Hvordan skjuler du dit korset?

For nogle mennesker kan ungdomsårene være en meget kompliceret tid på grund af de mange følelser, der skaber vores karakter og former vores personlighed, mens vi forsøger at forstå, hvem vi virkelig er, men kroppen gennemgår også sin største udvikling på dette tidspunkt, og nogle gange er den fysiske< fysiske komplikationer kommer til at gøre denne fase vanskeligere, end den allerede er.

I denne artikel vil vi diskutere et emne, der kan hjælpe mange teenagere, men ikke kun, også voksne, der ufrivilligt finder sig selv nødt til at bære en holdningskorrektor, når de har en skoliose.

Vi afslører et par tricks, der gør det muligt for dig at skjule det medicinske korset under dit tøj, så du kan gå ud i fred uden at tiltrække andres blikke.
 

Skoliosekorsettet

Som vi har set i denne introduktion, kan fysiske forandringer i teenagealderen nogle gange være komplicerede, især når disse unge mennesker har en  Tre-dimensionel rygsøjle-deformitet  kendt under den medicinske betegnelse  skoliose.

Faktisk oplever hele stammen, ryghvirvler, men også ribbenene, en deformation, der fører til smerter, som er svære at holde ud.

rygmarvsdeformitet (skoliose)

Det er derfor, at man efter lægelig rådgivning anvender skoliosekorsettet  som behandling af denne deformitet i rygsøjlen.
Der findes flere forskellige typer af skoliose:

  • idiopatisk
  • neuromuskulær
  • osseøs
  • central neurologisk

Hver af disse giver en forskellig grad af deformitet, som også vil blive behandlet på forskellige måder.

Men i langt de fleste tilfælde er det dog netop dette taljebånd, der vil være det ideelle tilbehør i en sådan situation, da dette orthopædisk støtte kan yde stor hjælp i forbindelse med denne knogledeformitet, som teenagere oplever.

skoliosestøtte

Når diagnosen er stillet, vil det være permanent at bære en medicinsk rygstøtte . Du bliver nødt til at tage den på hver dag, hjemme, på universitetet og for voksne endda på arbejdet. Noget, der ikke er så let, da det i høj grad reducerer din mobilitet og gør din personlige situation synlig for alle.

For at leve bedre med det forsøger mange tålmodige mennesker desperat at skjule det under deres tøj, så det ikke ses af andre.

medicinsk skoliosestøtte

Også, vide hvordan man camouflerer en sådan medicinsk anordning er ikke det nemmeste at gøre, så her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at gøre din bøjle usynlig, hvis du står i denne situation.

Hvordan camouflerer du dit specialfremstillede medicinske korset?

For at vejlede dig bedst muligt om, hvordan du bedst kan skjule denne enhed, præsenterer vi 4 trin at følge, så du kan føle dig godt tilpas, når først den er installeret på dig.

1) Installer den komfortabelt

Til at begynde med er det vigtigt at forstå, at den direkte kontakt med denne holdningskorrektor på din hud kan føre til irritation på lang sigt på grund af den friktion, der kommer fra dine daglige bevægelser. Et problem, som du absolut skal undgå for at kunne bære den hver dag i den tid, du har din ryggenoptræning.

For at gøre det, skal du give dig selv en bustier som dækker hele din overkrop eller en simpel t-shirt, der beskytter dig mod de fremtidige irritationer.

Tag t-shirten på, før du tager korsettet på, så den er placeret under korsettet, og du vil have absolut komfort, når du har det på.

2) Tøj, du skal undgå.

For at supplere toppen af dit outfit skal du overveje, hvilken type strømper du vil sætte din talje cincher sammen med.

For at undgå ubehag bør du foretrække jeans, da du med et bælte kan være sikker på, at det sidder fast og ikke falder ned, så snart du skal foretage daglige bevægelser som at sidde, stå og gå.

Hvis du vælger for løse leggings, elastikbukser, strømpebukser eller jeans, risikerer du faktisk at ende med at få  underdelen under korsettet, hvilket vil få det til at se tydeligt ud, og det er ikke den ønskede effekt.

Det er derfor vigtigt at vælge den type bukser, som du ønsker at have på i hele den periode, du vil have dem, for at undgå enhver hændelse på dette område.

3) Vælg løstsiddende tøj

Og selv om det kan virke logisk, tør nogle mennesker ikke gå i løst tøj  under påskud af, at deres tøjstil vil blive stærkt påvirket af et billede, der er relativt ubehageligt i deres øjne.

For at du ikke skal lægge mærke til det, når du har det på, er den bedste løsning dog stadig at have Løstsiddende tøj , f.eks. skjorter, lange t-shirts, tunikaer, en frakke eller jakke.

Hvis ikke, har du måske en trendy stil, der får dig til at føle dig godt tilpas med dig selv, men det faktum, at folk kan Se dit korset gennem dit tøj  vil forårsage lige så meget smerte og kan i sidste ende skabe utilfredshed med det.

Det er derfor bedre at vælge en tøjstil i store størrelser, der nemt dækker din medicinske talje  end et tætsiddende tøj, der kun vil fremhæve synet på den.

Dertil kommer, at der i dag findes et stort antal t-shirts, jakker og andre beklædningsgenstande, der kan tilbyde dig en dresscode, der både er moderigtig og samtidig giver dig mulighed for at  camouflere skoliosetilbehøret perfekt.

Til sidst, når du køber dit ortopædiske korset, skal du ikke tøve med at bede om en model med hvid farve. På
denne måde vil du have meget mindre problemer med at skjule det, da hvidt har en meget mindre iøjnefaldende hudfarve end andre meget mørkere farvefamilier.

4) Brug tilbehør

Nu har vi set, hvordan du gør dit skoliosekorset mindre iøjnefaldende under dit outfit, er der endnu en detalje, som vi absolut skal tage fat på.

I nogle tilfælde vil det være synligt ved barmen, nakken og skuldrene, og derfor anbefaler vi, at du bruger tilbehør som tørklæder, halstørklæder og halsvarmere for at afværge denne mulighed.

Det er selvfølgelig lettere at bære et tørklæde eller en choker om vinteren end midt om sommeren, men du skal bare være lidt fantasifuld i din styling på disse tidspunkter.

For eksempel er en bandana stadig en letvægtsaccessory, som kan bæres selv i de varmeste temperaturer. Fold den til en trekant, og læg den om halsen. Det vil skjule hele din barm og mere specifikt toppen af dit medicinske korset.

Slutning

For at føle dig så godt tilpas som muligt bør du vælge noget løst tøj. Dette vil gøre det meget nemmere for dig at skjule dit ortopædiske tilbehør. Du skal blot vælge den næste størrelse op i forhold til den størrelse, du plejer at have på.

For at undgå at få en tøjstil, som du måske ikke kan lide, når du har en større størrelse, kan du tage en oversized t-shirt og en let læderjakke over den.

Et sæt, der giver et trendy look, uden at nogen har mistanke om, at du har den slags skoliosegrej  på under dit tøj!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *