hofter, mave og talje. Og alt sammen uden kirurgi eller slankekure.

en kvinde lider smerte

Nu,  alt dette kan ikke gøres uden smerte. Den udøver nemlig tryk på knoglerne og på hele den del af kroppen, som den dækker, for at give den en form, den ikke havde, hvilket nødvendigvis medfører smerte.

Personer, der har prøvet det, siger, at at bære et sådant slankende tilbehør betyder, at du må acceptere at lide i et stykke tid, men for at opnå et perfekt resultat. Som det gamle ordsprog siger “vi får intet for ingenting”.

Vores mening om “slankekorset”

Det slankekorset er ikke enstemmigt om dets anvendelse, dets effektivitet og dets virkninger på kroppen, hvilket fører til spørgsmålstegn.

Men Jessica Alba, en af de Hollywoodstjerner, der roser de fulde resultater af det slankende korset, sagde følgende i Net-à-Porter.com-magasinet: “Jeg gik med korset nat og dag i tre måneder. Det var meget brutalt, og jeg kan fortælle, at det ikke er for alle.”

Det ændrer ikke ved, at Jessica har en smuk form og en slank talje.

vægttab for tre kvinder

Alle de kvinder, der prøvede denne metode, lykkedes med at slanke sig. Grunden til, at anmeldelserne om det slankende korset på sociale netværk næsten alle er positive. Man må ikke glemme, at det er nødvendigt at følge de råd om brug og valg, der gives.

Overdreven brug af et korset komprimerer mellemgulvet, som på grund af pladsmangel forstyrrer lungerne og hjertet og forårsager vejrtrækningsproblemer hos personen.

Der er derfor vigtigt, at man ikke overdriver med at bære et taljeindsnørings-korset. Det er virkelig vigtigt at gå gradvist på varigheden af brugen af denne beklædningsgenstand med hver sin egen brugsrytme.

Hvordan vælger du din taljeforlænger?

At vælge den er ikke en nem opgave. Vi beroliger dig, især hvis det er din første gang. Her er et par tips til at hjælpe dig.

Den første ting du skal gøre er at vælge den rigtige.

Den første ting du skal gøre før du vælger din størrelsesreducerer, er at tage dine mål. Men hvordan gør man det? Det er ikke så kompliceret.

et målebånd

Det er ligesom at købe en bh. Hvis du tager fejl i målene, køber du en bh, der slet ikke passer.

Enten bliver du ubehagelig, eller også skal du bekymre dig om at tage tøj på hver gang. Det
samme gælder for korsettet med flad mave.

For at tage dine mål for at vælge et slankekorset korrekt, skal du bruge et syerskebånd og et stort spejl.

Her er trinene til at tage dine målinger:

  1. Andtag en oprejst, men naturlig stilling. Der er ingen grund til at spænde maven ind.
  2. Så juster målebåndet, så det hverken er for stramt eller for løst. Sørg for at justere.
  3. Så vikler du målebåndet om din talje og noterer målingen.

Den vigtigste udvælgelseskriterier. 

Materialet

På det marked, hvor man kan købe disse vægttabs-korsetter, finder man for det meste modeller, hvismateriale er lavet af polyester, polyamid, lycra og elastan.

Som supplement til at give blødhed er disse materialer nemme at vedligeholde. cbomuld er også et godt valg. Alt dette for at fortælle dig, at det hovedkriterium, du bør overveje, er materialet.

tre korsetter med forskellige materialer

Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i din krop, når du tager den på. Du skal derfor overveje produktets æstetik, pasform og form, som også skal passe til din smag.

Men vi minder dig om, at valget af størrelse også er vigtigt, som vi diskuterede lige før. Vi betragter det ikke som et valgskriterium, da det er naturligt og indlysende at vælge en model, der passer til dine mål.

Som sådan har vi fokuseret på det punkt, som folk normalt ignorerer, nemlig vigtigheden af beklædningens materiale!

Bedste slankekorsetter 2022

1) Slankekorset til flad mave

nummer 1 slankekorset

Det flad mave-korset er en meget kendt og effektiv model er lavet af latex, et materiale, der giver mulighed for meget sved, når du bærer det. Den fastgøres foran, hvilket letter installationen ved hjælp af et system bestående af clips.

Når krogene til fastgørelse er forbundet mellem dem, er de kun tilbage for dig at trække lynlåsen op.

På denne måde får du straks en slankere silhuet som følge af den kompression, som korsettet udøver på din talje. Bær den under dit tøj, så den er skjult.

Denne model er meget komfortabel under dine sportssessioner og giver mulighed for et meget hurtigt vægttab takket være materialets udformning.

Du behøver dog ikke kun at have den på under din træning, da den også er meget effektiv, når du har den på daglig basis. På
grund af dette kan du holde det flere timer om dagen, for at få bedre resultater.

2) Feelingirl Slankekorset

nummer 2 bedste slankekorset

På andenpladsen har vi Feelingirl-korsettet, der er kendt for sit bløde og behageligt smidige materiale. Denne beklædning slanker også taljen og giver mulighed for vægttab på lang sigt.

Den giver ikke hudirritation, hvilket er en fordel, hvis man har den på i mere end 6 timer. Ideel til kvinder, der ønsker at tabe ekstra kilo over en længere periode ved at have den om hofterne hver dag.

3) Twinsflame Slankekorset

nummer 3 bedste slankende korsetter

3. pladsen finder vi  det sl
ankende
korset fra Twinsflame
. Ligesom sin kollega lægger den sig på maven og gør den flad takket være dens latex- og spandexdesign.

En bustier, der er specielt designet til kvinder, der ønsker at genvinde en slank talje efter deres graviditet, da de ved, at de efter denne periode af livet har kilo, der er sværere at fjerne.

Som følge heraf har denne kappe, der forårsager kropens termiske aktivitet, evnen til at hjælpe disse nye mødre takket være dens svedstof.

Det vil dog tage lang tid at opnå positive resultater med hensyn til vægttab, og det vil kræve, at du har en eksemplarisk disciplin og strenghed i brugen af denne model.

Slankebælter, bælter og korsetter, der får dig til at tabe dig!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *