Korsettet med en brudekjole

På din bryllupsdag skal du absolut vise dine bedste sider frem!

For at hjælpe dig med at opnå et utroligt elegant niveau ved at se bedst ud, vil vi afsløre de hemmeligheder, der kan gøre en brud ♀️ simpelthen perfekt!

Stylisterne hos Maison du Corset har afsløret flere tips og tricks til os om dette emne. Vi vil vise dig de to bedste måder at klæde dig på med et bryllupskorset for at se mest strålende ud!

Et korset under en brudekjole.

I dag ønsker alle kvinder under en bryllupsceremoni en taljeclips, der øjeblikkeligt fremhæver hver eneste kurve og detalje på deres krop.

to kvinder iført et strømpebåndskorset

Det bedste undertøj til at bære under en brudekjole er garter-belt-korset særligt bryllup.

Det kan hjælpe dig på mange måder at vælge denne type korset der bæres under en brudekjole. Den vil ikke kun kunne få dig til at se slankere ud, men den vil også øge din indre selvtillid.

Det vil være den perfekte underbeklædning til dit bryllup, da den ændrer kroppens form en smule, så den ser slankere og mere raffineret ud. Korsettet har indbyggede strømpebånd, så du kan fastgøre dine strømpebukser korrekt. Under kjolen får du en flad mave takket være kompressionen fra linningen.

en kvinde med en brudekjole og et strømpebåndskorset

Dertil kommer, at det vil støtte dine bryster perfekt ved at få dem til at hæve sig. Dine bryster vil derefter blive fremhævet for at tilføje en meget feminin ånd til outfittet.

Endeligt er korsettet med strømpebælte det perfekte touch til at se meget forførende ud, fyldt med glamour og elegance.

Et korset til din brudekjole.

For det første skal du vide, at et korset over en kjole  giver et meget smart image. En stil inspireret af de britiske kvinders elegance fra viktoriansk tid.

 korset på victoriansk brudekjole

Hvis du har et bryllupskorset på din kjole vil det fremhæve din figur ved at give den en timeglasform. Taljebøjlen vil forme din krop ved at reducere din talje og fremhæve dine hofters volumen for at opnå en mere charmerende “hvepsetalje“-effekt.

kvinde med korset over brudekjole

Valget mellem at have det ovenpå eller nedenunder afhænger udelukkende af ens smag og ønsker.

Men da vi ved, at der findes flere modeller til at bære over eller under en brudekjole, er her de vigtigste skridt, du skal tage før og efter du har anskaffet dig et bryllupskorset.

1) Find den perfekte størrelse

Mange kvinder tager desværre fejl i denne henseende.
Derfor skal du huske, at et dårligt siddende korset kan ødelægge formålet med at bære det. Vi anbefaler, at du konsulterer vores størrelsesvejledninger for at finde den pasform, der passer bedst til din kropstype.

kvinde med tætsiddende bryllupskorset

 

Et perfekt siddende korset vil ikke kun hjælpe dig med at slanke din figur, men det vil også hjælpe dig med at føle dig godt tilpas. Ved at have din krop godt støttet, vil du føle dig behageligt tilpas. Det vil være meget nemmere for dig at bære din brudekjole bagefter.

Husk også, at stilen på dit korset skal passe til den kjole, du vil bære på dagen for ceremonien.

2) Lær at passe dit bryllupskorset

At passe det korrekt er et af de vigtigste skridt, hvis du vælger at bære et korset, der sidder over din kjole.

Dette er virkelig vigtigt at gøre for at undgå problemer i sidste øjeblik. Krydderiet består i at justere din taljebånd indtil den passer perfekt til din krop.

krydring af et bryllupskorset

For dit bryllup er det en god idé at krydre dit korset forsigtigt, så det bliver behageligt. Bær den i flere dage før dit bryllup, da den kan gøre dig utilpas, hvis du kommer i den på dagen.

Føl dig fri for at have den på i mange timer, indtil den er behagelig, når du bevæger dig, spiser og sidder. Det vil også give dig et mere selvsikkert kropssprog på den store dag

Du bør bestille dit korset mindst to måneder før den store dag, så du har tid nok til at sæsonere det og bruge det.

Og hvis den ikke passer dig, kan du også vælge en eventuel returnering ved at gå efter en anden mere passende model.

3) Vælg den rigtige kjole

Det er ikke alle kjoler, der har samme snit, og nogle af dem er måske ikke lavet til at skjule et korset. Du skal derfor huske på din korsetform, stil og størrelse, når du leder efter den perfekte kjole.

brudekjole i brudebutik

For at gøre det nemmere for dig selv bør du undgå kjoler med lave udskæringer, tynde og stramme stoffer, da de måske ikke helt skjuler dit korset, hvis du ønsker at have det under.

På den anden side kan stropløse, halterneck- og havfrue-silhuetter være de ideelle muligheder, da de fungerer godt med denne type tætsiddende beklædning.

Når du har fundet den, skal du prøve kombinationen af de to dele for at kontrollere, at korsettet er godt camoufleret under din kjole eller at det sidder godt på kjolen.

Hvis du ikke har besluttet dig for din kjolestil endnu, er det en god idé at tage dit bryllupskorset med dig, når du prøver forskellige prøver.

Derved får du en klar, skarp og præcis idé om, hvilken type kjoler du har brug for. Se nøje efter, at snittet og halsudskæringen passer perfekt til den model af korset, du har valgt.

4) Skift snørebånd på din taljemuskel

Du skal være meget opmærksom på de snørebånd, der udgør dit korset. Hvis du har købt en sko med nylon snørebånd, skal du straks skifte den ud med flade satinsnørebånd. Runde snørebånd er voluminøse og kan være svære at skjule. Hvis du vælger en blonde, der er svær at skjule, vil det se meget dårligt ud.

bryllupskorset blonder

I dette tilfælde anbefales flade satinblonder, som nemt kan justeres og skjules under din brudekjole.

5) Vær forsigtig med tætheden

Dette handler om din komfort. Det er rigtigt, at det kan være fristende for dig at stramme dit korset for at få en hvepseformet talje, men det vil ende med at blive meget smertefuldt. Din inderbeklædning skal være behagelig på din bryllupsdag. Lad den tilpasse sig til din kropsform. Indpakningen kan også gøre dig ubehagelig.

fuld stramning af bryllupskorset

En time før ceremonien skal du tage dit korset på uden at stramme det helt, og et par minutter før du ankommer foran hotellet, skal du bede en af dine brudepiger om at fortsætte med den fulde stramning.
Du skal give din krop mulighed for at tilpasse sig i overensstemmelse hermed, før den endelige stramning.

Førdelen ved at bære denne type overdel er, at den vil forme din krop til en perfekt form, selv om det nogle gange kræver en smule smerte på forhånd.

6) Mål din bryststørrelse

.

Som vi så ovenfor, vil din brudekjole se meget grim ud uden det rigtige korset. Hvis du køber det rigtige smart, kommer du tættere på den perfekte pasform.

kvinde måler sin bryststørrelse

Eksperter siger, at de fleste kvinder ikke kender deres faktiske BH-størrelse, når de skal passe. Med en god størrelse bh vil du ikke kun se bedre ud, men du vil også føle dig bedre tilpas.

7) Invester i et kvalitetskorset

Investering i en taljemuskel af god kvalitet vil hjælpe dig på mange måder. Du er det trods alt værd. Ifølge vores stylister kan et godt korset med en god pasform få en billig kjole til at se dyrere ud, end den faktisk er. Så dette er den vigtigste faktor, som du ikke bør overse.

kvalitetsbryllupskorset

Hvis du ønsker at se perfekt ud på din bryllupsdag, skal du ikke være bange for at købe et korset til en høj pris. Det handler om at se godt ud på den bedste dag i dit liv, så gør det uden at tænke dig om!

Den perfekte brudekjole med en taljeciner

Klassiske kjoler

Klassiske kjoler./strong>, der er lavet af tykkere stoffer eller er voluminøse, kan give bruden mere plads til at lege med enhver form for korset nedenunder.

wedding-dress-classic

Udlev din personlighed og vælg den bedste, der får dig til at føle dig smuk.

Sømløse kjoler

Sømløse kjoler er de tætsiddende kjoler, der er lavet af et enkelt lag stof. De skal være flade og forblive glatte.

seamless wedding dress

Hvis det er et snørekorset, skal du vælge en højteknologisk sømløs model. Du kan finde mange korsetter, der er baseret på, at man ikke skal kunne se linjer gennem tøjet.

Det nye bryllupsoutfit

Moden udvikler sig hver dag og i hver generation. Formelt tøj ændrer sig også sammen med tankegangen og det er derfor, vi ønsker at introducere dig til den nye stil af kjole til at blive gift, som simpelthen er smuk!

Korsetkjolen 

Den korsetkjoler som er blevet meget populære på grund af deres elegante, moderne og utrolige snit. 

bryllupskjole med korset

Med dereskorset direkte integreret denne kjolestil er perfekt til at gøre kvinder strålende. Toppen giver dig mulighed for at løfte brysterne, mens den samtidig reducerer taljen som et traditionelt korset ville have gjort.

Dermed behøver du ikke længere at lede efter en taljemuskel, da du i høj grad kan nyde godt af de fordele, som denne trendy kjole tilbyder.

De nye bryllupskorsetter

De modeller, som vi vil præsentere for dig, er de nye bryllupskorsetter, som hovedsageligt bæres af kvinder i den nye generation. De søger en mere moderne stil og bevæger sig i retning af denne type bryllupstøj

A) Det hvide bryllupskorset

Skønheden ved dette wedding-corset giver et meget attraktivt udseende, der kommer fra dens snit, der er perfekt designet til at fremhæve den feminine charme.

Dette særlige bryllupskorset er beregnet til at give dig et smukt udseende på din bryllupsdag. Dens mesh-design kan smigre din figur, og længden passer til alle.

hvidt bryllupskorset

Dette er det første valg, hvis du ønsker at bryde koderne for traditionelt bryllupsoutfit som f.eks. slørkjoler. De 14 flade stålben gør dig fleksibel, og det lagdelte mesh giver dig et behageligt outfit hele dagen.

Den forreste åbning gør den nem at have på og bære. Hvis du får den rigtige størrelse og bærer den efter de anvisninger, vi lige har givet dig, vil den desuden
øjeblikkeligt reducere din talje med 5 cm.

Denne model fås i en funklende hvid farve. Det vil omfavne hver eneste kurve på din krop, når du bærer det.

B) Edwardian Long Mesh Wedding Corset

En af de store nyskabelser i bryllupsverdenen er dette smukke vintage bryllupskorset i stand til at give dig en timeglas silhuet.

Den forreste åbning med et 14 cm metalærme gør dette stykke let at bære og fjerne. Den
stigende popularitet af dette vintage-stil-korset skyldes ikke kun dets farve, men også det faktum, at det har til formål at gøre dig komfortabel hele dagen.

corset-wedding-white-vintage

Her finder du 8 spiralknogler og 4 stålknogler, som vil støtte din krop perfekt og give dig mulighed for at bære din brudekjole korrekt. Den kan også fås som specialfremstillet, hvilket betyder, at du kan tilpasse den til din krop.

Stilen og mønsteret på denne beklædningsgenstand er designet, så du kan bære den selv efter din bryllupsdag.

Hvis du er nybegynder med korsetter, vil du stadig føle dig tryg ved at bære et af disse to designs på dagen.

C) stropløs bryllup

Her er en meget moderne model, som er meget værdsat af denne nye generation af kvinder, der tør tage mere originale stykker på end tidligere. En smuk bryllupsbustier der passer perfekt til nutidens kvinder; trendy og moderigtigt!

en kvinde bærer en bryllupsbustier

En af de gode funktioner, du finder på denne bustier designet til bryllupper, er, at den giver kvinder bar bar bar barm og skuldre.

Så når halsen er fri, kan du vælge et smykke som f.eks. en fantastisk halskæde rundt om halsen. Fordele, som du måske ikke finder på andre almindelige bryllupskorsetter.

Bryllupskorsettet er en fantastisk måde at holde hovedet oppe på.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *