Hvordan bærer man et korset?

Denne beklædningsgenstand er kendt for sin historie, der går tilbage til Renaissance, og har en vigtig plads i nutidens mode.

Flere og flere mennesker inkorporerer den i deres dresscode, hvilket viser, hvor meget den nye version af denne vintage beklædningsgenstand appellerer.

Visuel på sociale netværk af influencers eller paraderende på skuldrene af de største stjerner, under en rød løber, er korsettet ikke længere bare en trend, men godt er en stil!

Lad os opdage sammen, hvordan og med hvad man kan bære det?

Funktionaliteten af en taljebinde

Korsettet er et undertøj til kvinder, der er kendt for sin primære funktion, nemlig at give dem, der bærer det, en meget mere raffineret talje, takket være dets ribben, der giver kroppen en spids form.

Snørebåndene på bagsiden af tøjet giver mulighed for en kraftig lukning, som komprimerer hofter og barm, så du mister et par centimeter i taljen på en brøkdel af et sekund.

snørebånd i et sort korset

Dertil kommer, at det giver en oprejst kropsholdning, hvilket blev meget værdsat af tidens adelige kvinder, da de dengang fik et elegant udseende!

I dag findes der flere typer af dem, i forskellige snit og farver. En beklædningsgenstand, der går fra at være en “vintage taljebånd” til at være et “smart og moderne jakkesæt”. Den kan bæres med alle former for stil.

De forskellige korsetter

1) Overbust-korset

Det er overbust-korsettet, der langt de fleste gange er det mest brugte, og som er let genkendeligt, takket være dets snit, der dækker en stor del af kroppen.

 kvinde med et korset over brystet

Når du har det på, har du en beklædningsgenstand, der starter ved brystet og slutter lidt lavere end dine hofter.

Det kan ikke være nemmere at passe den, da du blot vinder den rundt om din talje, binder den løst og justerer den, indtil du får et behageligt og velstøttet bryst, for derefter at fortsætte med at stramme overdelen.

2) Underbust korset

Det Underbust korset er lidt anderledes, fordi det i modsætning til den første model ikke dækker brystet.

 kvinde med et underbrystkorset

En mere moderne version, hvis snit stopper under brysterne, hvilket giver en meget original stil!

For at tage den på, skal du placere den i maven, så du kan trække den op til under brysterne og også snøre tøjet.

3) Bustier-korset

Det virkelige symbol på moderniseringen af denne retro-hjælpevare er bustier-korsettet!

 kvinde med bustier-korset

Det har ingen ærmer, hvilket fremhæver din barm. En forførende beklædning, der ofte bæres med smalle bukser og hæle !

4) Korset med sweetheart-udskæring

Dets navn kommer fra udskæringens form, som sammenlignet med andre modeller med lige snit ligner enden af et hjerte ❤️, hvilket giver en charmerende side til bæreren.

en kvinde iført et korset med en kæresteudskæring

Sædvanligvis er
korsettet
designet på samme måde som de grundlæggende korsetter, og dets montering foregår også på samme måde, med et fastgørelsessystem bestående af blonder.

5) Fladt korset

Og selv om det for nogle kvinder er kompliceret, giver en lille barm æstetiske fordele at have en lille barm.

Det er faktisk ikke den bedste løsning at bære et fladt korset med et stort bryst, da det udseende, der fremstår, kan give anledning til bemærkninger, som kan gøre ondt bagefter, når man ved, at det ikke var det tilsigtede formål.

Der er dog intet, der forhindrer dig i at gøre det og lege med denne beklædning, netop for at opnå et forførende og sexet look!

en kvinde med et fladt korset

Til denne type tøj er det ideelt at have en lille barm, hvilket giver et elegant og smart look. På grund af
dette er alle øjne rettet mod den beklædningsgenstand, du viser frem, og ikke mod dine bryster, som i øvrigt ikke bør være et kompleks.

En kvindes elegance bedømmes ikke på en del af hendes krop, men på hele hendes personlighed!

6) Slankekorset

Smidekorsettet bliver i stigende grad brugt af kvinder efter deres graviditet og er blevet det ideelle tilbehør til at tabe sig. Stjerner som Kim Kardarshian og Bella Hadid har gjort dem til deres yndlingsgenstand.

Kim Kardashian med et slankende korset

For eksempel har vi kunnet se de imponerende resultater, som Kim Kardashians slankende korset, da hun brugte det til at smide sine graviditetspund.

Som følge heraf er brugen af den gået viralt, og alle kvinder ønsker at praktisere denne metode for til gengæld at fjerne deres kropsfedt.

Hvad kan du sætte dit korset sammen med?

I dette nye kapitel vil vi nu se, hvilket tøj der kan bruges sammen med et korset. Det er sandt, at du kan føre det til alle slags tøj, men nogle af dem kan give en original og anderledes stil.

1) Bukser

For startere, har vi bukser med høj talje, som ser godt ud med en bodice.

tre kvinder med korset og højtaljede bukser

Denne slags strømper fremhæver din barm og lader al skønheden i din overdel komme til syne! 

2) Nederdel

I baggrunden kan den bæres med en kort eller lang nederdel for at se mere sexet ud.

tre kvinder iført korset med nederdel

I denne situation er det bedst at vælge et korset, som du kan hænge uigennemsigtige eller blonde strømpebukser på, hvilket giver et strejf af glamour til outfittet.

3) Kjole

Hvis du ønsker at opnå en mere afslappet stil, samtidig med at du stadig ser elegant ud, så er kombinationen af en kjole og et korset over brystet den mest velegnede. Du kan bære den over kjolen og få en vintage og bohemeagtig kjolekode.

kvinde med korsetkjole

Dertil kommer, at der også findes korsetkjoler, som er tøjdesigns baseret på en sammensmeltning af to beklædningsgenstande. At den er direkte integreret med kjolen giver derfor et
helt andet og for vores vedkommende meget smukkere look!

4) Jakke

Med hensyn til jakker passer læderjakken vidunderligt godt til et blondekorset, en bustier eller en overbust. Blazeren er også efterspurgt af damerne, da den giver et cool, men alligevel klædeligt look.

tre kvinder iført en jakke med korset

Men for at forblive i den elegante ånd anbefaler vi jakker i jakkesæt-stil, som giver et forførende look!

5) Hæl

Som prikken over i’et kan du vælge nålehæle, da dette modetilbehør udstråler et utroligt nærvær. Du ser faktisk højere ud med slanke ben.

 en kvinde i korset og stiletter 

En optisk illusion, som du bør udnytte til din fordel ved at bære en top, der til gengæld giver dig en smalere talje takket være de kropsformende hvalben, hvilket giver en lige kropsholdning.

Dertil kommer, at når du bærer hæle, strækker du dine muskler naturligt, hvilket ændrer formen på dine balder, som takket være dem bliver mere udbulende!

En beklædningsgenstand, der er kompatibel med mange stilarter.

Som vi har set lige før, er
dette hourglass-lignende tøj ⏳ kompatibelt med flere stilarter, hvilket er det, der gør det så kraftfuldt, og derfor vil vi nu analysere de forskellige kategorier af stilarter, hvor det er muligt at integrere et korset.

A) En “Elegant”

For at opnå et elegant niveau, der er de store magasiner værdigt, skal du vælge en chic model med blonder eller endda med blomstermotiver.

Du kan skabe et outfit omkring korsettet, f.eks. ved at bære det sammen med et rødt jakkesæt over sorte blonder.

en kvinde med korset og rødt jakkesæt

B) En “boheme”

For en boheme-stil, vil kjoler være de mest velegnede, da de giver dig mulighed for at føle dig komfortabel og fri i dine bevægelser. Ideel om sommeren, du kan bære den, når du går ud, til fester eller begivenheder.

korset prot med boheme-stil

C) En “Trendy” stil

Korsettet, der bæres som en bustier, er blevet den trend i øjeblikket, det passer lettere til alle stilarter:

  • Mode
  • Klassisk
  • Kreativ
  • Casual
  • Boho
  • Retro
  • /strong>

  • Gotisk

Dermed kan du udtrykke din personlighed ved at sammensætte dette mønster med andet hverdagstøj.

Hvordan skal du bære dit korset hver dag?

Hvordan skal du bære dit korset hver dag?

Det afhænger faktisk af, hvilken slags korset du vil bære hver dag.

For et hvalbenkorset med et strammende snøresystem, der har til formål at reducere dit mavebælte med nogle få centimeter, er det ikke tilrådeligt at have det hver dag, det kan skabe fysiske og efterfølgende helbredsproblemer for dig. Brug det under de bedst mulige forhold, så du kan nyde fordelene uden at udsætte dig selv for fare.

Så for moderne korsetter, som mere betragtes som modetøj, end som en beklædningsgenstand du kan bære det hver dag.

slankende korset på en kvinde der dyrker sport

Endeligt er der den sportslige, kaldet “slankekorset” er den model, der bæres længst, da dens hovedfunktion er at hjælpe dig med at tabe dig.

For at gøre dette forårsager stoffet en masse sved, hvilket gør det muligt at fjerne kropsfedt, og for at den virkelig er effektiv, har du intet andet valg end at have den på dig så længe som muligt.

Så anbefaler vi dig dog, at du ikke overskrider  6 timer om dagen, selv om det allerede er meget.

Resumé 

Som konklusion kan man sige, at korsettet ikke er, hvad det har været, det findes nu i forskellige former, farver og modeller. Når du har fundet den, der passer til dig, kan du have det sjovt med at skabe dine egne outfits ud fra ovenstående tips.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *